1

Téma: plast nebo silikon

dobrý den všem. chci se zeptat na názor ostatních zda je lepší plastová klec nebo silikonová? díky za vaše názory a skušenosti.

2

Re: plast nebo silikon

Ahoj, myslíš konkrétně CB6000s nebo cokoliv z plastu a cokoliv ze silikonu?

3

Já mám kovový spiderwire 2 a silikonový CB 6000s. Obecně jsem spokojenější se silikonovým CB. Je pohodlnější na nošení, je lehký, nenápadný, při správné volbě kroužků netlačí, neštípe. Ale co se jeho plastové verze týče, tak to nevím :-)

4

zajímá mě celkový názor jestli je lepší plast nebo silikon..  také mě zajímá něčí skušenost s birdlocked pico.

5

Lepší je plast. Silikonové klícky jsou snadněji sundací a snadněji masturbovací. Ale tím myslím spíš CB6000s. Silikonový Birdlocked vůbec není špatný a o něm to neplatí, protože je z tlustší vrstvy silikonu a kroužky má mnohem bytelnější.

6

Tak ja mam zkusenost z plastovou klickou UCB8000 a CB6000  u obou to chtelo bud zadelat drazky v krouzkach nebo koupit vhodny kovovy krouzek (ja budu kupovat mozna celo kovovou) , co se tyce silikonovych tak zkusenost nemam,ale na srazu/oslave  jsem si je prohledl a byl jsem prijemne prekvapeny z materialu neni to cisty silikon ale rek bych ze takovy tvrzeny a dost pruzny a pevny, ale osobne bych do nich nesel mam radej tvrdsi zpusoby (coz jsem tam i ukazal :-D ) tim te nechci od silikonovych PC odradit.

Take tam bylo k prohlednuti Birdlocked Pico nevim jak na pocitaci ale na mobilu nejsou na fotkach moc zretelne ty ostny uvnitr klicky, ale dojem z teto klicky jsem mel ze by byla vhodna spise na hratky a tresty ne na dlouhodobe noseni, ale na zkousku by stala.

7

Zkušenost s birdlocked pico: Zakoupil jsem po dohodě s paní. Používáme jí jako trestnou klícku. Ostny jsou funkční. Po delším nošení 3 dny způsobují otlak a otok předkožky. Byl jsem rád ,když mě jí paní sundala.

8

Já mám na doporučení Vojty plast, který mi silikon rozmluvil. A poradil dobře, Vojta vždy poradí dobře. U nás se trestá jinak - výprasky. Teď když je jasné, že mé uzamčení je už trvalé uvažujeme do budoucna spíš o kovovém CB6000s.

PS: zase moc nezpychni :-D, nedělám ti tu žádnou recenzi :-D, jen píšu, že zatím jsi mi vždy poradil k  mé spokojenosti.

9

Tuto klícku jsem zavrhl a doufám,že se u nás doma na ní zapomene.