Téma: Elis a jeji tlupa
Elis je uspesna podnikatelka a inzenyrka strojirenstvi s pohadkovym uctem a o penize nema zadnou nouzi. Za to jeji sestra Jana je jeji opak ikdyz byla vynikajci lekarka tak se ji smula lepila na paty a litala z prusvihu do prusvihu, ze prisla i o lekarskou licenci a pokazde ji z lochu tahala jeji sestra, ktera uz tohomela dost a rozhodla se, ze sve sestre zmeni zivot.
Kdyz Jana po propusteni z vazby na kauci dostala vzkas od sve sestry, ze ma prijet ihned do jejiho sidla tak si jen povzdechla proc neni jako Elis. Kdyz dorazila pred jeji luxusni rozlehle sidlo, zacli se ji honit v hlave myslenky co ji sestra chce, vzdyt je Elis perverzni a ... dominantni. V tom dosla ke hlavnim dverim a zazvonila. Kdyz se po male chvilce otevreli dvere stal u nich Elisin sluha Hugo. Vysoky svalnaty muz s kratkymi vlasy a milym pratelskym usmevem na ni promluvil:
"Vitejte slecno Jano, Vase sestra uz na Vas ceka, nasledujte mne."
Jana stala jako oparena a civela na Huga s otevrenou pusou a v hlave si pro sebe rikala:
"Boze on je ...skoro nahy jen manzety a... a co to ma na krku? Nijaky obojek s krabickou. No ale ramena ma pekny a to bricho! Ale ... ale ne, jak muze sestra tak peknyho chlapika zamknout do klicky, je fakt divna. Co mi tak muze chtit???"
"oh, promin Hugo, jen jsem zaskocena, tak jdem chlapaku. "
Hugo ji bez dalsich slov vedl po tocitych schodech az do druheho patra a tam dlouhou chodbou az k Elisine loznici kde decentne zaklepal a cekal na pipnuti z krabicky na obojku a otevrel dvere a vesli dovnitr.
"Madam, vase sestra Jana prave dorazila." oznamil s pravou rukou na srdci a se sklopenou hlavou.
"Dekuji Hugo, bez k ostatnim za chvilku zavolam. "
" Madam, jak si prejete. " a odesel do vedlejsi mistnosti.
Jana mezi tim zirala na svou sestru ktera nejprv lezela na boku celem ke dverim a jen co Hugo odesel ladne vstala a mirila ke sve sestre ale tu jen obesla kolem dokola a vratila se zpet na postel odena v sametovim korzetu pod prsa ktera mela hola a vyzivali k hratkam, dal mela jen podvazkovy pas a puncochy a na nohou strevice na 20cm podpatku. Z misky u sebe pomalu jedla orisky kdyz spustila dialog.
" co jsi zas provedla?"
"Vis, ja.,. "
" Mlc!!!" okrikla ji hned a pokracovala " za posledni tri roky jsem za tve kauce dala vic jak dva miliony! ... "
" Ale ja..."
"Rekla jsem mlc !" a hned byla u sve sestry a vrazila ji facku az se Jana kousla do rtu a Elis pokracovala.
" Vis, posledni pul rok si rikam co s tebou a jak mi to vratis. Ale na neco jsem prece jen prisla. Bruno ! Hugo !"
A z vedlejsi mistnosti prisli oba stejny, svalovci s obojky s nijakou malou krabickou a s ptakem v kleci.
" podrzte mi tu cubku! "
Oba pristoupili k Jane a kazdy ji vzal pevne za ruku a Bruno ji jeste drzel na temeni za vlasy. Elis mezi tim z blizke skrine vytahla ostry nuz a stejny obojek jako meli Bruno s Hugem. Elis pristoupila k Jane a nozem z ni rozparala tricko potom potrhane dziny, spinave kalhotky a naposled i rozpadajci se podprsenku. Po te odhodila nuz na maly stolek u postele a vzala z ramene kovovy obojek. Z vnitrni strany obojku v miste kde byla mala krabicka prilozila prsten na leve strane a v tom se z krabicky ozvalo dlouhe pípnuti. Pak obojek dala Jane kolem krku a zacvakla hrotove zamky do direk v tloustce obojku a ty cvakly.
" Je to trener poslusnosti, neda se sundat ani vypnout. Pokazde tve neposlusnosti nebo pokusu o sundani ci nedovoleneho odchodu z domu dostanes elektricky sok ..."
" ty mrcho !!!"
Bzrrr
"Auu!!! " a Jana poklesla v kolenou bolesti.
" sok nedostanes kdyz tve prvni slovo bude MADAM, nebo radej budes mlcet.
Chlapci, vemte tu cubku do koupelny a umyjte ji. Pak ji vemte dolu do sklepeni a pripoutejte ji na kresle. Jdete nez prijde Sandra."
Konec uvodni casti.