Téma: Dlouhodobé nosení CB
Ahoj ve spolek,
jsou tu prosím kolegové, kteří mají opravdu dlouhodobé zkušenosti s nošemím CB? Mám drobné zkušenosti se svou parnerkou s kratkodobým nošením, ale stále si nedovedu představit jaké je to týden, měsíc atp. chtěl bych tedy zjistit jaké jsou vaše zkušenosti. Při krátkém nošení je vzrušení extremní a myšlenky na sex jsou 24/7 toto nějak odezní a nebo se to zlepší k tomu aby člověk mohl normálně fungovat? Dále pak při kratkém nošení je po zhruba dvou dnech bolest kolem kroužku extremní, zajimalo by me zda si to casem sedne a kořen penisu se přizpusobí. Dále noční erekce je stály jev a nebo se to táké zmírní?
S svou partnerkou právě řešíme problém nevěry a i přes to že jsem s tímto jíž před časem skončil, tak bych ji chtěl dokázat že je opravdu jedinou moji laskou a chtěl bych ji být lepším přítelem ona tomuto sice neni moc nakloněna, ale doufam že se ji to zalibí a že se zvyší duvěra mezi námi. Muj život spočivá v tom že jsem hodně času mimo domov myšlneka CB se mi samozřejmně libí ale zárověn se i trochu bojím. Také bych ji nechtel otravít pulhodinovým dotazovaním zda bude sex :-) tak by me zajimaly realné zkušenosti s dlouhodobým nošením.
Co se týče pohodlnosti mam jak plastový tak i silikonový CB6000, docela dobré recenze co se týče pohodlnosti a nošení je ke kovové verzi nosí někdo je to fajn? a co zámek existuje nějaký fakt kvalitní zamek co nevaží půl kila a přitom se neotevře kancelářskou sponkou?
Děkuji všem
Pepa