1

Téma: Vymena zkusenosti, nove podnety pro lepsi hrani:)

Ahoj, manzelka me cca pred 14 dny zamkla do pasu. Celkem se ji to libi a vykazuje znaky, ze se ji jeji nova pozice libi. Rad bych pokecal s muzem, zenou ci parem na dane tema a sbiral napady, jak nas novy vztah dal jemne posouvat v jeji nadrazenosti...Ozve se nekdo?

2

Re: Vymena zkusenosti, nove podnety pro lepsi hrani:)

Tady je jeste link na muj pribeh: http://forum.cudnost.cz/topic/615/tak-t … stalo-mne/

3

Mna by zaujímalo - asi si o tom písal - ako sa Ti spí v noci? Aky mas pas, ako ti sedi..atd... no a rad pokecam..

4

Mam CB 6000. Naprosto mi vyhovuje. Nemuzu rict, ze o nem ani nevim, coz bych ani nechtel, ale vubec me v nicem neomezuje. Jediny co, tak obcas se mi na chvilku skripne kuzi mezi krouzek, ale da se,to rychle napravit.Ale je pod oblecenim celkem videt, mdyz clovek treba sedi, tak na to si musim davat pozor. A v noci nadhera! Tim, ze je klicka vetsi, tak erekce jen prijemne tlaci, nikoli boli a tesnici krouzek take tolik netaha varlata. Spim v noci klidne i 8 hodin v kuse.

5

tak to je mega! Ja mam spiderwire 2..uz som to tu pisal, ale cez den ideal, v noci.no peklo smile KAzdu hodinu som sa budil, tak na spanie to nie je...tak hladam idealnejsi kúsok. (v klude mam 9 a 3,3 cca)

6

To mas dost:). Snad najdes klicku, ktera te nebude tolik zlobit, ale asi to muze byt obtiznejsi:)

7

Jakubko napsal:

tak to je mega! Ja mam spiderwire 2..uz som to tu pisal, ale cez den ideal, v noci.no peklo smile KAzdu hodinu som sa budil, tak na spanie to nie je...tak hladam idealnejsi kúsok. (v klude mam 9 a 3,3 cca)

Hele ja mel po hodine budicek taky a to mam CB6000 ale pak jsem zkusil mensi krouzek 41mm dost tesny ale neskrtil prokrvovni to se dalo ale dost me odrel misty do krve takze to slo dolu. Ted mam zpet 45 krouzek a mensi dilek ten druhy nejmensi a super max 2x za noc a ani nemusim mazat uz 8 dni a jen 3x male paleni co preslo. Ohledne tve velikosti zkus klicku The Curve, ma ji Vojta v sortimentu.