1

Téma: Důvody a příčiny k nošení PC

Zdravím...! Jako vždy a u většiny lidských chutí a nápadů se vše postupně vyvíjí... Na sobě třeba sleduji, že mne snad nezajímá PC jako symbol trestu, nebo prostředek k potrestání, jako spíš ochrana před masturbací. Jeden z důvodů určitě bude, že manželka dost proti BDSM hrátkám, ale spíš ji vadí, pokud mám během dne "vystřílíno" díky vlastní aktivitě. Je pravda, že masturbuji v průměru 3 - 5 denně a to už je na množství, které zbyde na večerní hrátky hodně... Proto zkouším ukecat ji na vlastní neschopnost masturbaci omezit. Zatím nemůžu nijak hodnotit, po minulých zkušenostech odmítám tlačit na pilu...
Ale mám na Vás otázku: nosíte někdo PC z důvodů znemožnění masturbace, nebo jej nosíte jako symbol submisivity a formu trestu? Pořád si totiž myslím, že nošení PC nemusí být formou BDSM vztahu... Díky za odpovědi!

2

Re: Důvody a příčiny k nošení PC

Ahoj.
tak ja pas nosim a nosim ho protoze se mi libi ta odevzdanost sve pritelkyni. Coz je spise asi o te submistivite

3

Ja ho nosim k vuli znemozneni masturbace a muzu ze mi to asi zachranolo manzelstvi taky sem si to delal i 3 krat dene o te doby co ho mam je moja naprosto spokojena a navic jsme se uz dva mesice nehadali driv to bylo kazdy den

4

Zdravím,taky nosím pás cudnosti kvůli omezení masturbace,nosím ho 3 měsíce.Dřív jsem si taky ulevoval 2-3 denně,našel jsem si dominu,která se mě ujala,vlastní klíčky a od té doby jsem měl tak 5 orgasmů.Takže asi tak

5 Naposledy upravil: storr (22.3.2015 11:45:04)

Je vela dovodov, preco nosit PC. Pre mna a priatelku to je zabavka (vzrusujuca viac pre mna ako pre nu). Je zabavne byt vzruseny den ci dva so super orgazmom potom. A nemame zaujem to posuvat do akejkolvek Ds polohy.
A este ma bavi striedat PC podla nalady... Mam 4 a idem si objednat este Birdlocked Pico.

6

Ahoj no u me to zas bude tak z casti z te odevzdanosti pritelkyni , od doby co jsme s tim zacli tak nemame hadky ze ji jsem neverny atd, z casti trestem a z casti zezabavi obou stran. Dokonce ted ma draha chce zkusit jak dlouho to vydrzim mit nesundane.

7

Odpověď Buglezzovi: ano, naprostý souhlas, PC nemusí být formou BDSM vztahu. Přesně tak je to u nás. Jak už jsem tady jednou někde napsal, pro nás je to hra, která nám v jisté životní etapě nejspíš zachránila vztah. Dneska už je to jen hra, jejíž iniciace více vychází ze mě než od partnerky.

8

Také si myslím, že si každý jedinec popřípadě pár najde ten správný důvod, proč pás cudnosti používat a nemusí to být nutně spojené se submisivitou uzamčené/-ho. Já osobně to beru formou hry, určitého závazku či posunutí vlastních hranic a odevzdaný klíč je jen určitou pojistkou či zárukou, že navržené splním, nebo budu muset splnit.;-) Jako dominantní jedinec však rád vlastním klíček od pásu toho submisivního, neboť mám jistotu, že odolá jakémukoliv pokušení si k orgasmu dopomoci.;-) :-P

9

Moje submisivita byl sice původní důvod k nošení PC, ale časem jsme našli oba řadu dalších pozitiv. Obohacuje to náš život nejenom v oblasti sexuální. Ženušce se to začalo brzy velmi líbit. Vidí zde řadu praktických výhod. Pokud nemá na klasickou soulož chuť, neodemkne, zatímco já jí to vždy udělám, jak chce ona. Tvrdí, že jsem se v lízání zdokonalil. Nelíbilo se jí, že si ho občas honím. To už teď nemůžu. A hlavně, jsem prý daleko hodnější a příjemnější. Hlavně, když jsem několik dnů bez orgazmu.
Kromě toho omezuji některé mé zlozvyky, které ženě vadí. A tomu jsem docela rád.

10

Tak u nás je to určitě důkaz mé submisivity a odevzdání se partnerce. Pás mě neustále připomíná mé postavení vůči ní. Paní nosí klíček stále na krku.  Docela by mě zajímalo kolik lidí uhádne od čeho je.

11

malep napsal:

Tak u nás je to určitě důkaz mé submisivity a odevzdání se partnerce. Pás mě neustále připomíná mé postavení vůči ní. Paní nosí klíček stále na krku.  Docela by mě zajímalo kolik lidí uhádne od čeho je.

Přiznám se, že by se mi to asi líbilo - tedy, to, že by to lidi uhádli. Stejně mě lákají trička s nápisy. Viděl jsem ruzné, vše eng.: "Nositel pásu cudnosti", "Jsem zamknutý - máš s tím problém?" "Zamčený v pásu cudnosti" aj... Dámy mají samozřejmě jiné: "Zamkla jsem svého muže", "Držitelka klíčů", "Manžel je v pásu cudnosti"...

Mimochodem, řešíme tu pásy, ale jaký je váš osobní rekord v délce cudnosti ale BEZ zamčení? V tom jsem dost slabý - zhruba tři dny a pak už to nešlo...

12

Mimochodem, řešíme tu pásy, ale jaký je váš osobní rekord v délce cudnosti ale BEZ zamčení? V tom jsem dost slabý - zhruba tři dny a pak už to nešlo...

Nemelo tam byt BEZ Odemceni?

Muj record jeste neni u konce ale 2.4. To budou uz 3 tydny zamceny,ale to nejhorsi peklo tepra prijde do ted nemohla takze me nechavala relativne v klidu za to ted se budu muset cinit a trpet nez me odemkne.

13

Ne, je to správně - jak dlouho vydržíte BEZ klícky, tzn. jak dlouho odoláte pokušení si ho vyhonit...? Jinak Ange - držím pěsti...!!

14

Jak kdy. Normálně tak den, maximálně dva. Ale někdy se stane, že je moc práce, člověk je unavený a na sex už nemá asni sílu, ani pomyšlení.

15

A ještě dotaz: svěřila se vaše klíčnice s vaším uzamknutím třeba své kamarádce? Manželka jednoho známého o tom informovala kamarádky a ty to - kupodivu! - vzaly velice v pohodě a naopak podněcují ji v prodlužování uzamčení... Známý nebyl ani označen za úchyla, ale za obětavého pokusného králíčka...!!

16

Můj rekord (bez uzamčení, uzamčen nejsem) je nejspíš něco přes čtrnáct dní (přesně to vážně nehlídám). Je to ale spojeno s prací vedoucího na letním táboře, kdy člověk nemá čas, náladu ani příležitost...