1

Téma: Ledový zámek

Dovolím si touto cestou se zeptat, zda by nebylo možno zařadit do shopu, nebo alespoň získat za rozumnou cenu následující ledový zámek (1-2ks):
https://www.youtube.com/watch?v=mwVMoKAJ0J4
(http://www.sexshop-praha.cz/karabinky/4 … 00470.html)
Jediné, co jsem našel na netu levnějšího je cosi z Číny, ale tam je vnější pouzdro svařené ze dvou dílů a jak jsem z diskusí zjistil, při mrznutí svár praská.
Předem děkuji za odpověď a případně i za snahu najít levnější variantu.

2

Re: Ledový zámek

To je docela kuriózní zadání. Mám to najít nejlevněji, ale tak aby pod tím v diskusi nebylo že to praská? Co když to bude praskat taky? Zkoušel jsem hledat a našel jsem víc "do it yourself" odkazů než možností kde koupit.

Víceméně pasivně sháním ledový zámek už dlouho, chtěl bych ho v nabídce mít a i sám bych ho rád vyzkoušel, ale nenacházím.

3

Ledovy zámek, zajímavá věc ale asi to je jen hodinová zaležitost co? Jak by se to dalo pouzit u PC? podle popisu a obrázku si to nedovedu nijak predstavit.

4

To neni k pásům cudnosti, ale k bondáži. Zejména k bondáži sama sebe. U konkrétních typů jsou intervaly vždycky uvedený.

5

cudnost.cz napsal:

To je docela kuriózní zadání. Mám to najít nejlevněji, ale tak aby pod tím v diskusi nebylo že to praská? Co když to bude praskat taky? Zkoušel jsem hledat a našel jsem víc "do it yourself" odkazů než možností kde koupit.

Víceméně pasivně sháním ledový zámek už dlouho, chtěl bych ho v nabídce mít a i sám bych ho rád vyzkoušel, ale nenacházím.

Děkuji za informaci, ty DIY jsem také viděl, ale k výrobě je většinou použít plast a nevypadají zrovna nejlépe. A výroba z kovu nějak není mou doménou.
Přesto budu rád, kdyby náhodou se někdy podařilo najít nějaký zdroj, nebo českého kusového výrobce.
Účel zámku není jen pro self, ale i pro společnou zábavu s časováním uvolnění... :-)

6

Hezká věcička ale hodně drahá. Když jsem byl ještě hodně mladý vysokoškolák a těsně po revoluci nebyly žádný dnešní vymoženosti, tak jsem k bondáži používal dvě věci. Klíčky od všech pout umístěný na jednom kroužku a vše zamražený v pixle od velkýho polárkáče, no a obdobu tohohle novýho kovovýho ledáku, kterou jsem měl udělanou z plastovýho futrálu na kinofilm. Dno i víčko byly provrtaný, do nich pomocí epoxy 1200 zalepený očka se závitovým trnem. Stačilo nalít vodu, dát přes den do mrazáku a jak to bezvadně fungovalo!

Pro pás cudnosti mi můj Milášek safety klíček rovnou zamrazila do tý největší pixly po zmrzlině co doma našla. Takže i kdybych sám chtěl, tak minimálně hodinu a půl budu stejně trpět než se z klece dostanu, klíček je tak mrnavej, že když nevíš v které části pixly se nachází, máš prostě smůlu a musíš čekat až většina toho ledu roztaje.

7

Roztání ledu se dá přece urychlit horkou vodou a měl bych klíč venku i z pěkně velký ledový cihly třeba za nějakých 5 minut.

8

Jasně, existuje i mikrovlnka, trouba, horkovzdušný pistole. Jenže to není takové to správné utrpení a sranda jako při nutném čekání až to vše roztaje. V garáži bych taky našel velký štípačky co třeba ten zámek na pásu ucvaknou jedna dvě.

9 Naposledy upravil: IceLocker (13.5.2015 14:14:34)

ahoj...tak mám dobrou zprávu pro uživatele Zomb
zámeček jsem již vyrobil, ted čeká na povrchvou úpravu...pak na praktický test rozmrznutí
jedná se o celokovovou masivní konstrukci (žádný plast)
cena bude 500,-Kč + pošta
http://jyxo.info/uploads/B0/b09f9e5a09a32506f20f9bbad5d85c4d7d26ad7c.jpg

10

IceLocker napsal:

ahoj...tak mám dobrou zprávu pro uživatele Zomb
zámeček jsem již vyrobil, ted čeká na povrchvou úpravu...pak na praktický test rozmrznutí
jedná se o celokovovou masivní konstrukci (žádný plast)
cena bude 500,-Kč + pošta

Děkuji za potěšující zprávu. Pokud se osvědčí a bude funkční alespoň na 4 hodiny při běžné teplotě, pak se jistě dohodneme ... i když ... hodily by se dva :-)

11

Tyjo, vlákno splněných přání, přemýšlím, jestli si také nemám nějaké založit a něco přát smile

Každopádně se přidávám mezi zájemce smile

12

zdravím...tak jsem provedl test rozmrznutí a vychází to na cca 30-40min.
jestli je zájem, mohu se pokusit vyrobit tuto vědší verzi
viz: http://www.amazon.com/Mr-S-Leather-Stai … WJC6DK1DY7
u toho píšou že by měl vydržet až 2 hodiny...
4 hodiny je podle mě při této konstrukci nereálný...to by se tam muselo nalít 2L vody
(ale možná by se dalo něco nahnat tím, že by se zámek obalyl nějakou izolací:)

13

IceLocker napsal:

zdravím...tak jsem provedl test rozmrznutí a vychází to na cca 30-40min.
jestli je zájem, mohu se pokusit vyrobit tuto vědší verzi
viz: http://www.amazon.com/Mr-S-Leather-Stai … WJC6DK1DY7
u toho píšou že by měl vydržet až 2 hodiny...
4 hodiny je podle mě při této konstrukci nereálný...to by se tam muselo nalít 2L vody
(ale možná by se dalo něco nahnat tím, že by se zámek obalyl nějakou izolací:)

Dík za test, 45 minut je opravdu málo, ale dvě hodiny už by stály "za hřích".
Jestli tedy zkusíš větší a bude alespoň na dvě hodiny funkční, pak jistě (a slibuji) dva vezmu.
Samozřejmě, že čím dříve, tím lépe ...:-D

14

OK...zkusím přez víkend jeden udělat a otestovat smile

15

Ja bych teda jeste zkousel ten zamek nejak izolacne zabalit - treba do takoveho toho navleku na trubku. Mohlo by to vyrazne  prodlouzit cas rozmrzani.

16

A nezáleží takhle náhodou na teplotě zchlazení a teplotě (a způsobu) rozehřívání? wink

17

Ten ledový zámek je dobrý nápad, sice jsem ho neviděl rozdělaní ale pokud by byl ze dvou trubek vsunutých do sebe a na konci ty oka, dal bych do něj klíče od svého PC dal zamrazit do mrazáku a pak bych ten zmrazek zamknul pořádným masivním zámkem k chladícímu agregátu v lednici a klíče od toho zámku bych doslova zahodil do rybníka. Tím by se ještě prodloužil čas než by to celé rozmrzlo, na víc pokud by to bylo zamčené jak jsem popsal tak pilkou nebo pákovkama nebo horkovzdušnou pistolí se do lednice dostat nedá, tak že dokonalé uzamčení v PC. Je to dobrý nápad, protože  klíčnice co jsou na netu na moje žádosti o uzamčení nereagují.

18 Naposledy upravil: IceLocker (13.5.2015 14:15:28)

tak ono hlavně tento zámek není určen na uzamčení klíčků k PC, ale na selfbondage
např. v této kombinaci smile
čímž i odpadá jakákoliv možnost ho nějak přeskřípnout či urychlit rozmrazení horkou vodou.
http://jyxo.info/uploads/9A/9a4664e53b952456279f239639acaa2d11ee5dd4.jpg

19

Použít ledový zámek na uzamčení klíče od pásu cudnosti mi připomíná jeden ftip, kde se dotyčný (už navím kdo) nejprve pořádně najedl a pak vyhlásil jednohodinovou protestní hladovku.
Na lenkaBD byl návod na ledový zámek, bohužel to tam nevidím, tak nemůžu dát odkaz. Takže...
Vezme se nějaká plechovka (velikost nutno odzkoušet podle doby rozmrznutí) a naplní se vodou do méňe než půlky a dá se zmrznout. Na to se položí kroužek, na kterým je privázán jeden kousek provazu a druhý kousek provazu se jen do kroužku zavlíkne, aby mohl volně vyklouznot. Zaleje se to vodou a dá se to celé zmrznout. Používal jsem to s takovou tou umělou plechovkou od paštiky, tou menší. Na úplné rozmražení to trvalo asi hodinu. Když byla možnost za to zatáhnout, asi po půl hodině to šlo rozervat. To pak led docela lítal.

20

Obrázek napovídá hodně, jen bych nevolil karabiny a pouta s nouzovým odemčením :-)
Já to vidím nejen na self, ale na rozporku a na každé straně jeden "zmrzlý zámek" a pak na čekání, kdy rozmrznou a budu moci splnit své povinnosti ... :-)

21

tak jsem vyrobil a otestoval ten vedší zámek a vychází to časově na 1:10hod. a s izolací na cca 1:40hod.

22

Moc chemii nerozumím, ale co přidat do vody něco co zpomaluje tání (opak fridexu),nebo použít místo vody gel a pod.

23

A co přidat do vody obyčejnou sůl, nevím..

24

Sůl přece tání podporuje.

25

IceLocker napsal:

tak jsem vyrobil a otestoval ten vedší zámek a vychází to časově na 1:10hod. a s izolací na cca 1:40hod.

Tak to je škoda, že tak málo :-(
Právě jsem u "jiné osoby" vyzkoušel funkčnost prodávaného a místo deklarovaných 4 hodin při teplot 22 st. C se zámek uvolnil za 2:44. Ale i tak je to celkem úspěch, bohužel je příliš drahý ... :-(