Téma: Proč jsem se rozhodl pro PC?
Tento příběh bude trochu delší ale popíše, jak jsem vůbec na PC přišel a proč to nakonec není takový nesmysl ![]()
Vše začalo úplnou náhodou na týdenním kurzu XY, který obsahovala intenzivní výukový program zakončený náročnými zkouškami - praktické, ústní i písemné. Obvykle mě nadrženost dožene po dvou dnech a je s tím potřeba něco udělat. Za normálních okolností by to vše skončilo večer na pokoji hotelu pod sprchou. Háček samozřejmě spočíval v tom, že jsem byl na hotelovém pokoji společně s kamarádem což značně snižuje určitý prostor a soukromí.
Kurz začínal v pondělí brzo ráno a proto na něj bylo lepší dojet už v neděli večer (známe naší D1) ... Jelikož jsem měl v sobotu nabitý den a v neděli mě zaměstnala samotná cesta a přípravy na kurz, tak už ráno na zahájení kurzu jsem začínal pociťovat určitou nervozitu a roztěkanost. S kamarádem neustále za zády jsem se stoupající nadrženost snažil nevnímat a soustředit se na probíhající kurz a seznamování se s dalšími jeho účastníky. Tento den byl bohužel zakončen velmi pozdě v noci, kdy už všichni spali a to velkou erekcí a jen drobným otíráním se o prostěradlo. Příště chci single room pomyslel jsem si :-D
Úterní den následoval v úplně stejném tempu jen erekce byly častější a má pozornost se postupně snižovala a v hlavě se mi začaly honit myšlenky, jak si najít onu vytouženou chvilku. Vždyť už to byl 4. den bez orgasmu a začínal jsem pociťovat jemné brnění v rozkroku, které se připomnělo jako by naschvál vždy, když se mi podařilo myšlenky konečně odvrátit na něco jiného. Podvečer jsem se snažil trávit na hotelovém pokoji studiem ale spíše to bylo brouzdání po netu vlivem nadrženosti.
Úplně náhodou jsem však narazil na stránky, kde jsem objevil něco, o čem jsem ještě neslyšel vyjma pár historických odkazů. Ponořil jsem se tedy do diskuzí a článků a o PC jsem si přečetl takřka vše. Asi až po 30 minutách jsem si všiml, že mi erekce snad rozpáře trenky. V danou chvíli se objevil kamarád, že jde s ostatními na pivo, ať jdu taky. Chvilka odmítaní naštěstí zabrala a měl jsem chvilku pro sebe a mohl jsem se vysvléknout. V tu chvíli jsem si uvědomil jak pěkný pocit to je a když se udělám, zkazím x dní, kdy jsem se to snažil ovládat..
V tu chvíli mě napadlo. To je přesně to co by mohlo pomoci zpestřit můj vztah s přítelkyní. Uvědomil jsem si, že tím, že mám více volného času, tak více podléhám tomu, se sám vyhonit a přítelkyně naopak když přijde později z práce, kolikrát také nemá chuť na hrátky a pravidelnost sexu se postupně snižuje, přitom jsem v našem vztahu spíše submisivní. Okamžitě jsem jí tedy poslal odkaz, co na to říká... Reakce byla překvapivě kladná a hned se ptala, kdy to objendáme :-D Tolik vzrušení najednou jsem ale bohužel nevydržel a stačily 2-3 pohyby a bylo po legraci. V tu chvíli mě napadaly myšlenky, že je to nesmysl a že si to nedovedu představit každý den CB nosit apod.
Nicméně středeční den se mi o hodně lépe poslouchalo na kurzu a i učilo. Páteční den byl úspěšně zakončen zkouškami a cestou domu se opět začínala objevovat nadrženost. Vzpoměl jsem si na CB a pomyslel jsem si, že když vydržím cca 2-3 dny maximálně a jak pěkný pocit, než jsem se udělal to byl, nakonec by to nemuselo být tak špatné.
Trvalo cca další týden konzultace s paní domácí a přemítání jestli to opravdu má smysl. Se svojí chloubou jsem maximálně spokojen a je fajn, když má volnost ale i přítelkyně sama řekla že by ocenila, kdybych byl více aktivnější a pozornější- Tak či tak, dnes čekám na doručení CB6000. Kvůli velikosti jsem byl nucen vybrat si buď kovový a nebo mnou preferovanější plastový i když kovové mě také lákaly ale spíše odradily váhou a menší diskrétností pod některým druhem oblečení.
Jsem plný očekávání, zda to našemu sexuálnímu životu přinese oživení. Přítelkyně si sama bude diktovat kdy bude chtít erotické hrátky a já zkusím překonat sám sebe jak dlouho to vydřím, jelikož teď mi stačí jen stáhnout kalhoty a kdykoliv si ulevit :-D
Tak držte palce, až balíček dorazí, napíšu první dojmy ![]()