1

Téma: KSD-G3 za lepší cenu

Znáte KSD-G3? Jsou to plastové vložky do klícek CB6000 a CB6000s, které se přidají mezi kroužek a klícku a zabraňují pak vyndání penisu. Prodávají se po 3 kusech, každý z těch 3 kusů má jinak dlouhý "zobáček", který tomu vyndání zabraňuje. Donedávna byly k sehnání jen na keptforher.com za šílené peníze - i s poštovným a clem cca 1200 Kč.

Dnes ale nadešel den, kdy jsem je konečně objevil i jinde. Za lepší cenu a dokonce v 6 barevných provedeních. Měli byste o ně zájem za 400 Kč?

http://forum.cudnost.cz/obrazky/ksd-g3-m.jpg

2

Re: KSD-G3 za lepší cenu

a jak by to melo teoreticky fungovat?

3

Je to vidět na té prostřední fotce. Zvrchu je tam takový zobáček, který tlačí na penis a funguje jako zarážka. Na té fotce bych tipoval že je to ten prostřední nebo největší. Na tom odkazu na keptforher.com je dost obsáhlý popis v angličtině.

4 Naposledy upravil: davidt (11.2.2015 18:50:59)

Přidám pár detailů. Ten zobáček je v delším rozměru stejně dlouhý u všech třechů kusů, liší se výška té vertikální části. Podstatnější něž zobáček je ale ten půloblouk. Největší má průměr 2,5 cm, další rozměry jsou 2,2 a 2,0 (nebo 1,9 cm).

KSD-G3 poslouží dobře především těm, pro které je jeden kroužek (kolem penisu) velký, a ten o číslo menší zase malý.

Pozor na velikost ochablého penisu. Můj má průměr 3cm, takže do těch 2,5 cm se vejde jen tak tak. Ale jde to.

Dle prozatimních zkušeností opravdu zabrání vyndání, ale ani ne tak ten zobáček (ten je tam podle mě jen na lepší uzasení v klícce), jako ten půloblouk. Zároveň aspoň u mě zabraňuje takové té mohutné noční erekci. Je to tím, že vlastně penis trochu ohne, takže krev zřejmě nemůže udělat to napnutí a ztopoření.

5

Určitě! Za čtyři stovky to stojí byť i jen za vyzkoušení.

6

Na vyzkoušení už mám jedno balení objednané. Když budou v pohodě, hned jich objednám víc ve všech 6 barvách a přidám je do eshopu na Cudnosti. Mohlo by to být tak za 3 týdny až měsíc.

7

Zajem bych mel protoze moja byla trocho sklamana ze de vytahnout

8

Taky mam zajem,nebudou otlaky v režimu 24/7.Ve sprše a s šamponem lze lehce vyndat z CB6000S

9

A z čeho to je tvrdy plast nebo silikon.vyzkoušejte a dejte vedět :-)).

10

Ze silikonu by to moc nemělo smysl. Ale napíšu sem až je vyzkouším, to je jasná věc.

11

Jo tak na to se tesime taky. Ne ze bych mel problem s vyndanim penisu ze zamcene klicky ale treba mi odpadne to obcasne sprajcovani uprostred klicky a jak nekdo psal tak ze se i zmirni ty nocni erekce.

12

Malá propagace našeho prvního srazu: třeba vás naláká to, že na srazu budu mít o KSD-G3 malou přednášku a snad vyjde i názorná ukázka na modelu. Kousky od originálního výrobce přinesu samořejmě s sebou, abyste si je mohli osahat a prohlédnout.

13

Škodaže to nie je na Spiderwire 2 sad.

14

Ahoj chtěl sem se zeptat kdy KSD bude k dostání? smile

15

Příští týden. Sám už se na ně těším.

16

Paráda:) Čekám celou dobu na výsledek, chci si objednat i kroužek na CB kovovy tak až to mam při jednom pak:D

17

Právě přišly první 3 sady KSD. Jsou po 3 různě velkých kusech, zatím neotestovány. Zatím jen v barvě matné průhledné, další barvy budou následovat a pak i přidání do eshopu na cudnost.cz a cudnost.sk. Kdo byste je chtěl už teď, napište na info@cudnost.cz.

18

Už se těším na recenzi a kdyby to opravdu fungovalo ... na dostupnost :-)

19

Recenze bude muset chvíli počkat, teď nemůžu :-)

Už je máme skladem ve všech 6 slibovaných barvách, včera nám přišlo zboží. Na Cudnosti se objeví už brzy, někdy příští týden.

Oproti originálu se nejedná o tvrdý plast, jsou trošku ohebné. Ale řekl bych, že by to mohla být spíš výhoda než nevýhoda.

Ty barvy jsou: průhledná, bílá, červená, černá, růžová a nazelenalá světélkující.

20

Super! S tim taky budu muset pockat. Ten svetelkujici bude asi lepsi k pruhledne klicce,ze?

21

Kdyby to tak mělo trny jak původní POI tongue

22

Vážení přátelé, je to venku smile

http://www.cudnost.cz/ostatni/ksd/
http://www.cudnost.sk/ostatne/ksd/

Zároveň právě naše zbrusu nové KSD sám na sobě testuju. Upozornil bych vás jen na to opatrné vybírání správné velikosti kvůli močení, jinak je to moc příjemné a moc účinné. Jen si vyberte barvu, která se vám bude nejvíc líbit a vyzkoušejte KSD i vy.

23

No čo, máte s KSD-G3 nejaké skúsenosti? Ja to nosim teraz treti den po sebe a vzdy na noc aj s pásom dole...po celom dni je po tom akurat odtlacok, ktorý po chvilke zmizne. Mám ten najmensí a co som skusal, tak sa penis neda vytiahnut. Resp. dá sa to vtedy, ked je cerstvo nasadena klicka, potom uz nie, ale neskusal som to nijak násilne.

24

Ahoj,
i mně se podařilo nakonec z CB 6000 dostat bez klíče, tudíž mám o tuto "vložku" zájem. Pokud jsem to dobře pochopil jedná se o 3x kusy rozdílné velikosti.
Jak se to objednává?

25

Ano jedná se o sadu 3 kusů, vše je popsáno zde a objednává se také zde:
http://www.cudnost.cz/ostatni/ksd/