Re: Holytrainer
Jedná se o kopii HT2 s vestavěným zámkem, nebo je to kopie první verze ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Holytrainer
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jedná se o kopii HT2 s vestavěným zámkem, nebo je to kopie první verze ?
Dobře, tak ať jsi brzy fit a my se konečně dočkáme. Netrpělivost je velká :-D
K tomu se musím jenom připojit. Zmíněný pás mne opravdu zaujal a určitě se budu pídít po podrobnostech, ne-li po osobní zkoušce.;-) Určitě se dej co nejdříve do kupy. To je zřejmě to nejdůležitější... :-)
Také přeji brzké uzdravení
Pokud bude s vestavěným zámkem, mám zájem.
Je to tady, s menším zdržením, ale přece. Holytrainer sice bez vestavěného zámku, ale zato za cenu méně než poloviční oproti originálu a se všemi 3 kroužky.

CZ:
http://www.cudnost.cz/plastove-pasy-cud … lytrainer/
Sleva 300 Kč pro 3 nejrychlejší české zákazníky - slevový kód HOLYCZ
SK:
http://www.cudnost.sk/plastove-pasy-cud … lytrainer/
Sleva 11 EUR pro 3 nejrychlejší slovenské zákazníky - slevový kód HOLYSK
Vypadá pěkně, škoda jen, že kroužky začínají na průměru 45mm, potřeboval bych 40mm nebo menší.
Ono to tak nějak v porovnání s klasickými kulatými kroužky vychází. Tyhle rozměry jsou na šířku a na výšku je to méně. CB6000s nosím s kroužkem 45mm a holytrainer mi nejlépe sedí s tím největším kroužkem.
Děkuji za informaci.
Chci se zeptat admine, ve srovnání velikosti klícky je to srovnatelné s pásem CB 6000 nebo CB 6000s?
To je dobrá otázka, protože podle délky klícky v centimetrech se to moc porovnávat nedá, když je klícka nahoře delší než dole. Takže nasazený Holytrainer je pocitově asi tak o 2-3 milimetry delší než CB6000s. A ještě je rozdíl v tom, že klícka je trochu víc napasovaná na varlata, což je dobře vidět na jeho fotkách.
Ahoj vsem,
Kopuil jsem si zde tuhle klicku. Po prvnim nasazeni nadseni, ale po cca 3 hodinach musela dolu, protoze nahore, dole a napravo neco neprijemne stipalo do kuze.
Poradne jsem si krouzek i klicku prohlednul a bylo jasno. Zustaly tam miniaturni otrepy z lisovaci formy:-). Nejlepe to slo poznat prstem pri projeti krouzku dopredu a dozadu (jako kdyz zkousite ostrost noze).
Takze chci poradit vsem se stejnym problemem. Stacilo krouzek i klec dat na 2hodiny do lednicky aby vic ztuhla, a pak modelarskou bruskou s filcovym kotoucem a tou nejjemnesi brusnou pastou vse dukladne prelestit a preventivne umyt lihem a horkou mydlovou vodou.
Po teto uprave to zkousim uz 28 hodin a zadne stipani.
Narozdil od CB6000s je to komfort, ale neco za neco. V tomhle se podle meho nikdo sam neudela a rad bych videl ty, kteri tvrdi, ze si z HT umi penis vyndat:-) :-) :-)
Diky za dodavku
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Holytrainer
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB