1 Naposledy upravil: Brembo (1.4.2015 15:06:34)

Téma: Proč jsem se rozhodl pro PC?

Tento příběh bude trochu delší ale popíše, jak jsem vůbec na PC přišel a proč to nakonec není takový nesmysl smile

Vše začalo úplnou náhodou na týdenním kurzu XY, který obsahovala intenzivní výukový program zakončený náročnými zkouškami - praktické, ústní i písemné. Obvykle mě nadrženost dožene po dvou dnech a je s tím potřeba něco udělat. Za normálních okolností by to vše skončilo večer na pokoji hotelu pod sprchou. Háček samozřejmě spočíval v tom, že jsem byl na hotelovém pokoji společně s kamarádem což značně snižuje určitý prostor a soukromí.

Kurz začínal v pondělí brzo ráno a proto na něj bylo lepší dojet už v neděli večer (známe naší D1) ... Jelikož jsem měl v sobotu nabitý den a v neděli mě zaměstnala samotná cesta a přípravy na kurz, tak už ráno na zahájení kurzu jsem začínal pociťovat určitou nervozitu a roztěkanost. S kamarádem neustále za zády jsem se stoupající nadrženost snažil nevnímat a soustředit se na probíhající kurz a seznamování se s dalšími jeho účastníky. Tento den byl bohužel zakončen velmi pozdě v noci, kdy už všichni spali a to velkou erekcí a jen drobným otíráním se o prostěradlo. Příště chci single room pomyslel jsem si :-D

Úterní den následoval v úplně stejném tempu jen erekce byly častější a má pozornost se postupně snižovala a v hlavě se mi začaly honit myšlenky, jak si najít onu vytouženou chvilku. Vždyť už to byl 4. den bez orgasmu a začínal jsem pociťovat jemné brnění v rozkroku, které se připomnělo jako by naschvál vždy, když se mi podařilo myšlenky konečně odvrátit na něco jiného. Podvečer jsem se snažil trávit na hotelovém pokoji studiem ale spíše to bylo brouzdání po netu vlivem nadrženosti.

Úplně náhodou jsem však narazil na stránky, kde jsem objevil něco, o čem jsem ještě neslyšel vyjma pár historických odkazů. Ponořil jsem se tedy do diskuzí a článků a o PC jsem si přečetl takřka vše. Asi až po 30 minutách jsem si všiml, že mi erekce snad rozpáře trenky. V danou chvíli se objevil kamarád, že jde s ostatními na pivo, ať jdu taky. Chvilka odmítaní naštěstí zabrala a měl jsem chvilku pro sebe a mohl jsem se vysvléknout. V tu chvíli jsem si uvědomil jak pěkný pocit to je a když se udělám, zkazím x dní, kdy jsem se to snažil ovládat..

V tu chvíli mě napadlo. To je přesně to co by mohlo pomoci zpestřit můj vztah s přítelkyní. Uvědomil jsem si, že tím, že mám více volného času, tak více podléhám tomu, se sám vyhonit a přítelkyně naopak když přijde později z práce, kolikrát také nemá chuť na hrátky a pravidelnost sexu se postupně snižuje, přitom jsem v našem vztahu spíše submisivní. Okamžitě jsem jí tedy poslal odkaz, co na to říká... Reakce byla překvapivě kladná a hned se ptala, kdy to objendáme :-D Tolik vzrušení najednou jsem ale bohužel nevydržel a stačily 2-3 pohyby a bylo po legraci. V tu chvíli mě napadaly myšlenky, že je to nesmysl a že si to nedovedu představit každý den CB nosit apod.

Nicméně středeční den se mi o hodně lépe poslouchalo na kurzu a i učilo. Páteční den byl úspěšně zakončen zkouškami a cestou domu se opět začínala objevovat nadrženost. Vzpoměl jsem si na CB a pomyslel jsem si, že když vydržím cca 2-3 dny maximálně a jak pěkný pocit, než jsem se udělal to byl, nakonec by to nemuselo být tak špatné.

Trvalo cca další týden konzultace s paní domácí a přemítání jestli to opravdu má smysl. Se svojí chloubou jsem maximálně spokojen a je fajn, když má volnost ale i přítelkyně sama řekla že by ocenila, kdybych byl více aktivnější a pozornější-  Tak či tak, dnes čekám na doručení CB6000. Kvůli velikosti jsem byl nucen vybrat si buď kovový a nebo mnou preferovanější plastový i když kovové mě také lákaly ale spíše odradily váhou a menší diskrétností pod některým druhem oblečení.

Jsem plný očekávání, zda to našemu sexuálnímu životu přinese oživení. Přítelkyně si sama bude diktovat kdy bude chtít erotické hrátky a já zkusím překonat sám sebe jak dlouho to vydřím, jelikož teď mi stačí jen stáhnout kalhoty a kdykoliv si ulevit :-D smile Tak držte palce, až balíček dorazí, napíšu první dojmy smile

2

Re: Proč jsem se rozhodl pro PC?

No uvidíš sám, určitě zkuste kolo štěstí nebo kostky.

3

Chlape ja uz i zapomel jaky to je si ulevit kdykoliv to name prislo, ted uz si rikam kdy prijde má přítelkyně ( pani, kličnice atd) ze je den D a ze chce ziveho. Ostatne ti ze zkusenosti chci ríc, pokud jsi novacek , tak plastová verze je super volba pro zacatek. Jen si jeste procti tady na foru tipy co s drážkami na kroužkách. A jak jsem tu už nekollikrát psal, tak plastová verze má vyhdu že ma nekollik krouzku a spojovacich dilku, že si tak najdes nejvhodnejsi velikost a pak až si tím budes jisty že uz jsi ji nasel a klicku nevnimas, a misto erekce jen otravny tlak a pocit tlaceni ( v mém případě i trochu pekážení čehosi dole :-) ) tak pak jdi do kovové klicky. nevim kde sis ji objednal, ale pokud to bylo odtud cudnost.cz tak u CB6000 jsou 3 kroužky tak se neunahli a vklidu ikdyž to potrva zkousej menit dily ty správné poznas ( zkousej to mit vzdy vemenené díly mit tak dva až tri dny, kvuli nezvyklosti takze te kazde nasazeni pekne vzruší a klicka ti tak nesedne jak by mela). Kdyby neco ptej se bud tu nebo rovnou našemu " taťkovi " na info@cudnost.cz A preji hodne zdaru

4 Naposledy upravil: Brembo (3.4.2015 12:57:52)

Tak, par chvilek uz mam za sebou. Nutno rict, ze jsem se musel 2x vyhonit nez jsem vubec byl schopnej PC nasadit.. Nekolik velikosti opravdu ocenuji ale bohuzel problem ani tak neni ve velikosti krouzku jako spis plastove klicky. Jednoduse je mi proste mala big_smile za pomoci gelu zalud dostanu na spravne misto ale zbytek penisu je tam narolovanej a nasoukanej a nastouchanej az tak nejak preteka big_smile navic erekci to moc nezabranilo. Erekce byla v miste korene a cely pas se stahnul dolu a fungoval jen na predni casti penisu. Tim padem i dost tahal za sourek a nebojim se rict ze i trochu modral..  Nasazovani jsem zkousel nekolikrat aby si vse trochu sedlo ale bohuzel vysledek pokazde stejny.. Nezbyva tedy nez prejit na nekterou kovovou verzi - spiderware apod. Kde jsou rozmery trochu benevolentnejsi vuci obdarenejsim chlapcum big_smile

5

Dnes jsem to zkousel znovu. Slo to o hodne leeepe a po chvilce uz jsem byl i docela v klidu a pinda si jaks taks hovel na svem miste... Nicmene to ze ze je klicka mala se povrdilo na wc na male.. Neslo to.. Zkratka tlacila na mocovou trubici.. Takze verdikt je asi konecny a jdu do kovové

6

Hele problemy s mocenim mam taky a to staci jen mala erekce hlavne prvni dny jsem s tim mel problemy ale jak jsem si zvyknul na klicku a krouzek tak problemy taknijak zmizly jen obcas ta mensi erekce.

7 Naposledy upravil: Brembo (3.4.2015 21:45:02)

Potvrzuji- druhy pokus uz byl v pohode a zacina si sedat. Musim rict, ze pokud je clovek zamestnan praci tak o nicem vubec nevi. Zalud je jak v perince, jen ten krouzek a masivni spoj je trochu citit. Ale staci jedna mala myslenka co to mam na sobe nebo nejaka eroticka a zacne hooodne prituhovat a byt to trochu i neprijemne. Coz je asi i ucel. Naopak Co je ale hodne zajimavej pocit tak citit vzruseni a mravenceni v penisu ale zadnej stojak big_smile tolik prvni den.. Ceka me prvni noc tak sem zvedavej co vse zlomim a jak moc se vyspim big_smile

8

gratulace :-)  hele ja se vyspim bez problemu kdyz to vemu za 7 dni tak me vzbudi takova ta extrem erekce za tu dobu tak 2-3 x jinak jsou takovy co nevzbudi ... pokud se neotocis na bricho to by jsis ho snad pak i radsi ufiknul :-)

9

Já se začínám budit (někdy i 3x za noc) asi tak po 4-ém dni uzamčení a vím, že to s narůstajícím počtem dní nebude lepší a po 7-i až 8.i dní se musím odemknout, neboť se ta bolest z erekce nedá vydržet.:-/ Sundám pás aniž bych se vyhonil a "vysílením" usínám a spím až do rána.:-) Má někdo podobný problém? Kolikrát si tady přečtu, že je zamčený 14 dní i déle a v pohodě. Tak to trochu nechápu. Používám plastový CB 6000. Je lepší kovová verze, nebo jiný typ?

10

No, je to jako se vším - každý jsme jiný, takže i ty noci jsou u každého jine. Já se v noci taky casto budim a když člověk musí do práce, není to úplně fajn se několik nocí po sobě nevyspat..

11

rm71 napsal:

Já se začínám budit (někdy i 3x za noc) asi tak po 4-ém dni uzamčení a vím, že to s narůstajícím počtem dní nebude lepší a po 7-i až 8.i dní se musím odemknout, neboť se ta bolest z erekce nedá vydržet.:-/ Sundám pás aniž bych se vyhonil a "vysílením" usínám a spím až do rána.:-) Má někdo podobný problém? Kolikrát si tady přečtu, že je zamčený 14 dní i déle a v pohodě. Tak to trochu nechápu. Používám plastový CB 6000. Je lepší kovová verze, nebo jiný typ?

Zkousel jsi menší kroužek a menší spacer? ja se budil v noci behem 6 hodin i 6x ale pak jsem zmenil spacer na menší a od tebe doby v pohode, zkousel jsem i mensí kroužek ale p o pár dnech boleli koule takze zpet na 45mm

12

Díky ANGE za reakci na můj dotaz. Abych se přiznal, tak se v podstatě bojím cokoliv zmenšovat nebo zkracovat, neboť si myslím, že by to mohlo být ještě horší. Kroužek používám ten největší, tudíž zkusím ten o něco menší a ten spacer (asi tu distanční trubičku) mám tu nejkratší. Hned se vyzkouším zamknout do toho menšího kroužku a zítra napíšu, jak to dopadlo. Mám totiž volno, tak že neriskuji nevrlost v práci. ;-) :-D

13

Tak jsem se v sobotu v 18:53 hodin uzamkl do pásu s tentokrát menším půlkruhem a zdálo se to být vše v pohodě. Bohužel jsem krátce po 22-é hodině dostal erekci, která prostě nešla "rozchodit", až jsem si musel po 20-i minutách pás sundat.:-/
Přes noc jsem byl raději bez a ráno po vyhonění jsem si ho opět s tím menším půlkruhem nasadil. Celý den byl v pohodě, než jsem šel spát. Asi po hodině spánku ve 23:23 hodin jsem byl vzbuzen bolestivou erekcí, kterou jsem opět nemohl potlačit a s uzamčením jsem kapituloval. Dnes se uzamknu s tím původním největším půlkruhem a třeba po těchto zkušenostech "pochopím", že to třeba není zase tak hrozný... Nevím. Třeba ho budu moci nosit jen přes den.

14

Nevím, asi to bude fakt kus od kusu... Nebo má fakt někdo o dost vyšší práh bolestivosti...? Nebo zkusit větší klec, než je 6000s...? Fakt nevím, dost mě to mrzí, rád bych nosil klec neustále...

15

Taky jsem měl problém s velkou bolestí při ztopoření, už je to ale vyřešený, píšu o tom tady http://forum.cudnost.cz/topic/668/kombi … ich-dilku/ . Dneska jsem uzamčen v kuse už přes čtrnáct dní a musím říci že vše je v pohodě.

Nasadit užší kroužek jde dobře, horší je při užším kroužku provléknout ty tři trny zkrz kroužek nad ptákem, nemluvě o nasazení klícky. To se mi vždycky postaví. V tom mi pomůže jen zchlazení kostkama ledu z lednice nebo dát klec před nasazením na dvě hodiny do mrazáku. Vyhonit se, je totiž podle mě jaksi proti principu pásu cudnosti...

16

Dnesnim dnem jsem zamceny 28 dni s krouzkem 45 a spojovacim dilkem co da mezeru mezi krouzkem a klickou 10mm a bez problemu jen nekdy asi tak po 3-4 dnech prijde vetsi erekce co vzbudi, ale jinak PC nevnimam a ani uz nemazu.

17

Ange napsal:

Dnesnim dnem jsem zamceny 28 dni s krouzkem 45 a spojovacim dilkem co da mezeru mezi krouzkem a klickou 10mm a bez problemu jen nekdy asi tak po 3-4 dnech prijde vetsi erekce co vzbudi, ale jinak PC nevnimam a ani uz nemazu.

Ange, skutečně...? Jestli je to tak, tak Ti to přeju, i po opakovaných testech prostě pro mě třetí noc znamená stopku. Do budoucna zkusím nějaký pás s delší klecí...

18

ze zkusenosti, i ja mel ze zacatku problemy pres noc a s dost velkymi odreninami ( az do krve) ale po case si telo zvyklo a pak uz to slo 4dny .. 6 dni ... 8 dni a ted uz 30 dni... mezi tim bylo samozrejmne leceni odrenin a odpocinek .. nejmin co si pamatuju tak bylo na 4 dny a nejdyl 3 tydny. takze pokud teda mas CB6000 zkus parkrát prekonat 3. noc ( ono vetsinou byva nejhorsi 2. nebo 3. noc ..aspon u me)