26

Re: Bezpečny pas proti masturbovaniu

Krasne receno. Madam Cruel poklona.

27

Podle mého názoru by pomohlo u klícky domyslet spojení i ze spodní části od  kroužku ke klicce přes varlata a tím je i oddelit od sebe,tím by se možná znesnadnilo vytáhnout penis z klece

28 Naposledy upravil: Ange (4.2.2015 15:45:53)

Xender napsal:

Podle mého názoru by pomohlo u klícky domyslet spojení i ze spodní části od  kroužku ke klicce přes varlata a tím je i oddelit od sebe,tím by se možná znesnadnilo vytáhnout penis z klece

Takove uz jsou ty silikonove oba typy Birdlocked

29

Ano, ale silikonový je pružný,

30

A uchycení ke klicce na začátku klícky ne nakonci

31

ja tohle nechapu.... bud chceme byt poctivi ke svym laskam, nebo ne...

Pokud je neuznavame jako ty, ktere nam ridi nase pudove orgasmy - pak je zbytecne si nechat nasazovat klicky.
Nikdy, nikdy bych se nesnazil podvest svoji lasku, protoz vim, ze pak bych byl jen podvodnnik.

Proc si potom neco nasazovat, proc se nechat zamykat, kdyz v hlave nemas srovnane, ze ji patris, ze ji patri tve orgasmy, tve uspokojeni?

Bud to chcete oba, nebo jen ona, nebo jen ty... rozhodni se.

A ze to nejde vydrzet dlouho? nejde, je to peklo... ale od toho jsme tu pro ne, nebo se pletu?

Bud chces podvadet v hlave... nebo ne. rozhodni se sam, zadne technicke ficurky ti nepomuzou.

Tuhle diskuzi nechapu.

32

Už jsme tu jednou někde psali o tom že nejde o podvádění ale když už mám pás cudnosti tak chci aby fungoval na 100%,a když vím že neplní svůj účel to ho nemusím nosit vůbec.

33

Nic neni 100% ... jde o to, ze vzdy se da najit skulina.. ale proc to delat? Uprimne, kdyz to nebudu chtit mit na sobe, tak si to sundam - jakykoliv pas jde sundat beznym domacim naradim.

Ale proc? Jde o hru, styl zivota.. pokud to neni dobrovolne, je to trestne...

k tomu neni co dodat..

Auto, pracka, mobil .. nic nefunguje na 100%.. a o softwarech ani nemusim psat.. a presto nam to nevadi a kupujeme, vime, ze nejsou 100%, tak proc tu resime tohle?

fakt nechapu... doporucuji sundat a jit na totalni kastraci a mit klid.

34

Nevím jak u Vás, ale já jsem výrobce (sice v jiné branži) a dovoluji si tvrdit že mé výrobky jsou 100% a plní funkci na kterou jsou určeny.

35

Všichni máte pravdu smile
Pánský pás cudnosti se 100% funkcí je challenge.
Ale pokud ho někdy chce, je nesmysl psát, že to chtít nemá.

Nicméně si myslím, že zmíněné hračky jsou nedostatečné. Osobně jsem nadšený z birdlocked pico, ty zoubky masturbaci pěkně potrestají. A co jsem četl o hračce "Kali teeth", většina nositelů se vyjadřovala tak nějak, že funguje až příliš dobře smile - ale myslím to obecně, co se týče těchhle hraček, nemám bohužel zkušenost s produkty z místního shopu...

36

Pás, které plní na 100% funkci a zároveň splňuje požadavky na nenápadnost, lehkost, komfortní nošení, hygienu atd. je prostě jen fantazie. Alespoň v dnešní době..

Takže nám nezbývá než to neřešit a být hodní..

37

IN napsal:

Pás, které plní na 100% funkci a zároveň splňuje požadavky na nenápadnost, lehkost, komfortní nošení, hygienu atd. je prostě jen fantazie. Alespoň v dnešní době..

Takže nám nezbývá než to neřešit a být hodní..

A o tom to je, byt hodni, o tom to prece cele je... Pokud nekdo bude chtit podvadet, nebo je slaby a nevydrzi ten tlak... pak mu v tom nezabrani zadne udelatko - protoze kazde jde prekonat.

Nemohl bych udelat neco, cim bych nasi hru pokazil - pak by to bylo vse jen trapna blbost.

38

tak podle me pokud nekdo chce neco neprekonatelneho ze si neveri a mysli si ze by pocase se snazil z klicky "utect" a udelat si dobre tak je uz jen jedina moznost

http://shop.neosteel.com/en/index
http://www.latowski.de/latowskiFlash/410.htm

je jich urcite vice na strankach doktorky
http://diskuse.doktorka.cz/pas-cudnosti/

jsem kdysi i cetl jak jisti lidi psali ze tyto uz 100% pasy vlastni neni to levne je to narocne na vyrobu nekolik osobnich navstev a mereni primo na tele aby vsechno sedlo na telo a nic netlacilo. ale uz to tak dobre nepujde schovat jak mala klicka myslim si... navic pokud je clovek ve svem vnitru submisivni a jeho "pani pan" mu zakaze se stimulovat pokud mu to nedovoli tak to proste neudela a z vlastni zkusenosti muzu rict ze me to potom jo hodne mrzelo ze jsem to udelal i prez zakaz zkazil jsem si celou hru a trvalo nez me to zase zaclo bavit...

39

stiflers napsal:

navic pokud je clovek ve svem vnitru submisivni a jeho "pani pan" mu zakaze se stimulovat pokud mu to nedovoli tak to proste neudela a z vlastni zkusenosti muzu rict ze me to potom jo hodne mrzelo ze jsem to udelal i prez zakaz zkazil jsem si celou hru a trvalo nez me to zase zaclo bavit...

a o tom presne mluvim... smile

ani ve snu bych nepirpustil, ze bych zkousel podvest prani moji zeny, ackoliv musim rict, ze je to obcas velmi, velmi naorcne vydrzet, ale prave to nas dela tim cim jsme.

40

subbi napsal:

a o tom presne mluvim... smile

ani ve snu bych nepirpustil, ze bych zkousel podvest prani moji zeny, ackoliv musim rict, ze je to obcas velmi, velmi naorcne vydrzet, ale prave to nas dela tim cim jsme.

tak presne pro take lidi to je podle me vyrobeno ostatni co to tak neciti a kompenzujou tim sve zalety uz jen z tohoto hlediska ze utikaji za jinou zenou je jasne ze budou chtit utec i z pasu cili takym lidem nvm co bych poradil but to poradne za investovat do neceho z ceho ho nevytahnou maximalne jen flexo(ale 30klacku rozrezat???) nebou si to upravit v hlave zadne vylepsovaky nebudou ne takove ktere by byli realne na delsi noseni bez piercingu...

41

Myslim si, ze to chce mit proste v hlave srovnane... ja se nestydim priznat, ze jsem submisivni a podrizeny sve zene, vim to, cely zivot jsem byl submisivni a kdyz si neco preje, ja se to snzim splnit jak nejlepe umim.

Mam nosit klicku, tak nebudu podvadet, pokud to udelam, jsem slaboch. A byt submisivni neznamena byt slaboch...

42

Já si myslím, že někomu nestačí jen to mít zakázaný. Každý je jiný a líbí se mu to jinak. Někdo si určitě čte tuhle diskuzi a nemůže pochopit, proč jsou lidé toužící nemít orgasmus. A tady je to obdobně, někomu stačí, když ho má zakázaný, někdo chce mít těžkou překážku, aby se nemohl udělat. Je to třeba jako s jízdním kolem, někdo si vezme na dovolenou svoje a někomu stačí, když si tam nějaký půjčí, oba si zajezdí, ale tak trochu jinak. A co de týče bezpečnosti pásu, souhlasím s těma, co tu navrhují opravdový pásy na míru, ale myslím si, že i s piercingem, o kterým tu taky byla řeč, by nějaká dobrá klícka stačila.

43

Tohle je moc hezky napsáno, konečně si nemusím nic srovnávat v hlavě .

44

Niektori to zase nedostatocne pochopili.ide O to, že mna a manželku vzrušuje, že som zamknuty a naozaj si s tym nemôžem nič urobiť  a nie to nosiť a len si to predstavovať

45

Ale pochopili. Máš prostě od tohoto typu erotického zboží nereálné očekávání. Řešení tady máš naznačeno několik, od reálných až po absurdní, tak o tom popřemýšlej a některou tou cestou se vydej.

46

Vaso0506 napsal:

Niektori to zase nedostatocne pochopili.ide O to, že mna a manželku vzrušuje, že som zamknuty a naozaj si s tym nemôžem nič urobiť  a nie to nosiť a len si to predstavovať

Pro všechny, co mají pocit, že nějaký pás může být stoprocentní, bych doporučil následující video:

http://xhamster.com/movies/3353295/thou … iner..html

47

No, proti vytažení existuje elektronická ochrana. Pokud si "ho" z pásu vyndáte, spustí se elektronický alarm (případně to snad i dává elektrošoky). Ale takové zařízení je neskutečně drahé a zatím ani není moc vymakané. Ale to je otázka času.

48

Hladam taky pas cudnosti, ktory by nebol tvaru T ani nic okolo pasu, najlepsie aby sa aj semeniky dali do toho dat(nejaky vacok alebo puzdro) a aby sa v tom nedalo za ziadnu cenu spravit, ani vybrat penis, ked si s nim budem/manzelka bude triast. Proste nieco male kompaktne a uplne bezpecne, lebo mam dva pasy a su to total toys.Moze byt aj na objednavku z druheho konca sveta.

49

Latowski . tam k nicemu se nedostanes

50

Mam dalsi problem, na kovovom CB 6000s vznika pri dlhsom noseni take biele bodky pripada to ako pliesen (som normalny cistotny clovek). Ide o to, ze ked som ho po tyzdni dal dole tak tam zrazu boli, musel som ich kefkou vycistit a znova nasadit si ho na penis a po dlhsom case znova vznikli. Ono sa to normalne snazi zazrat do kovu. Co to moze byt? Neslo to dole ani SAVOM, trebalo to mechanicky kefkou vydrhnut.