1 Naposledy upravil: Ange (4.6.2015 16:36:41)

Téma: Od jedné ke třetí

Jako každé víkendové ráno mě budí brnění v rozkroku s myslenkou , podělaný latowskiho pas  s dopnky, ale jak otevru oci a vidim svou lasku Verču jak ještě nerušeně spí nahá vedle mě, hodim jen usměv a rikám si , že je super ženská a že to dělam už 5 let pro ni a jak nam to krasně klape.
  Tak vstanu a už automaticky jdu dělat snidani, jak tehdy nakazala a dodržuju to do dnes. Takže postavit vodu na kavu, nakrájet buchtu co musim pict každý patek, dojít si na cigarko, zalit kavu, vše připravit na stul a jít ji probudit. Přistoupim k posteli sednu si na kraj odhodim z ní peřinu, a nežně jí hladim nohu od kotniku až po její krásný pevny zadeček. Vtom se prekuli na záda a roztahne lehce své krásné hole nožky čimž si mě uz za ty roky naucila ze je to gesto nebo kdo chce tak prikaz, ze chce vylizat a tak se poustim do práce, jakmile ji dolizu do orgasmu hbyte se posadi chytne mě za hlavu a vášnive a hluboko me políbí se slovy přáním krásného dne. A jde se, tak jak jsme, na už připravenou snidani.
   Při snídani jsem si všiml že se několikrát podivala na kalendař. Ano Verunka ma dnes narozeniny, nene nezapomel jsem, jen cekam na vhodný okamzik který brzo přijde. Už mi to nedalo tak se jí ptám:
„ Co se dnes tak často koukas na kalendar?“
„Aaale, zas blbej den dneska …“ a  opet zklesle koukne na kalendar.
„Já vim milačku, něco pro tebe mám.“ Povídám jí s úsměvem a v tom se na me podívala těmi jejími hnedomedovýma očima s hvezdickama v nich a celá rozzářéná a s úsměvem od ucha k uchu.
„Mám se jít hned obléknout?“ ptá se mě zbrkle.
„Kdepak nemusis zatím.“ Odpovídam ji a vstavam od stolu a jdu do svého pokoje pro její dareček. Otevru skrin vytahnu zabalenou krabici a vracim se za ní. Ta už napjate sedici na zidli stále očekává až jí darek předám.
„Tak miláčku všechno nejlepší k dnešnímu dni. Vášnivě ji políbim a předám jí darek. Ta jako malé dítě hned strhne masli a zacne škubat papir a rychle otevírá krabici a pokládá ji na stul. Já mezi tim sklidil stul po snídani přistupuju k ni za záda dám jí ruce kolem pasu a ptám se jak se jí líbí. Celá překvapená a radostná mě objíma kolem krku a děkuje a dá mi velkou pusu na tvar. Pak odstrcí židli stranou a vloží ruce do krabice a vyzdvihne její nové korzetové jednodílné saty, které jsou celé černé s vyšitýmí vzory ze zlate nitě v predu mají hacky a vzadu sněrování. Celá okouzlena se me ptá:
„ Miláčku, mám si je hned oblect?“ a podívá se na me zamilovaným pohledem jako když jsme se spolu poprvé vyspali kdy me prvně odemkla.
„ Jistě preci je nebudes mit jen na koukaní.“ Odpověděl jsem ji.
    Hned povolila šněrování rozpla hacky a už se do nich oblekala, já přistoupil abych ji pomohl je zapnout a zašněroval jí. Hrozně jí to slušelo, ikdyz nebyla ještě nalíčená.
„Páni ty jsou luxusní děkuji“ a dává mi ještě jeden polibek“ pujdu se nalíčit a obout at jsem pro tebe hezcí.“ A odchazi do koupelny.
„To už snad vic nejde.“ Říkám polohlasně a s úsměvem a v tom slysim z chodbičky jak volá :
„Já tě slysela! A vsad se, že jde, o dnešní odemčení!“
„ Tak dobře.“ Volám na ni. Mezi tím se jdu též obléknout jak má na mě ráda. Takže čené koženkové kalhoty, černé boty, a tričko s napisem „ Jsem zamčený, protože ji miluji!“, no jo tričko od ní k vánocům s jakym pak asi prijde za mesic k narozeninám? Najednou slyším jak na mě volá:
„Lásko pujdem na pivko? Dostala jsem na něj nějak chut takhle po ránu.“
Kouknul jsem na hodiny a ty ukazovali uz 11:35, to není zrovna už po ránu …
„Můžem a rovnou si dát i oběd.“
„Tak co miláčku, jsem pro tebe jěště krásnější nebo ne?“ slyšim jeji hlas nahle za zády, otočim se a jak ji vidím tak celý jsem ztuhnul jak v kreci a dole jsem citil jak prichazí erekce az jsem pocitil BZZZzzzz a silný impuls do meho penisu až to zabolelo a hned bylo po erekci a ze sebe jsem nevydal ani hlasku, jen sebou skubnul z impulzu co jsem dostal. Ta se jen uchcechtla.
„Nemusiš nic rikat, poznam to. Takze dnes mas smulu, vyhrala jsem takze dneska te nepustím.“
   Po male chvilce jsme odešli na jidlo a pivko kde mi oznamila, ze po peti letech dnes prijede navecer jeji sestra a ze ještě dojdeme nakoupit.

Jetě téhož dne v podvečer…..

Veškeré prípravy na oslavu Veroničin narozenin hotovy, už jsme jen  pritulení u televize čekali na přichod její sestry. Po chvilce se ozval zvonek tak jsem sel rovnou otevrit mezi tim se Verunka upravila. Otvírám dvere a tam již oekávající její sestra s pritelem.
„Ahoj Katko, pojdte dál.“ Vyměníme si vzajemně polibky na tvář.
„Nazdar Martine, pořád s úsměvem? Jak to dělaš?“ povídámi na což ja se jen usměju. Samozrějmně ví, pokud nezapomela, že mě Verunka má pod zamkem, vlastně dvouma. Za ní vchází její přítel Honza se kterym si podáváme ruce.
„ Tak jak to šlape?“ přičemž si všimne napisu na mém tričku a jen nadhodi obočí ale nic nekomentuje, zatím.
  Když se u nás usadili a udělali si pohodlí otvírám lahev cerveného vína z Temlářských sklepu a zábava s oslavou začíná. Asi tak po hodině když jsem otvíral už druhou lahev se me Katka najednou zeptala:
„ Pořád tě má segra pod zámkem?“ v tom Verunka vybuchne smíchy a Honza se jen udiveně kouka na mě a na Verunku. V tom na mě upřela zrak Verunka a už z jejího pohledu jsem vedel, že pokud nechci o tom mluvit at uteču od tematu.¨
„Jo pořád, proč tě to zajímá?“
„A…. Ukážeš to?“
Tato její otazka me trosku zarazila že jsem se podival na Verunku a ta mi jen ocima naznacila že mužu, nebo musim? Tak fajn řekl jsem si odstoupil krok od stolu rozepnul a stahnul kalhoty a vyhrnul tricko. Honza se leknul tak až se zakuckal a vinem nam poprskal pulku stolu, zato Katka jen se zajmem kokala na pas od latowskiho s vykulenýma očima a chroupe jednu krupku za druhou a prohlasí:
„Tak to je hustý segra, da se z toho dostat ….“
„Neda pokud nemá dva klicky.“ Utla ji hned Verunka a dala mi rukou pokyn abych to ukoncil a zase se obleknul. Když jsem se posadil vedle sve lasky opet se ozvala Katka a ja si rikal ze uz bylo dost otazek od ní , ale zřejmne ne.
„ A jak jste k tomu dospěli a že vás to drži ještě takovou dobu?“
„ Tak to jí odvyprávěj ty broučku.“ Přikazuje mi Verča.
„ Tak tenhle vlak vyjel ještě dříve než jsme se s Verčou, díky Míše poznali ….“ A začal jsem vyprávět.

Vyprávění:

Tenkrát před těmi peti, no skoro sesti lety, jsem zil nijakou dobu s jednou starsi zenskou. Už to skřipalo tehdy dost natolik, že jsem zvažoval že od ni odejdu. Jenze pak prisla s tím že uz je ve tretim mesici takze jako zodpovedny budou otec jsem s ní zůstal. Jenže problemy se zacli zhorsovat během těhotenství až došlo na obviňování, že mám jinou, že jí sem neverny a tak dále. Už delsi dobu jsme měli oba zalibu v BDSM hrátkách, takže jsem jednou když byl klid sedl k netu a začal hledat nijakou hračku co by ozivila vztah a já mel klid od tech nesmyslnejch recí az jsem narazil na novodobe mužske pasy cudnosti- klicky, jenže cenově docela vysoko asi tri dny jsem googlil jestli se nekde neda sehnat levnejsi varianta až jsem prekvapive narazil na český e-shop cudnost.cz kde ceny byli až polovičí než v jinych českých e-shopech. Tak jsem ji tenkrát stránky ukázal a co na ne říká. No ze uz prý jednou co jsme nekde o to strejchli premyslela, ale odradila ji cena tak mi to ani nerekla, ale tu ze jsou ceny fajn a ze teda pokud chci ze by si prala mit na me nijakou tu klicku z vyberu, takze se koupila plastová CB6000. par dní až mesícu trvalo nez jsem si zvyknul a doladil krouzky a spojovaci dilky. Pak par dní po porodu prisla s tim, ze chce abych byl zamcený nez ji skonci sestinedeli, abych ji nezahnul s jinou, tak proc ne, ale to byl nejvetsi kamen urazu. Z sesti tydnu bylo dvanact, ale s totálni ignoraci a nezajmem o me natoz zajem o sex, ze jsem rek a dost a slo to klestema dolu. V te době jsem zacal po dvanacti letech si psat po facebooku Misou, kamaradkou z detstvi a ctyri roky starší nez ja. Vyklubalo se z ní ze tema BDSM ji laká taky a ze by se jí libilo mit zamcenho chlapa a hrat si s nim a provokovat. Jednou byla tak zveda ze me premluvila na několik fotek jak vypada zamceny penis, tak jsem ji poslal ze stranek e-shopu nez prisla od ni otazka, a který je muj. Takze jsem musel zalovit v telefonu a poslat ji sve fotky jak vypadalo me zamceni.Kupodivu se ji to strasne libilo dokonce vic nez před tim. Jenze ja bydlel v Brne a ona v Olomouci. Po nekolika mesicich kdy xkrat psala, ze chce poslat klicek a ze me chce mít taky zamceneho, a toto tema ze ji hodne nadchlo a vztah s moji tehdejsi pritelkyni se hroutil prisla s navrhem, ze me donuti abych od ni uz konecne odesel ze ten vztah uz se nezpravi. Když jsem se zeptal jak to chce udelat odpovedela mi , ze se mam zamknout ale do konce mesice si muzu klicky nechat když by mela ta moje chut na sex, tak je povoleny když ne, tak zacatkem noveho mesice ji odeslu oba klicky ji a odemkne me pouze když bude v Brne u Verunky, coz je jednou za mesic az dva a nez od te me odejdu. Rikal jsem si tak fajn tri tydny se to da vydrzet a pak uvidime kdy prijede prvne, slibila hned jak ji prijdou kličky postou tak hned ten vikend. Ale pak dodala podminky, ze me bude kontrolovat po telefonu, ze bude chtit necekane fotku ze mam stále klicku kdykoliv přes den a ona mi určí kdy mi povoli se odemknout a vyhonit dokud budu mit kličky ještě u sebe a bude ji jedno jestli jsem doma nebo v práci. A tak se stalo, zamkl jsem se poslal fotku ze jsem zamceny. Pak kontrolovala nekdy jen 3x dene nekdy vickrat ze mam stále klícku. Pritelkyně bohužel neprisla do konce mesice ani jednou s tim, že chce sex, ale libilo se jí že jsem zamčený a dal byl nezajem. Když bylo posledního v mesici byl jsem znacne napnuty jak struna na kytare, pomalu a jiste prichazelo něco noveho, stav kdy budu zamceny a klicky několik km mimo rychly a snadny dosah. Hned prvního mi psala Miša jestli prisla do koncce mesice s chuti na sex. Ani nevim proč ale řekl jsem ji pravdu, že ani jednou že se ji jen libi ze mam ptaka zamčeného a vic nic. Takze jsem od Misi dostal prikaz zapnout pocitac a spustit skype a přes nej videohovorem ukazat ze oba klicky jsou od zamku na klicce, ale nesundavat. Dal vziít dopisní obalku vložit do ní oba kličky a zalepit, ale ještě přes zalepovaci část obalky nalepit jakoukoliv samolepku mobilem vyfotit a poslat a dal druhy den poslat dopis – klicky a doporucene, aby podaci listek taky vyfotit a poslat ji aby mela jistotu ze jsem to opravdu poslal. Za tri dny psala ze jsem skvelý, že klicky práve prisli a že je strasne stastná a o víkendu presne v patek ze prijede k Verče a že mám teda podle jejího slibu prijet že mi pak da ještě adresu, že si me u ní odemkne a ulevi mi.
    V sobotu prisla sms od Misi – Tady je adresa, mas dve hodiny na to abys prijel. Tak jsem hned vyrazil na zaslanou adresu kde na me cekala jak bylo dohodnuto. Rukou mi sahla do rozkroku a ohmatala si a daa mi pusu s tim ze je spokojena ze jsem to ještě nesundal sam, chytla me za ruku a tahla me o blok dal. Z dalky jsem videl jak na nas ceka pekná slečna, Verca, taková ženská co bych z ni padl na zadek a udelal pro ni cokoliv. Když jsme k ni pisli blize tak jsem se vzajemne prohliželi od hlavy k pate a tehdy rekla …
„ Tak to je první chlap kterej ze me nemá bouli na poklopci.“ Skocila mi do reci Verca a ja dal pokracoval.
Jako by to slo když jsem byl zamcený, ale nez jsem stacil na to něco ric tak mi Misa trhla rukou a já pochypil ze nemam nic rikat. Tak nas seznamila a ja nemel tuseni jestli o mem zamceni uz Verca vi nebo ne a slo se k ni domu. Když nas tam dovedla rekla ze se omlouva ale musí na nocni do práce, ze nas tam necha teda samotné. Ani me nenapadlo ze si to takto holky uz predem domluvili. Tu noc me Misa opravdu odemkla a ulevila takovim sexem ze jsem ještě rano nebyl schopnej vstat z postele. Ale toho vyuzila a hend  me zase zamkla. Nikdy by me nenapadlo, ze by dala jeden klicek Verunce. Když jsem se konene zvednul z postele a sel se osprchovat mel jsem kolem sebe jen osusku a sel do pokoje se oblect když v tom se vev vchodovych dveri objevila Verca a me se rozbusilo srdce ze bylo i videt na hrudi jak busi. V tu chvilku se jen pousmala a rekla at jsem vklidu a jdu se oblect ze nese snidani. Při snidani mi Verca sama říká, ze pokud chci tak za par tisicovek smim s ni bydlet, ze uz to s Misou probrali a je to jen na me a ja souhlasil během nasledujiciho tydne probehlo stehovani. A první vecer zamceny a s nadhernou zenskou byl tu. Když jsem vysel osprchovany z koupelny osuskou kolem pasu vylekala me na chodbičce Verca oprena o skrit slozenyma rukama jen v dlouhem tricku a pta se me, jestli jsem opravdu zamceny jak tvrdila Misa. Priznal jsem ze jsem a ze ma klicka kličky jen Misa. Na odpoved se jen pousmala a rekla ze to chce videt at dam osusku dolu. Ja nestydlivka ikdyz trosku mi to bylo trapny jsem teda odlozil osusku. Asi pet minut bez jakehokoliv vyrazu na klicku Verca koukala a ani se nehla. Az potom rekla Fajn muzes jit. A Odesla taky do svého pokoje. Jen co jsem si lehnul a zhanus svetlo prisla ke me do pokoje sedla si mi na bricho a s rychlosti vystrelenepruziny mi pripoutala ruce k celu postelea ja na ni jen civel s otevrenou pusou zaskoceny co se deje, jen v tom mi ještě nasadila roubik a nehtem mi jela os pusy po hrudi az k jejimu rozkroku. Pak se sklonila k memu uchu a zaseptala mi, ze ji Misa jeden klicek sverila a v tom okamziku jsem jen vyvalil oci, coz nastesti moc nevidela, a zacal jsem sitit klicku jak na me sla silna erekce, které uz si však vsimla a zacala vic drazdit az jsem ucitil ze odemkla zamek a ….
„ To vynech, prosim nemusi sestra vedet detaili az takovy.“ Zarazila me Verunka.
Dobrá, po sexu me zas zamknula zpet sundala roubik uvolnila ruce a lehla si pritisknuta vedle me a s hlavou na mem rameni mi usla. Po par mesicich když byla u nas uz ponekolikate Misa jsem prisel s nakupem a slysel jsem jak se holky hadaj. A duvod? Verca chtela druhy klicek odeme, ze me chce mit jen pro sebe. Ale nedala ji ho. Vecer pak proslo na tema co koupit jinou klicku a během toho dosla rec i na tento pas od Latowskiho. Trvalo asi rok a pul, kdy nastvana Misa uz dlouho neprijela, mi nahle Verca říká ze ma pro me prekvapení. Pristoupila ke me, odekla me sundala i krouzek a ja nechapeve na ni koukal, ale to mi uz spoutala ruce za zady a do ust nacpala jeji kalhotky a satkem zavazala oci. Vareckou z kuchyne mi placala z vnitrni strany do stehen dokud jsem neroztahnul dostatecne nohy. Pak jsem citil jak mi něco mekkeho nasadila na penis a pak kolem pasu pocitil chladny kov a ulysel dve cvaknuti dvou zamku. Sundala mi jen satek z oci a vrucemela jakou si krabicku od které vedl kabilek do predni casti  pas, jak jsem videl co mam na sobe tak s vykulenyma ocima jsem na ni pohledl a jen se na me pobavene usmala a hned jsem dostal sok do celeho penisu a padl před ni na kolena prekvapivou bolesti co jsem pocitil. Vercka se ke me sehla a povedela mi ze od této chvile jsem jen jeji a ze si me ted vycvici jak chcse aby to u nas fungovalo a byla ona spokojena, ze když bude ona budu i ja.

„Páni, ani nechci vedet jak probyhal vycvik, ale mas ještě ty klicky?“ Ptala se Katka.
„Jo mame je, snad nechces …“ a podival jsem se uz na dost opileho Honzu.
„Jo chci to taky zkusit. Ale ma to pro nej byt překvapeni, uz ted o sobe zas nevi , chci aby s timhle prestal s tim vecnym opijením.“ Priznala smutne Katka.
Odesel jsem tedy do pokoje a vzal ze skrine krabicku a odnesl ji do obyvaku a Verca mezi tim vytahla zamecky s kličkama a dala je Katce.
„ A jakou chces? Mame tu plastovou nebo kovovou klicku CB6000, Samuraje 2, Birdlocked PRO …“ nabizel jsem ji.
„ Tu kovovou CB6000 jim dej.“ Naridila Verca.
Tak jsem z krabicky vytahl kopletni klicku i s mensim krouzkem a podal Katce ta ji vmziku rozlozila na stul, koukla na Honzu a pak na nas se zadosti jestli ji pomuzem ho sliknout a nassadit mu to. Jelikoz byl opravdu znacne opily bylo snadne mu klicku nasadit. Když Katka zacvakla zamecek stali jsme vsichni tri na nim jak sudicky. Katka s Vercou se usmivali, ale ja ho v duchu tak trosku litoval, vzpomel jsem si na sve pocity i mi vuci nemu prislo nespravedlive jakym zpusobem ho Katka zamkla.
„ Takze od jedne se kterou ti to neklapalo, jsi přes druhou prebehl ke treti a jak se zda k te prave?“ zeptala se najednou Katka a Verca se na ni jen pousmala a oprela se o me rukou na rameni a pritiskla se.
„ Da se to tak ric.“ Odpovedel jsem ji na otazku.
„Myslis, ze to bude fungovat i u nas?“ zeptala se Katka s dost velkou nejistotou v hlase.
„Víš, každý na to reaguje jinak.“ Řekl jsem ji.
„ Buď to sunda a utece od tebe, ale jestli te miluje tak se ti podridi.“ Doplnila me Verca.

Tak to by byl konec, v další povidce zjistime jak reagoval nic netusici opilec Honza.

2

Re: Od jedné ke třetí

Moooc hezky napsané...!!!

3

buglezz napsal:

Moooc hezky napsané...!!!

Diiiiiik aspon uz Bravo10 neni sam kdo me chvali :-)

4

Také se mi to moc líbí! :-)  Přečetl jsem to jedním dechem... ;-)

5

ideme dalej, nie?

6

bravo10 napsal:

ideme dalej, nie?

Kam? Na opileho Honzu? Toho musím domyslet toto jsem psal vcera.

7

Parádní příběh!