1 Naposledy upravil: petrcapin (21.4.2015 22:33:30)

Téma: Asistentka - 1.2.3.4.

Asistentka

Právě jsem se vrátil ze studií v Londýně, kde jsem úspěšně promoval. Otec mi daroval jednu ze svých slušně prosperujících firem. Pro zaměstnance jsme uspořádali seznamovací večírek. Postupně jsem poznal všechny, kdo pro mě pracují. Už ze začátku jsem si všiml jedné brunetky. Byla v mém věku a působila na mě zajímavím dojmem. Moc se nebavila s ostatními a jen v klidu popíjela víno. Nemohl jsem z ní spustit oči. Tak jsem se na ni informoval kolegů. Jmenuje se Karolína a je svobodná. O jejím soukromí nikdo nic nevěděl. Ve firmě pracuje jako účetní, no nic moc. Pár lidí to na ní zkoušeli, ale bez úspěchu. Moc informací jsem neměl, ale za pokus nic nedám. Vidal jsem se k ní a cestou jsem ji vzal pití a postavil ho před ní. Usmála se a nabídla mi přípitek. ,,Jmenuji se Karolína a ty?" ,,Ja jsem Pavel, těší mě". Povídali jsme si o všem možném, jen né o práci. Rozuměli jsme si a čas rychle utíkal. Něco po půlnoci jsme se rozhodli jít domů. Řidič nás odvezl k ní domu. Dal jsem mu pokyn, že na mě nemusí čekat. Doprovodil jsem ji k bytu a čekal jsem sex, co si budem povídat. Měl jsem ale smůlu. Kája mě nepustila k sobě, že přece nebudu mít něco z obyčejnou účetní. Ale možnost tu je, kdyby nebyla účetní, dalo by se stím něco dělat. Domů jsem šel pěšky. Nestává se mi, že mi někdo dá košem. Co si o sobě myslí? Já ji ale dostanu. Je to moje firma a můžu co chci. Po víkendu jsem svolal schůzku a oznámil jsem, že potřebuji asistentku a určil jsem Karolínu. Civěli na mě, ale oponovat mi nechtěli. Pěkně jsem si podřezával větev.
Když jsem Karolínu povýšil a zasvětil do její práce, začali jsme se spolu více zbližovat. Bylo to super. Konečně mě pozvala k sobě. Sice mě upozornila, že je trochu jiná, ale nedával jsem tomu váhu. Když jsem k ní přišel, byla opravdu jiná, krásnější. Dali jsme
si víno a povídali si. Začal jsem být nadržený. Hned to na mě poznala. Požádala mě abych zavřel oči a začala mě vslékat. Potom si sním hrála a já přestal vnímat čas. Byla úžasná a já se poddal. Udělala mě až do konce. Najednou jsem ucítil něco studeného, než jsem stačil reagovat, něco cvaklo. Karolína odstoupila a lehce se usmála.,, a teď jsi jenom můj, když budeš hodný, tak ti to sundám. Teď mi to udělej jazykem, ať stoho taky něco mám. Voněla a chutnala skvěle. Ani mi nevadilo, že mi tam něco dala, myslel jsem si, že je to jen hra. Když bylo po všem, zjistil jsem, že je to pás cudnosti.  Prý mi ho sundá až si to zasloužím. Co proto musím udělat? To se dozvím příště a vy taky, když budete chtít.

Asistentka- 2. díl ,, v pásu cudnosti"

Doma jsem si pečlivě prohlížel svoji novou okrasu. Byla to taková klícka na penis spojena kroužkem za šourkem , zajištěna malým zámkem. V kalhotách to nebylo vůbec poznat. První problém byl, že jsem musel na malou a ve stoje to opravdu nejde. Při koupání jsem opět studoval pás a pokoušel se ho sundat. Né že bych se ho chtěl zbavit, ale nedalo mi to. Po neúspěchu, jsem se uložil ke spánku. Ze snění mě probrala smska od Karolíny. Psala, že musí za matkou domů, mimo město a že si bere zbytek týdne volno. My se uvidíme v sobotu a do té doby to budu muset vydržet. No co, je středa a nebude problém strávit pár dní v pásu. Celou noc jsem jsem spal v klidu i když ten pocit, že tam dole něco mám, jsem cítil. Ráno mě probudil tlak. Ranní erekce byla znatelná. Studená sprcha vše zklidnila a já mohl v klidu fungovat. Na močení v sedě jsem si zvykl rychle, jen kolegové si nemohli nevšimnout, že pořád chodím do kabiny. Den probíhal v pohodě. Až do chvíle, kdy jsem dostal smsku od Karolíny. ,,Miláčku, jaká byla noc s mím dárkem. Doufám, že jsi to zvládl. Je mi líto, že nemůžu být u tebe. Udělala bych ti masáž tvých krásných kuliček. Prožili by jsme krásné chvíle sexu. Moc se mi líbila ta tvá práce jazykem. Nikdy jsem nezažila nic lepšího. Myslím na to a už jsem vlhká. Těším se na sobotu. Tvá Kája". Uznejte, že po tomto jsem už v klidu nebyl. Studená sprcha, posilovna, běhání a sauna. To vše mi pomáhalo aspoň do té doby, než jsem usnul. Erekce přišla dříve a sprcha moc nezabrala. V práci to bylo lepší. Přeci jenom jsem myslel na něco jiného. Pátek se chílil ke konci.,, To zvládnu". Pak zapípal mobil ,,SMS - SMS. Psala má láska a věznitelka mého mužství. ,, Miláčku, už se mohu dočkat zítřka. Vím, že jsem ti slíbila, že ti klícku sundám. Ale, jen když budeš hodný. Mám pro tebe zkoušku. Když vše splníš, i já dodržím svůj slib. Zítra ráno, půjdeš ke mě domů. Já přijedu v 17:00 na nádraží a ty mě, prosím vyzvedni. Až dorazíš ráno ke mě, klíče jsou u sousedky. Bude o tobě vědět a dá ti je. Doma se vslékni do naha a vše připrav na večer. Potřebuji vše uklidit, vytřít, udělat nádobí, zalít kytky a tak. Připrav večeři a já se postarám o to, aby jsi měl krásný večer i ty. Až pojedeš pro mě, můžeš se zase oblét. Věci jsem ti připravila. Neboj, je to vše hra. Mám doma kamery a tam zjistím, jak sis počínal. Miláčku. U věcí pro tebe jsem nechala klíček od tvé klícky. Jestli budeš chtít, odekni se a můžeš v klidu odejít. Pochopím to a nebudu se zlobit. Vše si rozmysli. Já se budu těšit na zítra. Miluji tě".
Co mám dělat? Je jasný že dnes už spát nebudu. Co zítra? V noci jsem opravdu nemohl spát. V hlavě jsem měl zmatek. Hodinová studená sprcha, potom cesta k ní. Sousedka byla v pohodě. Klíče jsem dostal, bez problémů. Když jsem dorazil do bytu, v předsíni byla krabice s nápisem ,,oblečení na cestu za mnou".Na krabici, malý klíček a papírek. ,,Lásko, vše si rozmysli. Zámek si klidně odemkni, nebudu se zlobit. Jestli ale zůstaneš, tak prosím udělej o co jsem tě žádala. Kája". Co teď poradí te? Co mám dělat, mám se odemknout a na vše zapomenout, nebo se vslíknu a budu hrát jeji hru? Napište mi, poraďte.

Asistentka 3. díl   ,, příprava na večer"

Stál jsem tam jak opařený. V rozkroku mi cukalo. Nakonec celé tělo poslechlo tu malou hlavičku. Rychle jsem si sundal všechny věci a začal z prací. Nahý jsem uklízel cizí byt. Ty pocity se nedaj popsat. Po telefonu jsem objednal jídlo na večeři. Potom mi došlo, jak ji vyzvednu. Ale na to je čas. Kytky zalité a vysáto už je také. Utřít prach, mi taky nezabralo moc času. Horší teď přichází. Karolína nemá doma koště na vytírání. Tak napustit vodu do kýble a na čtyři. Ten pocit, že se tady plázím nahatej z holou prdelí je hroznej. Co může být horší. Nic? ,, Támhle v rohu máš fleky, kape ti tam voda, protože jsi přelil kytky". Málem jsem se pos.... Rychle jsem se snažil schovat za kuchyňský stůl. Než jsem se stačil zeptat, co se tu děje, dostalo se mi odpovědi. ,,Promiň, nedalo mi to a musela jsem se podívat. Karolka mi vše řekla, ale tohle jsem nečekala. Mimochodem, pěknej zadek. Klidně pokračuj, ať to stihneš, já na tebe dohlídnu. Jinak jsem Petra a neboj. Nikomu nic neřeknu." Byla to ta sousedka, co mi dala ty klíče.Bylo mi hrozně. Co mi zbývá, než pokračovat. Utřel jsem louži od kytky a pokračoval ve vytírání. Teď vím že nemůže být hůř. Pěkně se v tom topím. Nahý v bytě a pod dozorem cizí holky. Najednou mobil. Přijela má objednávka. A teď jsem v řiti úplně. Na štěstí mi Petra nabídla, že pro to dojde. ,,to budeš hodná, děkuji."Petra se jen usmála-.,, neboj, však já si to vyberu." Polilo mě horko, co tím může myslet? Když se Petra vrátila, zbývali mi poslední přípravy. Sěl jsem se vysprchovat a pomalu otvírám krabici s oblečením. Je to oblek, který nosí pikolíci v Londýských hotelech. Kalhoty, košile a sáčko. K tomu čepice a boty. Žádný spodní prádlo, žádný ponožky. Prý to není potřeba. Bylo už půl páté a je čas vyrazit. Na nádraží jsem přijel v čas a v klidu jsem pořídil i pugét květin. Lidi po mě čuměj, jak na zjevení, ale co oni vědí. Co já dnes už okusil a co mě ještě čeká? Nic nevědí, tak ať nečumí. Jsme v Čechách, tak nepřekvapí 15min. zpoždění. Konečně, vlak je tady. Karolínka je snad ještě krásnější. Její úsměv a radost, že jsem tady a nevzdal to, úplně rozzářilo celé nádraží. Políbil jsem ji na tvář a vzal její zavazadla. Vše jsem dal do auta a otevřel ji dveře od vozu. ,,Vedeš si dobře, miláčku, bude to krásný, teď už to vím. Já tomu také věřím. Bude to krásné. Miluji jí celým srdcem. Zajímá vás, jak dopadl večer u Karolínky doma?

Asistenka 4. Díl ,, Konečně"

Cestou domů, jsem Karolínce podrobně vyprávěl, všechny moje zážitky, keré jsem měl, za tu dobu, co jsme se neviděli. Karolínka, mě pochválila a slíbila mi, že když vše vydržím, nebudu litovat. Když jsme dorazili, vzal jsem tašky a odnesl je do bytu. Na chodbě jsem musel políbit Karolínky nohy a slíbit ji poslušnost. Pak jsem musel do naha. Zatím, co Kája koukala na kamery, jak jsem tu makal, já vše připravoval na večeři. Pak přišel rozkaz, abych Teď svou paní vykoupal. Krása, mé srdce plesalo, když jsem se ji dotýkal, jen škubání v rozkroku dost bolelo. To se ještě zhoršilo, když paní chtěla oholit ji nohy, podpaždí a mezi nohama. Podle mě to nepotřebovala a jenom mě dráždila na maximum. Nakonec koupele, jsem ji musel vylízat až k orgasmu. Pomohl jsem ji obléct do minišatiček. Pod nimy měla jen krajkové prádílko. Když jsem pomohl Karolínce ke stolu, zazvonil zvonek. Musel jsem jít, tak jak jsem byl, otervřít. Byla to Petra, trochu jsem to čekal. Domluvily se s Kájou, že bude večer u nás a já jim budu k ruce. Musel jsem Petře také políbit nohu a pak ji vykoupat. Holit jsem ji nemusel, ale vylízat chtěla také. Po koupely, si spolu povídaly a já je obsluhoval. Občas mě plácli po zadku, nebo mě štípali do bradavek. Bylo to krásný a hodně zvláštní. Obsluhovat dvě krásné holky, jen v pásu cudnosti. Obě se skvěle bavili a mě si skoro nevšímali. Po večeři se přesunuli do obýváku a já uklízel po večeři. Když jsem se vrátil. Holky už na sobě měli jen kalhotky a věnovali jen sobě. Myslel jsem, že mi pták tu klec roztrhne, ale to se nestalo. Karolína mi pokynula, aby jsem šel do rohu a koukal na ně. Tak jsem na ně koukal asi půl hodiny. Bylo vidět, jak si to spolu užívají. Jazyky měli posvícení. Sledovat dvě krásné ženy, mě přivádělo k šílenství. Najednou obě vstali a šly ke mě. Odveli mě do koupelny a začali mě omývat. Myslel jsem, že mi praskne. Petra mi myla hrudník a Kája se věnovala mému rozkroku. Vše jsem vnímal velmi silně. Když mě Petra štípala a kousala do bradavek, ucítil jsem jak mi Karolínka mačkala kulky, najednou něco cvaklo a můj pták byl volný. Karolína si vzala věci na holení a obě mě začali holit. Petra mi holila podpaždí a Karolínka mi holila ptáka. Šílel jsem, ale hlídal jsem se. Pak mi přkázali je odnést do ložnice. Nejprve Karlínku a pak Petru. Hned se na sebe vrhli a pak mi poručili, aby jsem šel k nim. Lehl jsem si na záda a Kája si mi sedla na obličej a já ji lízal. Petra se mi napíchla na můj stožár. Obě byli otočený k sobě a hladili se navzájem. Po chvilce si místa vyměnili. Teď jsem lízal Petru a Karolína mi ho psaná na penisu. Všiml jsem si, že obě přitvrdili a své pohyby zrychlili. Už se tolik nehladili a pevně se drželi za ruce. Najednou to přišlo na všechny tři stejně. Holky řvaly, jak šílený a já explodoval do Karolíny. Takový orgáč jsem do té doby nezažil. Dlouho jsme jen tak leželi a odpočívali. Pak jsem musel obě krásky znovu odnést do koupelny, tam je omýt a zpět uložit. Na konec jsem se osprchoval sám a lehl si mezi mé bohyně. Usnuli jsme ve vzájemném obětí. Chcete vědět další zážitky s Karolínkou?

2 Naposledy upravil: chastsissy (14.4.2015 18:41:33)

Re: Asistentka - 1.2.3.4.

Pěkný úvod, určitě pokračuj

3

Jen pokračuj :-)

4

Pekne. Ja radim nebud srab a zustan!

5

Začalo to trošku násilně, ale pokračování je super. Pojď na to! Jsem zvědav, jak se příběh vyvine.

6

Toto je poviedocka, jedna z najlepsich, co tu je!

7

Pěkně rozjetý příběh, bude pokračování?