1

Téma: CB6000 a zalud

Urcite vsichni, nebo vetsina kdo mate cb6000(s) znate problem, ze pri sezeni nebo kleknuti zalud zaleze do hloubky klece ale pak se uz nevrati,zasekne se a prohnuty nahoru a musi se malickem nebo tycinkou srovnat. Tak me zajima jestli jste nekdo nezkousel nijake figle ktere by  tomu zabranili.

Napadlo me treba do spicky klece mezi horni cast zaludu vlepit kousek gumoveho tesneni.

2

Re: CB6000 a zalud

Tak to já mám problém přesně opačný. I přesto, že mám u svého CB6000 nejdelší spacer, neustále se mi dere ven předkožka.

3

chastsissy napsal:

Tak to já mám problém přesně opačný. I přesto, že mám u svého CB6000 nejdelší spacer, neustále se mi dere ven předkožka.

Za urciteho mekkeho stavu penisu a dostatecne vlhkosti jde predkozka stahnout a malinko povytahnout z klicky chce to jen opatrnost.

4

Ange, jak už jsem ti psal soukromě, zabránit se tomu pořádně nedá, ale zase to není žádný velký problém. Ve většině případů si stačí dojit na záchod, tlak moče vše spolehlivě srovná.

5

davidt napsal:

Ange, jak už jsem ti psal soukromě, zabránit se tomu pořádně nedá, ale zase to není žádný velký problém. Ve většině případů si stačí dojit na záchod, tlak moče vše spolehlivě srovná.

Ja vim, jen jsem chtel vedet jestli to nekoho taky trapi a jestli to nekdo zkousel vykoumat co s tim