1

Téma: Inspirace manželky

Ahoj Všem, rád se zamykam ale manželka i když nic nenamita a klíč předemnou schová tak ji to nebere. Máte někdo nápad jak ji inspirovat a najít zalíbení k pásu. Diky

2

Re: Inspirace manželky

Já bych zvolil styl provokace. Hezky bych se (i klidně před ní) vyhonil a pak se jí vysmál, že už nemám na sex chuť, když by ho měla ona. Pak bych ji nabídl, že tomu může učinit přítrž, když si mne zamkne... :-P  Nic jiného mne u partnera, který není na tyhle hrátky nenapadá...

Ahoj,

z mého pohledu ženy si myslím, že by mohla pomoct pozitivní motivace. Například ve chvíli, kdy jsi zamčený jí to můžeš hezky udělat a dát jí tak najevo, jak moc se budeš snažit, když ti dopřeje zamčení. Ukázat jí, že ve chvíli, kdy ona ovládá tvůj orgasmus myslíš daleko víc na ní. Podle mě je to rozhodně lepší, než se vyhonit a vysmát se jí. Na to ženy v 99,9% nezabírají :-)

4

Jak málo ženy znám... ;-) :-D

Tak nastal nejvyšší čas na to je poznat :-)

6

Díky Aďo za radu zní to rozumně asi bych měl dát na radu ženy než muže.

7

To Ti doporučuji také. Určitě jen žena snadněji odhalí reakce té druhé...:-)

8

Tak byla doporučovaná metoda úspěšná?

9

Ano,(u) manželka si náramně užívala a že natom něco je.že mě bude odemykání jen když bude chtít. Bohužel okolnosti zatím uzamčení nedovolují ale jsem rád že i ona našla zalíbení. Děkuji všem za rady.

10 Naposledy upravil: exitus666 (20.6.2015 20:16:24)

Hoj všem, nedávno jsem našel tyto stránky a byl jsem lehce (moooc) uchvácen. Mam trochu sub sklony, ale manželka zahrát dominu moc není. Půl roku trvalo, než jsem jí přesvědčil, aby si připnula připínáka :-) . Nechal jsem na compu tyto stránky zapnuté, když chtěla něco psát, a pak mi řekla, že nejsem normální. Že jsem si měl vzít někoho jiného. Taky nějak nevím, jak jí k zamčení přesvědčit. Snad něco vymyslím. Pročítal jsem tu plno příběhů z vláken, ale mě to asi bohužel mine.

11

Těžko se radí, jestli k tomu má odpor tak jí možná nepřesvědčíš, ale jestli je alespoň trochu ochotná aspoň o tom v hlouby duše uvažovat tak se ti to možná povede. Moje Láska je dominantnější, ale moc našemu druhému pokusu s pásem cudnosti neveřila i když řekla ať ho koupím. První pokus jsme si moc neužívali protože jsem pořád řešili problém s pásem. Co máme ten nový, od neděle, jsem zamčený. Protože mojí Lásku to baví a zajímá tak se ptala jak mi to sedí atd. Ale věci se začali dít až tak po dvou třech dnech. Jsem úplně mimo a ona je nadšená, že jsem úplně jiný. Vždycky mi záleželo na ní, ale teď je to intezivnější. Původně to mělo být tak, že když bude chtít tak se pomilujeme i s mým orgasmem, ale ona je z toho tak nadšená, že už mluví o tom, že já to budu mít jen občas a navíc převážně jen zkažené orgasmy. Takže třeba se nechá přesvědčit na zkoušku, např. 14 dní. Dva týdny co ona bude mít klíček. Ona bude rozhodovat a ty budeš mít možnost dokázat, že pro ní je to výhoda. Buď pozná změny a bude jim ráda nebo tě odemkne a bude rozhodnuto. Než jí ten klíček, ale dáš, tak si vše pořádně vyzkoušej, velikost koužků, holení, mazání, běžné pracovní činnosti, spaní, prostě vše. Neuspěchej to jako já při našem prvním pokusu jinak jí odradíš.

12

Diky, ona je holt taková ta romantická duše (ryba). Jsme spolu skoro 20 let, ale pořád se stydí souložit za světla, i když má po dvou dětech pořád luxusní figuru. Něco vymyslím, musím, jelikož se mi o tom zamčení už i zdá :-).

13

exitus666 napsal:

Diky, ona je holt taková ta romantická duše (ryba). Jsme spolu skoro 20 let, ale pořád se stydí souložit za světla, i když má po dvou dětech pořád luxusní figuru. Něco vymyslím, musím, jelikož se mi o tom zamčení už i zdá :-).

Zkus to přes tu romantiku, protože ti garantuju, že po týdnu zamčení budeš okolo ní lítat jako puberťák a dělat pro ní první poslední. Ta moje trvdí, že jsem nikdy nebyl tak nežný, vášnivý a nenastÿtný jako teď.
jestli se ti povede, jen nezávazně jí přesvědčit ke zkoušce, tak budeš mít možná vyhráno, teda ona, i když si to sama ještě neuvědomuje :-D

14

Zak jak to u vás vypadá?

15

Ahoj, no zatím nic moc. Jelikož jsem byl doma trochu naštvanej, včera mi z práce poslala SMS, že se bojí kdy si koupim tu klec na ptáka. Odpoledne už nebylo kdy to řešit, tak snad dneska večer to téma trochu rozvedeme. Ale moc šancí si nedávám.

16

exitus666: Tak to zkus bez toho jí děsit "klecí na ptáka" a jinejma pomůckama pokud na to není a tohle ji leká. Můžete přece začít jen tak, že ona rozhodne jestli smíš nebo ne a ty to budeš mít dostatečně srovnané v hlavě, že si nebudeš honit bokem. S Manželkou jsem na tom podobně jako píšeš, jakákoliv zmíňka o nějaké pomůcce by ji vyděsila. Takže sice nenosím klícku, ale nic nebrání tomu, aby má vyvrcholení kontrolovala a já o ní v nadrženosti mezi nimi krásně pečoval a "trpěl" sexuální frustrací. U někoho to prostě chce opatrně, po malých krůčcích a prostě nechtít všechno hned.

17

Exitus666:
Jako žena Ti radím, hlavně netlač a nespěchej. Vypadá to, že ta tvoje bude poměrně stydlivá a konzervativní. Tyto stránky jsou pro ni určitě příliš "tvrdé". Podsuň jí třeba nějaký jiný internetový článek, např. http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vzt … s-cudnosti
Uvidí, že se o tom píše i na běžných webech.
Já jsem na tom byla úplně opačně. Před dvěma lety jsem o tom neměla ani páru a poprvé TO viděla ve výloze sexshopu. Stáli jsme tam s manželem a on mě pak vysvětlil, jak to funguje. Dozvěděl se to na těchto stránkách. Myslím, že mě tam zavedl schválně, ale popírá to. O to ani nejde. Napůl z legrace, napůl ze zvědavosti jsem řekla "Kup si to!". Za týden to bylo doma a za další už byl manžel pod zámkem. Nejprve to byla legrace a i vzrušení. Pak jsem se začala cítit blbě a zamykat ho nechtěla. Teprv až jsem si o tom něco přečetla, začala jsem si to vyloženě užívat. Teď si říkám, škoda, že jsem o zamykání nevěděla dříve.

18

Hoj všem. Díky za rady. Vpodstatě vše co se tu píše zkouším, ale stejně narážím. Už se mi taky stalo, že mi manželka ve slabé chvilce řekla, tak si to kup. Bylo to ale řečeno tak, že jsem pochopil, že to nemá cenu. Včera jsem nechal puštěný ten odkaz z proženy.cz v compu a určitě ho četla, tak uvidíme, jestli bude třeba nějaká reakce.

19

Řeším stejný "problém". My PC máme a žena mě občas zamyká. Po pár dnech ji to ale přestane bavit a odemkne mě. Jsem sub a cítím potřebu tvrdšího režimu, dlouhodobějšího zamknutí.
Uvítal bych odkaz na nějaké další články. Fajn by bylo video k tomuto tématu. Nic jsem ale nenašel.

20 Naposledy upravil: isora (15.10.2015 19:18:30)

Ahojky, nechci být hnusná pánové, ale jak to čtu,tak mám pocit, že "problém" je spíš na vaší straně. To VY chcete si "užívat", neděláte to pro ni (pto vás), ale pro sebe  :-( . To žena vycítí. Zkuste o tom popřemýšlet. My nejsme až tak komplikované jak si chlapi myslí (a navíc ty svoje známe  ;-) ).  Snažit se pár dnů zváládne každý, a navíc pokud jste ji dříve nerozmazlovali, bude spíš v pozoru, tedy aspoň nějakou dobu.

21

Tak manželka stále nenašla zalíbení, ale když se uzamču tak klíče dám na místo kde si ho všimne pochopí a klíče schová. Tak aspoň tak.

22

Jde jasně vidět, že žena ti alespoň vychází vstříc i kdyz nenachází zalíbeni. Proč se s ní nedomluvíš na něčem jako proti službu? Něco co by chtěla ona, co má ráda nebo tak. A za to, že by tě na oplátku víc podporovala v zamykání. Podle mě se dva rozumní lidé dokáží vždy domluvit a každý má něco co by chtěl.

23

Narazil jsem na zajímavé přirovnání, které se mé ženě moc líbilo a vzala jej za své:

Je třeba mít na paměti, že existuje značná časová prodleva, než se muž dostane ze stavu sexuálního uspokojení do stavu sexuálního napětí. U průměrného muže to trvá asi týden. Pokud je mu tedy dovolen orgasmus například v neděli a je mu odepřen orgasmus až do příští neděle, dostane svůj orgasmus přibližně ve stejnou dobu, jaká je jeho potřeba.
Po každém orgasmu muži trvá jeden týden, než ho jeho sexuální pud přinutí víc si všímat své manželky. Během této doby je něco jako  "na dovolené" a své ženě se nevěnuje dle svých nejlepších schopností.

Žena tedy musí přemýšlel o tom, jak často by měla svému muži dovolit orgasmus.
Měla by zvážit, kolik týdnů za rok chce, aby jí věnoval maximální pozornost a kolik týdnů "dovolené" by mu mělo být povoleno.

Žena by si měla uvědomit, že:

Jeden mužský orgasmus za týden znamená 52 týdnů "dovolené" za rok.

Jeden mužský orgasmus každý druhý týden znamená  26 týdnů "dovolené" za rok.

Jeden mužský orgasmus za měsíc znamená  12 týdnů "dovolené" za rok.

Jeden mužský orgasmus za čtvrtletí znamená  4 týdny "dovolené" za rok.

Jeden mužský orgasmus každých šest měsíců znamená  2 týdny "dovolené" za rok.

Jeden mužský orgasmus za rok znamená  1 týden "dovolené" za rok.

Naprosté odepření orgasmu přes trvalé nošení pásu cudnosti bude mít za výsledek jeho neustálou pozornost a péči pro naplnění potřeb své ženy.
Kolik týdnů za rok by tedy měla žena tolerovat muži, aby upřednostnil své uspokojení před jejím?

24

Renne : když včera o půlnoci přišla moje Láska od milence,  přečetla si tvůj příspěvek a líbí se jí jeden týden dovolené.

Já si všiml už před několika dny,  že se u nás něco změnilo, co se týká mého zamykání. Než jsme začali žít jako hotwife cuckold tak jsem bral pás cudnosti jako erotickou hračku a cítil jsem,  že i moje Láska to tak bere, dá se říct,  že mi vždy stačila chvilka přemlouvání a po pár dnech mě odemkla. Jenže teď je to jinak. Ona teď má na sex milence a moje škemraní je k ničemu. Když se se narovinu zeptal co se změnilo,  dostal jsem jasnou odpověď. Když jsem zamčený jsem víc pozorný,  víc se jí věnuji a dávám ji daleko víc lásky než kdykoliv před tím. Nikdy prý necítila, ani na začátku našeho vztahu,  že bych jí tak miloval. A proto,  když má své sexuální potřeby vyřešené milenci,  tak nevidí důvod mě odemykat. Ona už to nebere jako hračku,  ona se v tom,  že jsem zamčený vzhlédla a je to její životní postoj. Teď budu odemčený daleko míň než jsem si kdy dokázal představit ve svých fantaziich.

25

Tak po delší době uzamčen,jdu odevzdat klíče. Jsem zvědav na jak dlouho.Doufam že jsem si to moc nezavaril u manželky když jsem ji řekl, že ta prodavačka co byla za pultem měla takový vystřih že bylo vidět až......