Téma: Nový web pro vás - ZAMČENÝ DENÍK
Vážení příznivci zamykání,
dnešek je velký den, mám pro vás skvělou zprávu. Chtěl bych vám představit nový web, který nemá na světě obdoby. Je určený každému, kdo se zamyká do pásu cudnosti, každému, kdo má svou klíčnici, ale i tomu, kdo ji nemá.
Založte si v Zamčeném deníku profil a využívejte všech jeho funkcí:
- kalendář uzamčení
- deník orgasmů
- denní záznamy
- fotogalerie
- vaše stránka
- odpočítávání
Na začátku věnujte prosím pozornost nastavení vašeho profilu, protože je tam dost možností, jak si váš profil přizpůsobit, aby fungoval přesně tak, jak to vám bude vyhovovat.
Asi největší specialitou Zamčeného deníku je možnost přizvat vaši klíčnici do vašeho profilu. Když tak učiníte, stane se pár změn:
- klíčnice získá k vašemu společnému profilu své vlastní přístupové údaje
- klíčnice si k některým vašim záznamům bude moci psát poznámky, které v některých případech uvidíte a v některých ne
- přijdete o pár možností nastavení a získá je vaše klíčnice
- ve fotogalerii budete moci jednotlivá fotoalba sdílet
- aktivuje se další funkce webu - posílání vzkazů
Na všech stránkách webu je nápověda, kterou si pak můžete vypnout, až ji přestanete potřebovat.
Zamčený deník jsem asi z poloviny naprogramoval někdy předloni, pak jsem ho odložil do šupliku kvůli jiným projektům a v uplynulých týdnech jsem ho za pomoci Ádi vylepšil oproti původnímu plánu a dokončil. Přál bych si, aby se stal vaším užitečným a zábavným pomocníkem a vaší tajnou kronikou, ke které se budete rádi vracet.
Budeme moc rádi za zpětnou vazbu od vás. Pište nám, jak se vám Zamčený deník líbí i co se vám v něm nelíbí. Zpočátku se může stát, že narazíte na nějakou chybku, tak to mi prosím taky hlašte, abych ji mohl hned opravit. Díky moc. Přeji vám všem příjemné klikání :-)