Téma: Tak začínám cb 6000
Během podzimu jsem zde koupil cb 6000 transparentní. Když přišel tak mě to natolik vzrušilo že jsem se do něj nejdříve pár dní nemohl dostat. Pak jsem vychytal jak na to a několikrát ho vyzkoušel. Určil jsem si ten pravý kroužek a distatnční kolík. Vše jsem ale zkoušel sám když byla přítelkyně u rodičů nebo na služebkách. Takže všechny mé pokusy o přespání skončili tím že jsem se odemkl když mě při erekci tahal kroužek za koule.
V pondělí jsem konečně sebral odvahu a pochlubil se přítelkyni. Nejásala ale ani mne neodmítla. Není žádná domina, možná spíše naopak. Klíč si ale vzala. Domluvili jsme si odemčení po 24 hodinách. Po 24 hodinách se nechala dvakrát vylízat a pak mě odemkla. Hned jsme si pěkně zasouložili. Dnes večer po práci jsme si o tom konečně trochu popovídali, byla docela spokojená. Tak hned řekla ať si ho opět nasadím a ukážu se jí v tom. Že tedy fajn, vzala klíč, nechala si to udělat jazykem a šla spát. Na můj dotaz kdy mě odemkne jsem se dozvěděl že až bude chtít a že jsem to přeci koupil proto abych byl zamčený a né odemčený. Poněkud mě to poděsilo, dost poťouchle se u toho smála a z důvodu našich prací se teď tři dny v podstatě nepotkáme. Takže jsem napnut, poděšen a vzrušen zároveň. Jsem zvědav co bude dál ???