1

Téma: Holytrainer

Má někdo zkušenosti s tímto pásem cudnosti?

Holy Trainer

Na anglicky mluvících fórech si ho lidi chválí, že o něm při nošení ani neví. Ale taky někdo řešil že s prodejcem jsou trošku problémy.

2

Re: Holytrainer

http://forum.cudnost.cz/topic/247/recen … -cudnosti/

Tady se o něm nedávno psalo. Problémy s prodejcem si ale ze žádné diskuse nevybavuju. Spíš je problém, že je ze Švýcarska a cenu klícky navýší ještě clo a DPH doplácené při převzetí zásilky.

3

Aj, to sem trubka, úplně jsem na to zapomněl. Tak prosím o smazání (a pokud to jde, tak doplnění tagu Holy trainer k tomu tématu). Díky wink

4

Já jsem při nákupu od této firmy narazil spíše na ochotu pomoci a velmi vstřícné jednání.
Dokonce jsem se s nimi domluvil, že mi udělali jednu objednávku na HT a Birdlocked Pico. Dle kontaktů se jedná o stejného výrobce/prodejce. Provozují dvě domény a dva e-shopy a já chtěl zakoupit obě věci najednou s jedním poštovným.

5

Já jsem se to dočelt na nějaké diskuzi, ale samozřejmě to nemusela být pravda..

6

hotr: mají toho ještě víc, další je třeba www.dickcage.com

7

Hm, nechápu proč nemají jen jeden web. Dickcage se mi taky líbil, ale musím říct že silikonový PC je na mě moc soft.. Tady možná bude lepší ochrana než u CB6000s, přeci jen to má o hodně širší koužek. A taky je vidět, že se u holy traieru vlepšil ten zamykací trn..

8

Holt mají těch webů víc a marketing dělají jednotlivě. Ani já nemám web jednom jeden :-)

9

Stale je to rovnako drahy a nedostupny tovar? Neda sa to este objednat este niekde inde?
Si to neviem predstavit ako to na colnici kontroluju.

10

Na celnici to kontrolují podle udané ceny na zásilce nebo podle faktury, která je na zásilce zvenku.
Bohužel, stále nic nového.

11

A pokud se jim na to něco nezdá, zásilku rozbalí. Jenže předpokládám, že na takovéhle věci nebudou mít tabulku, tak by se teoreticky mohlo stát, že to projde (ale to by museli u odesílatele napsat nízkou cenu na zásilku, o čemž pochybuju).

12

Ze švýcar mi to neprošlo bez cla ještě ani jednou.

13

Abych neplevelil adminovi osobní vlakno, tak se zeptám tady: Možná bys nám sem mohl dát pár fotecek HT? Když už je sundany..

Jinak, co jsem koukal na fórech, celkem dost lidí píše ze je právě vršek klece řeže a taky občas někdo napíše ze se zlomí (tuším někde kolem toho inovovaného zamku). Jak se ti jeví konstrukce, coby zkusenemu uzivateli?

14

IN: Díky moc za ohleduplnost :-)

Chystám se o Holytraineru sepsat podrobnou recenzi, tak pro ni potom založím samostatné vlákno. Fotky tam můžu dát taky. Sundaný ještě není, až pozítří.

Zatím bych dodal dvě věci:

K tomu clu ze Švýcarska - už jsem se trochu rozkoukal a už to tak černě nevidím. Platí to pro objednávky Holytraineru nebo Dickcage. Holytrainer momentálně vyjde na 4100 Kč i s poštovným.

K tomu mému problému zmíněnému tady:
Psal jsem tam včera, že mě horní okraj vstupu do klícky štípe a odřel mi ho. Ale dneska mám za sebou další noc, která byla úplně v pohodě. Sám vždycky každému radím, ať moc nedá na první dojmy z nové klícky, že zpočátku se dojmy rychle vyvíjejí a mění. A teď jsem i já ten případ. Když mě to v tom místě štípne, není problém klícku poposunout, aby se svým okrajem dotýkala kůže v jiném místě a je po problému. Jsem s Holytrainerem začátečník a teď věřím, že už by mě znova neodřel. Ale se svým uzamčením jsem teď v situaci, která není úplně ideální pro experimenty, takže sázím raději na jistotu a Holytrainer odložím. Ale nechtěl bych ho zatratit a moc rád se k němu v budoucnu vrátím.

Můžete se těšit na recenzi, na prostor pro vaše dotazy přímo "od zdroje" i na fotky. Holytrainer sundám ve čtvrtek, tak to všechno sepíšu co nejdřív potom.

Vojta

15

Dotaz na cudnost, nepřemýšleli jste i o této klícce? Já bych o ní měl dost zájem, ale odrazuje mne právě to, že v čechách jsem na ní nikde nenarazil a cena při zásilce ze Švýcar musí být taky závratná sad

16

Ze Švýcarska je to i s poštovným za 140 EUR + clo + DPH. Originál. Ale jen s jedním kroužkem, který si vyberete.

Pak se ještě vyrábějí dvě kopie:
- plastová, průhledná klícka s černými kroužky
- průhledná silikonová

Kopie nemají vestavěný zámek jako originál, ale zase jsou k nim všechny 3 velikosti kroužků, což u originálu nejsou.

Zkoušel jsem originál a tu plastovou kopii. Kopie má sice nezaoblené okraje otvorů, ale překvapilo mě, že to při nošení vůbec nevadilo. Jinak materiál mají obě verze stejný, jde o trochu pružnější plast.

Obojí se nosí a používá skvěle. Hlavně ty kroužky jsou krásně ergonomické a zaoblené. Jediné, co někomu může vadit, je takový ten zobáček na horní straně vstupu do klícky. Může trochu tlačit. Stačí si ale klícku o milimetr posunout, aby netlačil stále na stejné místo a je po problému.

Ceny těch kopií vycházejí u plastové na 1800 Kč a u silikonové na 1500 Kč. Se zařazením těchto klícek na cudnost.cz ještě trochu váhám, ale nejspíš se brzy rozhodnu kladně.

17

Vojto kdyz uz mas HT odzkousene tak by me zajimal tvuj nazor - vybral by jsis ted radeji kovove CB6000 nebo tu plastovou kopii HT???

A mas obrazek kde bude videt rozdil HT original a kopie?

18

Tys je neviděl na srazu? Škoda, měl jsem je tam všechny 3 vedle sebe, originál i ty dvě kopie. Obrázek zatím nemám, ale zítra je vyfotit můžu.
S tím výběrem buď a nebo ti neporadím, tohle máme každý jinak, takže bych ti nemusel poradit dobře.

19

cudnost.cz napsal:

Tys je neviděl na srazu? Škoda, měl jsem je tam všechny 3 vedle sebe, originál i ty dvě kopie. Obrázek zatím nemám, ale zítra je vyfotit můžu.
S tím výběrem buď a nebo ti neporadím, tohle máme každý jinak, takže bych ti nemusel poradit dobře.

Jejda tak tech jsem si opravdu nevsiml a ani jsem necekal ze tam budou kdyz nejsou na eshopu ani v te pekne kovove zbirce vedle.

Ja se ptal jen na nazor rozhodnuti stejne neni na me, ne uplne teda muzu do vyberu jen kecat (casto zbytecne)

20

Tam právě byly, měl jsem tam na ukázku asi 15 klícek, který v eshopu nikdy nebudou nebo o tom teprve líně uvažuju :-)
Ok, můj názor je, že jsou dobrý obě. Klidně bych je nosil na střídačku.

21

Jako dlouhodobý nositel CB6000S (tři měsíce v kuse) hledám pohodlnější pás z důvodu nočních erekcí a celodenního nošení. Chci být zamčený 24/7 a ne si nechat trhat koule noční erekcí, případně si muset pás sundat a být v pokušení. Na různých fórech se živě mluví o Holy Trainer. Velice bych přivítal možnost jeho zakoupení přes Vaše stránky. Pokud je alespoň z poloviny tak dobrý jak se o něm mluví, stojí za vyzkoušení. Nemám nic proti kopii pokud je funkčně stejná s originálem. Je ta kopie s delší nebo kratší klíckou? Ty fotky bych opravdu přivítal. Myslím že mluvím nejen za sebe: Prosím, zařaďte jej do e-shopu.

22

Chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s "přemýšlením" o zařazení HT to nabídky na Cudnost :-))

Bylo by fajn, kdyby se dal pořídit přes Vaše stránky :-)

23

Už jsem na to přišel, brzy budeme mít v nabídce kopii holytraineru. Z těch dvou výše uvedených to bude ta plastová.

24

Jako jako kopii? Jak si to mám představit? :-))

No jsem zvědavý, a jaký časový úsek má "brzy"? Já jen, že přemýšlím, že si jeden objednám, tak abych pak nebyl "naštvaný" že jsem nepočkal :-))

25

Klídek, vydrž. Teď jsem marod, takže to musí chvíli počkat. A detaily o co půjde už popisuju výše.