1

Téma: Jak na dlouhodobé nošení CB6000s?

Zdravím všechny a prosím o radu,
jak se správně a zdravotně bezpečně nosí PC? Vyzkoušel jsem kombinace kroužků a kolíků, nasadil jsem si tu, dle mého názoru nejvhodnější a jsem zamčený pátý den, ovšem mám pár komplikací, budím se při noční erekci slabou bolestí, je to běžné? Přes den v práci mi tolik nevadí, ovšem kroužek se mi občas nepříjemně zadírá do kůže a trochu to štípe.. A jak často se doporučuje pás úplně sundat a provést důslednou hygienu?
Při nasazení jsem použil lubrikační gel a potom jsem jen proplachoval mýdlovou vodou, četl jsem něco o olejíčku, je dobré si pás i promazat? Pokud ano jaký olejíček je vhodný?
Díky za odpověď a radu Petr

2

Re: Jak na dlouhodobé nošení CB6000s?

Buzení v noci docela běžné je. Časem a zvykem se ti to zmírní tak, že tě to přejde během chvilky a neprobudí tě to úplně. Zkus nějaký krém (indulona, nivea, baby oil, cokoliv), pro někoho to je na noc lepší.

Hygienu rozhodně nepodceňuj, aspoň obden (tekuté mýdlo + vatová tyčinka, pak voda + vatová tyčinka) a bez sundání klícky je lepší koupel než sprcha.

3

díky moc za radu, chci dát aspoň měsíc bez sundání, první den byl strašnej, ale teď mám pocit, že se nechci odemknout už vůbec, dřív jsem si to jen tak zkoušel a bál se zamknutí na delší dobu, teď musím říct, že to je možná ne uplně pohodlné ale moc uspokojující.. ještě jednou díky

4

Nemáš vůbec zač. Já se taky zamčenej cítím klidně, uvolněně a vyrovnaně, na orgasmus ani nepomyslím. Nebo teda pomyslím, ale neprahnu po něm. A když jsem odemčenej, tak jsem celej nesvůj a těším se zpátky pod zámek. Už v tom jedu dlouho, intervaly odemčení mám už pěkně dlouhý, až si někdy říkám, kde je nějaká ta rozumná mez nebo kde už se mi to tak trochu zvrtlo a vymklo :-)