Téma: zatočil jsem si
ahoj všem
na tomhle odkazu http://www.time2cum.com/wheel.html jsem si roztočil ruletu a padlo padesát dní, nikdy jsem tolik dní zamčený nebyl, jsem samozamykatel, prosím podpořte mne
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » zatočil jsem si
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ahoj všem
na tomhle odkazu http://www.time2cum.com/wheel.html jsem si roztočil ruletu a padlo padesát dní, nikdy jsem tolik dní zamčený nebyl, jsem samozamykatel, prosím podpořte mne
50 dní no to je šílený, to bude chtít pevnou vůli, ale to dáš nesmíš se moc nudit ![]()
Podpořím tě, pošli mí klíček :-)
Jo tak to je dobrej nápad ![]()
Kolik mas klicku?ze by to chtelo je rozdat vsechny;)
klicky mam tri, ale jen osobni predani
ma nekdo zajem, jizni cechy ?
To koleso je super. Skúšal som točiť na prvýkrat som dostal 65 dní.
škoda ja by som ti rád postrážil tie kľúče, len škoda že nie som s čiech. Mne by tiež niekto mohol kľúče postrážiť a veľmi rád budem tým kolesom točiť.
Přeju hodně štěstí při vyplňování vytočeného
(takhle nějak mělo vypadat podpoření?)
Hey, panic001, chceš podpořit a postrážit klíčky, nebo ne? :-) Pokud to první, tak regionálně neomezuj.
Chce regionální podporu ![]()
To je fakt, to je lepší. Mít podporu z Bruselu, musel by si na klícky vylepit samolepku s nápisem: Zamčeno s podporou Evropské unie.
A co samolepka s nápisem: zamčeno s podporou cudnost.cz? :-) Moc efektivní reklama by to ale nebyla (moc malá cílovka), to už radši billboard u dálnice.
:DDD na taky bilbord by som velmi rad natrafil ![]()
A co samolepka s nápisem: zamčeno s podporou cudnost.cz? :-) Moc efektivní reklama by to ale nebyla (moc malá cílovka), to už radši billboard u dálnice.
Zase tu samolepku sice uvidí fakt málo lidí, ale je to reklama velice dobře mířená
Nicméně z hlediska nabírání zákazníků by asi byl i tak účinnější ten billboard. Na který bych rád kdyby narazila partnerka ![]()
Takový billboard by byl takový odvaz, že bych na něj i finančně přispěl.
ahoj všem, dobrá, jak to probíhá, rozhodnu-li se svěřit někomu klíče? poštou? mohl by mi dotyčný točit kolem? a jak se přesvědčím,že padlo 3 měsíce nebo půl roku? chci být zamčen a někým ovládán, ale chci hrát s otevřenými kartami, zatím sedržím 50 dní,už se mi ani nechce ven ale přeci jen, kdyby mne držel zamčeného někdo jiny, nejradeji žena, je to mnohem lepší
Ano, klíčky asi nejlépe poslat poštou. Možná si nechat jeden pro případ nouze. Otevřené karty se dají celkem dobře realizovat pomocí kamery nebo nějaké sdílené plochy apod. Točit si můžeš i sám, ono to má taky něco do sebe, rozhodnout si o vlastním osudu. :-)
Ahoj všem,
děkuji moc za podporu i názory, a chtěl bych Vám říct, že jsem našel svou klíčnici, je překrásná a přísná, a možná, že mne už nikdy nenechá odemčeného bez jejího dozoru, jsem šťastný
panic001: Tak to gratuluji! Ať vám to vydrží a jste oba spokojený.
Tak jsem si take zatocil. A vyhral jsem 100 dni. Pak si rulety vsimla ma Pani a vytocila 2 mesice. Takze se tesim na 3.11. ;-);-);-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » zatočil jsem si
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB