Téma: Klasický pás cudnosti
Nebude v ponuke normálny pás cudnosti? Aj nejaký iný než CB 100 za rozumnú cenu? Niečo pohodlné v čom sa dá byť celý deň, celú noc? Klícky nespĺňajú úplne to čo by mali. ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Klasický pás cudnosti
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nebude v ponuke normálny pás cudnosti? Aj nejaký iný než CB 100 za rozumnú cenu? Niečo pohodlné v čom sa dá byť celý deň, celú noc? Klícky nespĺňajú úplne to čo by mali. ![]()
Souhlas... Klícky rozhodně nejsou od věci, ale zřejmě je nás dost, kterým nevyhovuje uzamknutí za varlata. Pás by mohl pomoci v pohodlí...
Jakubko: rádi bychom s něčím takovým přišli, ale na trhu jsou buď levné pásy, které jsou takové nevychytané, nebo drahé pásy, které možná kvalitní jsou, ale nebudu je objednávat jen tak naslepo na sklad.
Buglezz: nechci se tě nějak dotknout, ale jestli něco konkrétního hledáš, tak už se ztrácím v tom, co by to mělo být. Jednou bys rád něco maximálně nenápadného, o čem bys ani nevěděl, a hned pár dní nato se hlásíš k tomuhle tématu.
Prave to, chcelo by to niečo pohodlne, co je nenpadne ale zároveň sa z toho nevyvleciem a keď hej, tak aspoň by sa nemuselo dat naspäť...no a pohodlný spánok v tom by to tiež chcelo. Nejaké typy? Kludne si to aj zavazne objednam keď to bude splnat požiadavky.
Možná se špatně, nebo zbytečně moc vyjadřuji... Beru pás jako prostředek k zabránění masturbace. Neberu pás jako cíl, nebo formu trestu. Tzn. že můj ideál je pás (klec, návlek,....), který mi zabrání v masturbaci a bude pokud možno maximálně pohodlný, abych jej mohl nosit prakticky stále. Jsem submisivní, ne masochisticky založený... Snad jsem to napsal srozumitelně...
Výrobce Holy traineru se holedbá, vlastně dokonce garantuje, že po 24 hodinách nošení zapomente, že ho máte. Dokonce nebudou ani problémy s buzením v noci - viz Nightime erections
http://www.holytrainer.com/en/male-chastity-device.asp
Někdo ho to koncem loňskýho roku nosil a slíbil recenzi. Myslím, že to byl sám admin. Možná už sem jí dal a přehlídnul jsem to. Docela by mě to zajímalo, jestli ty noci s tím jsou opravdu v pohodě.
Jo to jsem byl já, ale recenze zatím neproběhla, za což se omlouvám. S tím zapomenutím po 24 hodinách souhlasit nemůžu, ale na reklamaci bych to kvůli tomu neviděl. Je to super klícka. Ale držme se nadpisů zdejších diskusí a neodbíhejme od tématu. O Holytraineru už se tu povídalo jinde nebo můžeme založit téma nové.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Klasický pás cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB