1

Téma: pás cudnosti a běžný život

dobrý večer,
mám PC CB 6000s a občas jej nosím pro zpestření mého "single sex života", nyní přemýšlím nad tím, že budu PC nosit dlouhodobě, jsem sub a volám často domině na telefonu a chci se pro ni zamknout, ovšem v běžném životě stále hledám svou partnerku, a hlavně svou Lásku, dilema spočívá vtom , že pokud se zamknu mám šanci se před ženami všeobecně, chovat jako normální sebevědomý muž, do kterého se žena může zamilovat, a pokud by došlo na intimější notu, jak se chovat, jak vysvětlit ženě co sotva znám, že mám zamčený penis? odpověď nejspíš znám, ptám se hlavně proto, zda má někdo podobnou zkušenost.. A jak se při zamčení pracuje? Mám dost fyzicky, časově i psychicky náročnou práci, může při mém zaměstnání PC vadit? (jsem kuchař..)
díky za případnou odpověď či názor

2

Re: pás cudnosti a běžný život

Pokud žena pochopí, ze mít takto zámeckého muže je pro ni obrovská výhoda, bude vše ok. Co se týká nošení PC, nejhorší to je pri sedavem zaměstnání..

3

Co je na tom sezení tak hrozného pro tebe? Sedavé zaměstnání mám a problém naprosto žádný. Snad jedině jestli myslíš to, že u počítače je těžší na to nemyslet než kdybych asi dělal někde v terénu. S tím bych možná souhlasil.

4

Osobně bych to asi nové známosti před prvním sexem neříkal. Zvlášť, když jsi samozamykatel. Jedině snad že bys ji vmanipuloval do pozice, že jako se pro ní zamkneš a poprvé to budete dělat až ona bude chtít. A do té doby bude mít tvůj klíček. Akorát že to by fungovalo tak kdyby jí bylo 16, u dospělé ženské tomu nevěřím.

5

Jsem taky kuchař a v práci mi rozhdně nevadí. Mám Spiderwire2 a jsem s ním spokojený.Plast pro začátek taky doporučuji,na vyzkoušení.

6

Nosím CB6000s v kovové verzi a mám převážně sedavé zaměstnání. Vůbec žádný problém s nošením nemám, jen si musím občas sundávat kvůli hygieně. Co musím řešit je, že v džínách je dost vidět obrys trnů a zámečku, takže to chce mít volnější kalhoty a rozumně před chlapama vysvětlit proč chodíš na WC do kabinky a ne k mušli, pokud chceš zůstat nenápadný.