1

Téma: Spolupráce a přivýdělek

Vážení a milí,

mnozí jste určitě zaznamenali, že jsme před časem s kamarádem, kterého znáte pod pseudonymem Burny from Heaven, spustili web s BDSM eknihami. Od začátku jsme ale měli v plánu mnohem větší projekt a jeho čas právě přichází. Nazvali jsme ho BDSMpoint.cz a jedna ze sekcí webu bude zaměřená na amatérská videa. Ta nebudou ke stažení a zdarma, pouze ke shlédnutí a ještě k tomu za poplatek.

Proto bychom rádi oslovili odvážné manželské nebo partnerské páry s nabídkou trvalého a rostoucího příjmu. Natočte vaše soukromé BDSM hrátky, my vaše video profesionálně sestříháme a upravíme a z každé platby za jeho shlédnutí vám vyplatíme provizi.

Vaše výdělky budou mít podle našich předpokladů rostoucí tendenci, protože s celým projektem máme velké plány, včetně jeho anglické verze pro celý svět.

Více informací a kontakt najdete na http://www.bdsmpoint.cz/videa/

Těšíme se na spolupráci s vámi.

Vojta

2

Re: Spolupráce a přivýdělek

Tak to jsem zvedav jak se to rozjede smile
Kazdopadne gl.

3

Projekt zní zajímavě, jsem zvědavý na realizaci.

Upřímně ale pochybuji nad zabezpečením. Pochybuji, že by bylo dostupné zřídit takový způsob streamování, který by nešel stáhnout.

Ovšem pokud by se to aspoň trochu vyřešilo, už mne napadá víc než jedna kandidátka na hraní (vím o 1-3, které se rády ukazují, ale opravdu nechtějí, aby je viděl každý). smile

Jednalo by se o femdom nebo i maledom praktiky i do začátku? A jak moc úchylné? Jestli čistě BDSM praktiky nebo radši kombinace s vanilkovým sexem? Bonusy za použití zboží ze spřátelených obchodů?

4

Buďte bez obav, způsob streamování, který nejde stáhnout, už mám hotový a vyzkoušený. Uvítáme femdom i maledom, obojí spadá pod BDSM a to je pro nás důležité. Jestli máte nějaký návrh scénářů, rádi ho s vámi probereme osobně. A ty bonusy také, takhle nevím, jestli je chcete vy nebo jestli očekáváte, že je budeme chtít my :-) Napište nám prosím soukromě na info@bdsmpoint.cz. Díky moc.

5

Omlouvám se jestli to vyznělo jako že se okamžitě hlásím, jen jsem vyjádřil zvědavost. Se slečnou momentálně studujeme každý jinde, to by se ale mělo změnit. Zapojit bych se mohl spíše až na podzim - to bychom hypoteticky mohli mít i nějaké využitelné prostory. smile
Bonusy jsem myslel jestli ta videa budou vlastně i zároveň jakoby reklamou, podobně jako jeden konkurenční obchod nepříliš úspěšně zkouší fotky.
Předpokládám, že web vpoutech.cz je do projektu zapojen?