Tady bych si dovolil zareagovat, protože stejný typ klícky jsem si nedávno pořídil. Byl jsem dlouholetý příznivec CB, po CB6000 (které mi bylo velké), jsem měl na zkoušku CB6000s silikonové - příjemné na nošení, ale bezpečnost nic moc. Pak jsem šel do plastového CB6000s, které bylo dobré, ale nočním boletstivým erekcím jsem se nevyhnul. A taky mělo pro mě jednu obrovskou nevýchodu (pokud neberu zařezávající se H kroužek) - hodně mě omezovalo přes den, z důvodu sedavého zaměstnání. Nikdy jsem to nedokázal klícku tak srovnat, aby mě po čase nezečala tlačit. Po nákupu kovových kroužků se to o něco zlepšilo, ale pořád mi klícka překážela. Takže jsem risknul nákup podobného PC, který je na obrázku. Jen má navíc sundávací trubičku do močové trubice. To je celkem výhoda, protože je špička penisu víc chráněná a nehrozí tak odírání o prádlo. Velikost kroužku mi přesně sedla a ikdyž je klícka těžší, sedí na svém místě dobře. Jakkoliv systém zamykání pomocí trnu vypada divně, funguje dokonale. Jeho jediná nevýhoda je, že zámeček je pod volným prádlem dost pohyblivý, takže cvaká o kov a je to slyšet - takže gumička to spraví. Trn zabraňuje klícce, aby se vysunula z pacek na kroužku, takže se s ní dá jen minimálně pohnout, celé to sedí dost přesně. Navíc se mi nikdy nestalo, že bych se jakkoliv skřípnul (což bylo u CB často, kvůli trubiččce na distančním trnu). A to poslední a největší plus je, že při sezení vůbec nevadí a dokonce je pod prádlem vidět míň, než CB. Kvalita zpracování je dobrá (na klícce nebylo potřeba nic upravovat), materiál samozřejmě těžko odhadnu, ale já jsem problém neměl. Malý mínus je ta gumová trubička co kryje pant, občas se od ní otlačuje kůže (ale to se dá vyřešit delším kusem). Od té doby, co tenhle PC mám, používám jen kroužky od CB a to jako škrtící, bez klícky.
Navíc většinou mají těch velikostí dost, lze vybrat i malinký,
Takže za mě jsou to samé plusy a s klidným svědomím bych to mohl Vojtovi doporučit do sortimentu (kdyžtak se mi ozvi přes SZ).
PS: Samozřejmě to jsou jen moje zkušenosti, ostatní to mohou mít jinak.