1

Téma: Bezpečny pas proti masturbovaniu

Hladam nejaky upgrade pasu (mam cb6000s, ucb 8000) , lebo dokazem v tychto pasoch masturbovat. Penis je tam k prasknutiu, klietka tahana semenikmi od tela ako sa snazi stat, ale proste pohybmi rukou sa dokaze po case spravit. Take reci, ze nemasturbovat mam mat v hlave si nechajte, hladat nieco v com sa proste neda spravit alebo aby sa nedal z neho penis vybrat, ked je kludny tak to pri troche snahy ide. Hladam nejaky upgrade ako tomuto vsetkemu zabranit. Na latowski nemyslim. chcem pas v ktorom nedokazem masturbovat a ani ho vybrat resp. potrebujem upgrade tychto pasov.dakujem za odpovede.

2

Re: Bezpečny pas proti masturbovaniu

Podlě mě je jediná možnost T-pás, jinak to fungovat nebude..

3

Lebo takto je ten pasc udnosti uplne zbytocna hracka.....

4

Nesouhlasím s tebou Vaso. Dám Ti jednu analogii. Zámek od vstupních dveří do bytu. Běžné/bezpečnostní zámky, které používá většina populace překonáš do 1 minuty a i přesto se cítí tito lidé bezpečně.
Je to o tom, že jednoduchému přístupu postavíš překážku.

5

Taky hledám 100% pás cudnosti, ale asi není jiná možnost než popruh kolem pasu připevněny ke klicce ať již originální nebo vlastní výroby

6

Co s piercingem?

7

Do toho nejdu.

8

Takova technicka myslenka. Nema PC pouze branit strcit sve naradi do jine dirky nez sve pani? Tudis ne uplne nositeli zcela zabranit se vyhonit?

Ja mam CB6000 a bohuzel jak se dostavi erekce tak s klickou nehnu takze muzu jen pres anal coz se blizi i to, ze i tak budu mit utrum.

9

Na tom něco je,záleží co kdo to toho očekává, taky mě napadlo jestli ve staří až o sexu budu moct jen debatovat nebudu litovat toho že jsem mohl jak sexovat tak masturbovat a místo toho jsem se zamykal

10

Jedine zabrani to ze sa neda ist do nijakej inej zeny, lebo takto vlastne ked chcem aby mala moja pani nad tym kontrolu tak ju vlastne nema. Trebalo by nieco pospekulovat ako pas zdokonalit. Proste total cudnost.
Ja som skusil, ze ked nebola erekcia som ochabnuty ud obalil paskou (nemohol sa cez pasku riadne postavit) a cez bocne diery na CB 6000s utiahol z kazdel strany obaleny ud malimy skpaskami, dosiahol som to, ze sa nedal vybrat, lebo skpasky ho drzali proti tahu. ALe aj tak to nie je uplne ono.

11

Tak panove asi jste si necetli uvodni stranku cudnost.cz. Tam mate myslenku PC pro muze dokonale  recenou. Tu ji mate zkopirovanou:

V dnešní době jsou pásy cudnosti používány nejen jako ochrana před nevěrou, ale také jako sexuální stimulátor. Při správném a rozumném používání umožní muži blíže a intenzivněji poznat své vlastní pudy a ženě tyto mužské pudy ovládat.

12

Ange napsal:

Tak panove asi jste si necetli uvodni stranku cudnost.cz. Tam mate myslenku PC pro muze dokonale  recenou. Tu ji mate zkopirovanou:

V dnešní době jsou pásy cudnosti používány nejen jako ochrana před nevěrou, ale také jako sexuální stimulátor. Při správném a rozumném používání umožní muži blíže a intenzivněji poznat své vlastní pudy a ženě tyto mužské pudy ovládat.

ale taky hlavne pokud chce byt někdo drzen v cudnosti, musí to mit v hlave srovnane, ze to tak chce.
z kzdeho PC se da penis vyndat, vlastne skoro z každého. PC beru pasy nikoliv hracky spiderware atd (tedy jen klece)

13

V hlave srovnane???? To s tezi kazdy z nas na cudnosti musi byt tak trochu na hkavu protoze normalni chlap by do toho nesel. Ale to zas nabizi myslenku co je pro koho normalni a pri teto debate jednim znamym jsme dosli k nazoru ze normalni neni nikdo :-D

14

nepochopili ste ma vazeni, islo o to, ze ten pas nie je vobec bezpecny a chcel som vymysliet nejaky upgrade, to ci ako to je v hlave si nechajte, ide o to, ako je to v realite

15 Naposledy upravil: Ange (3.2.2015 09:17:26)

Vaso0506 napsal:

nepochopili ste ma vazeni, islo o to, ze ten pas nie je vobec bezpecny a chcel som vymysliet nejaky upgrade, to ci ako to je v hlave si nechajte, ide o to, ako je to v realite

Tak uz jen drasticka rada.
Nasad klec, zamkni a smerem od tela do klicky strikni silikon nebo vterinak a nevyndas ho ikdyby jsi chtel :-D

na vterinak zapomen na polycarbonitu z ceho jsou klicky nedrzi jen to nalepta takze bud UHU nebo jine gelove lepidlo bez acetonu.

16

Vteřiňák na plastových klíckách drží, slepoval jsem jich už víc a pak už se mi znova nerozlepila žádná z nich.

17

cudnost.cz napsal:

Vteřiňák na plastových klíckách drží, slepoval jsem jich už víc a pak už se mi znova nerozlepila žádná z nich.

V tom pripade jsi si jisty ze jsou z pc - polycarbonitu? Mame jej v praci takze cas od casu si beru odrezky domu na kryty na modely a vterinakem to nedrzi leda k tomu pridat zvykacku :-D ja odhadoval ze jsou klicky z PA6 - polyamyd

18

Materiál klícek neznám, ale potvrzuji možnost lepení k sobě vteřiňákem..

19

vazeni zase odbocujete od temy. Ide o to, ze by ste mali aj vy trosku porozmyslat ako klietky vylepsit a boli absolutne bezpecne proti tomu co maju byt. Inak sa hrat v realite na to co nefunguje je blbost a predstavovat si v hlave nieco este vacsia. Proste treba tomu nejaky upgrade, inak su klietky real zbytocne.

20

http://www.cudnost.cz/fotogalerie/1398223799.jpg a co to udělat viz obrázek

21

Vsak uz jsem psal ze klicka ma slozit proti nevere a eroticky stimulant ze uplna myslenka ze ma zabranit masturbaci neni na miste pokud to nekomu jde tak ja muzu jen tise zavidet. Ale mozna by nam mohl dat vyjadreni i Vojta zda PC ma uplne zamezit ne jen pohlavnimu styku ale i masturbaci. A problem s vyndanim zkus poresit mensim krouzkem a spojovacim dilkem u CB6000s i u UCB8000

22

Vaso0506 napsal:

vazeni zase odbocujete od temy. Ide o to, ze by ste mali aj vy trosku porozmyslat ako klietky vylepsit a boli absolutne bezpecne proti tomu co maju byt. Inak sa hrat v realite na to co nefunguje je blbost a predstavovat si v hlave nieco este vacsia. Proste treba tomu nejaky upgrade, inak su klietky real zbytocne.

Ono to je jednoduché, žádná "klasická" klícka takhle  fungovat nebude a její předělávání způsobé víc problémů než užitku. Řešení je pořídit si T-pás, nebo piercing.

A o tom, co funguje a nefunguje - to bys měl nechat na každém, ať si vybere co mu vyhovuje a co ne. Pokud ti to tak strašně vadí, jak klícky NEfungují, můžeš přeci vymyslet vlastní funkční řešení(nemyslím tím izolepu) a podělit se o něj  s námi , určitě to spousta lidí přivítá..

23

Moje vyjádření je, že klícka na penis je erotická hračka, ne žádný stoprocentně spolehlivý zámek proti masturbaci a doufám, že jsem to nikdy netvrdil. Někteří máme od té hračky přehnaná očekávání a někteří dobře víme, co nám dát může a co nemůže a užíváme si to v rámci těchto možností.

24

Urcite netvrdil. Jsi ne co jako nase vyzsi moc a uz si to zadalo tve nejzkusenejsi slovo. :-)

25

"Hračka", kterou hledáš, musí splňovat následující podmínky:

1) penis nepůjde ze zamčené klece vyjmout
2) klec nebude možné otevřít bez správného klíče, tzn. musela by být z extrémně pevného materiálu, s vestavěným zámkem a případně i s dalšími pojistkami
3) penis v kleci nepůjde stimulovat ani nepřímo např. masážní hlavicí
4) nebude možné análně stimulovat prostatu

To už nemluvíme o klícce na penis, ale o poměrně robustním pancéři kolem celých tvých boků (od pasu pod zadek). Kvůli bodu 3 zapomeň na močení - snad jedině se vycévkovat a z pásu vyvést hadičku. Co vyplývá z bodu 4 si každý může domyslet sám ;-). Bylo by nutné vytvořit tam odemykatelný otvor a doufat, že tvoje paní bude na blízku, až to budeš potřebovat.

Jistě by to šlo na zakázku nechat vyrobit, ale s hygienou a jakýmkoliv komfortem se můžeš rozloučit. O odřeninách a otlačeninách netřeba hovořit.

Asi bylo jednodušší, aby nad tebou měla paní dohled 24/7, popř. tě přivázala za nohy a ruce tak, že si na něj prostě nedosáhneš, ani si ho nebudeš schopný o nic třít.

Celá ta myšlenka mi přijde hloupá. Buď to chceš vydržet a pak nepotřebuješ ani žádný pás, nebo to vydržet nechceš a pak si to říká o extrémní řešení (ještě extrémnější řešení než pás si můžeš taky domyslet sám, ale značnou nevýhodou je, že je to změna trvalého charakteru).

Nevím, kdo by si chtěl hrát s někým, kdo se bude snažit podvádět. Když ti paní zakáže se udělat, tak se prostě nesmíš udělat. Běžně prodávané pásy ti to maximálně usnadňují, protože je pak mnohem těžší zákaz porušit (kdyby tě začalo lákat nějak zlobit).

Nemůžu si pomoct, ale podstata veškerých BDSM her spočívá v tom, že to chtěji obě strany. Pokud bys to ty nechtěl (a proto se snažil restrikce obcházet), ale chtěla to tvoje paní, říká se tomu násilí, omezování osobní svobody apod.