Téma: Zkúsenosti s Birdlocked Pico
Ja by som sa chcel spýtať či má niekto skúsenosti s týmto PC. Či je vhodný na každodenné nosenie. A tie ostne či su veľmi cítiť.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zkúsenosti s Birdlocked Pico
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ja by som sa chcel spýtať či má niekto skúsenosti s týmto PC. Či je vhodný na každodenné nosenie. A tie ostne či su veľmi cítiť.
Ahoj,
ostny jsou trochu cítit, velice rychle si zvykneš,dají se nosit trvale, v prvních dnech jsem vydržel 5 hodin, nyní mi nedělá problém týden, důkladné osprchování a znovu nasazení na další týden.Jen si musíš vyřešit průměr kroužku mám 40 mm a přesto mi koule vyklouzla ven, po zmenšení průměru kroužku je to již OK.
Je to prima PC pro každodenní nošení.
A ešte ako je vidno pod oblečením ( odstávoblečenie alebo je to tak akurát). Rozhodujem sa medzi Birdlocked pico a cb-6000s neviem ktorí je lepší.
A ešte ako je vidno pod oblečením ( odstávoblečenie alebo je to tak akurát). Rozhodujem sa medzi Birdlocked pico a cb-6000s neviem ktorí je lepší.
Pokud ti nebude vadit vetší citlivost na hroty,na které si dobře zvykneš,ale po vyndáni penisu z klícky budeš mít vidět natlačená místa od hrotů,je to dobrá klícka.CB 6000s vlastnim kovový-starší typ.Těžko radit jaký je lepší,každému vyhovuje něco jiného.Pod oblečením není vidět žádná klícka z těchto dvou.Já mám rád trochu bolesti-prostě chci cítit,že na něm něco mám  ;-)  Používám i http://www.cudnost.cz/cbt/ktb-uzsi/
 možná se ti to bude také líbit,na střidačku s CB6000s.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zkúsenosti s Birdlocked Pico
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB