1

Téma: Noční sklouzávání klícky

Ahoj, chtěl bych se zeptat na problém s padáním pásu cudnosti. Mám CB6000s kovový a přibližně každou druhou noc se probudím a je dole. Za což samozřejmě sbírám tresty smile V kroužku jsem dost nacpaný, koupil jsem si menší, ale nevejdu se do něj. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Neporadíte?
Díky. J.

2

Re: Noční sklouzávání klícky

Měl jsem stejný problém, použil jsem nejkratší tyčinku a váleček a je to v pohodě nesundam ani kdybych chtěl, nebo si dej kolem pasu řetízek a připevní na pás.

3

Sklouzávání je zbytečně velkým kroužkem. Správně zvolený kroužek by měl klícku držet na svém místě, tedy u kořene penisu, a v noci se pohnout tak maximálně o centimetr. Pohraj si i s těmi spojovacími dílky, zkus kratší. Může se ti to zdát těsné, ale je to jen o zvyku. Samozřejmě by ti varlata neměla modrat.

4

Díky moc za rady. Jak říkal Xender, zkusil jsem větší kroužek 50mm a tyčinku s válečkem z menšího kroužku 46mm a vše OK. Už nepadá.

5

Ja mam problém ten ze umim vyndat penis ze zamcene klece jinymi slovy nemá zamceni smysl. Mensi kroužek zase zpusobi modrani varlat. Zkusil jsem vice klicek a dokážu se dostat z čehokoliv.

6

Potom jedině plný pás nebo piercing :-(

7

Rád bych tip na něco co zkrátka nesundam a nebude nejak totalne neoohodlne a nepraktické.

8

Zde na foru se resila moznost pripevneni klicky reminkem nebo necim podobnym, druha moznost by mohlo byt KSD - zde v prodeji, jakasi vlozka dovnitr klicky. Treti moznost je to vubec nezkouset se "vysvobodit" wink

9

Řemínek nepomůže, zvlášť u někoho kdo dokáže penis zatlačit "dovnitř" do těla, alespoň ne pokud má klícka zůstat alespoň trochu komfortně nositelná. Budu se opakovat, možnosti jsou IMO v podstatě dvě.

Plný pás s dostatečně rozměrným předkem. Tam by penis i po vytažení zůstal natolik nepřístupný, že by nemělo moc smysl se o vytažení snažit. Cena ani praktičnost ale nejsou zrovna ideální.

Piercing nabízí různé způsoby jak zabránít vytažení, ale je to piercing, se všemi nevýhodami co k tomu patří.

Ostatní nápady, jako nezkoušet to, nebo různé zoubky, mají hodně omezenou spolehlivost. Pokud si zkrátka na to, co pás cudnosti musí a co nesmí, stanovím podmínek moc, nejde je splnit všechny. Leda počkat na nějaké materiály budoucnosti.

10

Ano, je to něco jako hledat zbraň, která bude hlučná, střílet vysokou rychlostí kusy kovu, ale nebude hrozit, že by někoho zabila...