Téma: tak takhle se to stalo mně...
Ahoj všem,
tak takhle se to stalo mně...
Moje manželka (28) za šest let našeho vztahu nkdy nevykazovala znaky dominy. Semtam mě (30) sice příjemně překvapila, například nucená nahota na pláži u moře či dlouhodobý zákaz masturbace, ale zlom přišel až nedavno. O mých choutkách ví už delší dobu, ale "to pravé" přichází až teď.
Asi měsíc zpět jí řikám, ať mi dá facku, ze srandy. Šoupla mi jí až překvapivě velkou a v očích bylo vidět, jak se jí to líbilo. Od té doby v tom pokračuje. Přišly ale i nové věci. Začala mi přikazovat, slovně mě ponižovat a hlavně, začala si hrát s mým orgasmem. Tu delší zákaz, tu pokažený orgasmus. Hodně si oblíbila také plácání přes varlata, u toho vždy prý příjemně reaguje. Ale hlavně, poprvé mi přikázala, abych si nandal klícku. Už jsem jí měl déle, ale nikdy ji zatím nechtěla použít.
Vypadá to, že si to zamilovala. Po desíti dnech ji mám teď druhý den sundanou, ale dnes večer bude chtít, abych si ho zas nasadil. Prý zjistila, že do pásu patřím a je nervozní, když v něm nejsem, nemá mě pod kontrolou. Přiznám se, že se cítím podobně. V pásu se mi líbí, jsem tím krásně ponížen a nezlobim.
Mimo to si oblíbila, že jí lížu nohy a chodidla. Vyžaduje to prakticky každý den. Někdy mě nechá jí od pásu dolu svléknout a věnovat se i její frndě. Když jsem u toho nahý a v pásu, je to hodně intenzvní zážitek:). Někdy mě také nechá lízat jí análek, ale na to si ještě bude muset zvyknout. To je pro mě hodně ntenzivní zážitek.
Já jsem se do ní podruhé zamiloval. Od té doby, co ovládá moje potěšení a je ke mne v nadřízeném vztahu na ní myslím každou chvilku. Obrovské potěšení je pro mě i dotyk nebo když se líbáme. Stala se z ní moje Bohyně a myslím, že se nám to oboum takhle moc líbí.
Tuhle mi řekla, že se jí nová situace strašně líbí, tak jsem moc rád, že budeme pokračovat. Rád bych, aby se náš vztah rozvíjel ještě více a já k ní mohl být zcela odevzdaný, abychom zkoušeli nové věci a víc a víc mě trýznila.
Máte tipy, čím dále kořenit náš nový vztah?