1

Téma: tvrdá žíla po nošení

Ahoj, minulý týden jsem byl týden zamčený v CB6000 a po sundání se mi pod žaludem objevila tvrdá žíla, vypadá to jak křečová žíla na noze. Máte někdo podobnou zkušenost? jedná se o normální jev, který po čase zmizí nebo to mám nějak více řešit? Žíla je opravdu tvrdá, nejde skoro zmáčknout a docela vystupuje.

2

Re: tvrdá žíla po nošení

To mi zní jako podlitina nebo tromba, začal bych baštit acylpyrin a na nošení pásu bych se alespoň na čas vykašlal. Až to zmizí, zkusil bych o číslo větší kroužek.

3

S nošením si dám chvíli pauzu, to je jasné. Uvidím, zda to ustoupí nebo se to bude muset nějak řešit. Každopádně mě to dělá dost nejistým...

4

Zatím to stále nezmizelo. Dnes jsem si na to svítil baterkou a při prosvícení jsem zjistil, že se jedná asi o nějaké uzliny nebo nevím - je to tvrdé a průhledné a má to tvar žíly. Opravdu nemáte někdo podobnou zkušenost?

5 Naposledy upravil: madam.cruel (4.6.2015 12:40:29)

Místo svícení si baterkou na šulínka mazej na urologii a řekni jim z čeho to máš. Když někdo riskuje a hraje si s nebezpečnými hračkami, tak musí být připraven na nepříjemnou konverzaci.

Související: http://www.justanswer.com/urology/6eqy6 … enial.html (urolog popisuje, jak nošení CB skončilo amputací penisu -- dotyčný k doktorovi přišel moc pozdě)

Po krátkém průzkumu zjistíte, že se jedná o hodně nebezpečnou zábavu...

• riziko zaškrcení, nedostatečného prokrvování

• rizika poruch erekce (a zmenšování penisu)

• rizika infekcí apod. v důsledku zhoršené hygieny

U zdravého muže k erekci běžně dochází několikrát za noc, právě z důvodu prokrvování. Po delším nošení přestanou být noční erekce tak silné, což znamená, že se subík sice lépe vyspinká, ale...

http://www.thedoctorstv.com/videos/male … ty-devices
http://www.avclub.com/article/march-6-2013-93292
(to je fakt debilita: při odeslání je tu limit na 1 odkaz, ale úpravami jich pak můžu přidat víc)

Tři na sobě nezávislé názory urologů, všechny negativní.

Příjemnou zábavu :-*

6

Madam, odpusťe si prosím vaše vulgarity.

Trvalé uzamčení považuju za sci-fi i já a kdo do toho jde, určitě o potomstvo nestojí. Ale přece jen se trochu uklidněte.

Váš první odkaz - hned na mě vyskočilo okno a psal mi nějaký urolog, jestli nepotřebuju pomoct. Takže to zavání tím, že ty články si píšou sami, aby přilákali klientelu. Dotaz čtenáře neobsahuje žádný odkaz na profil tazatele, což mou domněnku jen potvrzuje.

Druhý odkaz - video ve stylu amerických TV show - nevím jestli zrovna v téhle sféře hledat nějakou objektivitu.

Třetí odkaz - abych se zorientoval, co to je za web, kliknul jsem na About us. A tam jsem našel: "The A.V. Club is an entertainment website" ... takže nemám co dodat.

Příjemnou zábavu i vám, Madam, ale ne tady, někde jinde. Děkuji.

7

Byť mohou být odkazované stránky neužitečné (nezkoumal jsem), klíčová informace byla naprosto správná IMHO. Mazej na urologii!

8

O trvalém uzamčení nebyla řeč, to nehraje roli. Ale k těm poznámkám ohledně odkazů:

1) Je to web, kde lidé pokládají otázky a (snad) kvalifikovaní jedinci na ně odpovídají. Je to zpoplatněné. To vlákno je docela dlouhé a tazatel si několikrát stěžuje, že se mu nedostává dostatečné odpovědi, ačkoliv si právě za detailní odpověď připlatil peníze. Mj. si stěžuje, že nechce slyšet odstrašující případ (amputaci), ale dostat více informací.

2) Ono to není ve stylu amerických TV show, ale je to americká TV show, a vysokou objektivitu hledat nejde. Vystupuje tam ale reálný urolog a zazněl ten argument o erekci dostavující se několikrát za noc kvůli prokrvení. To je těch relevantních několik vteřin, zbytek je nepodstatný (a trapný).

3) Citují tam názory urologů, které (prý) zkontaktovali. Opět tam zaznívá ta obava z násilného zabránění erekci a doporučení to nepraktikovat více než několik hodin. Souběžně tam ale zaznívá i výrok, že kdyby docházelo k nějakým velmi závažným problémům (doslova píšou "screwing penises"), tak by urologové byli první, kdo by se to dozvěděl (což se neděje).

O žádném seriózním vědeckém výzkumu ohledně CB nevím. To s tím prokrvováním ale potvrzuje i Wikipedia. Citace z https://en.wikipedia.org/wiki/Nocturnal … umescence:

"All men without physiological erectile dysfunction experience nocturnal penile tumescence, usually three to five times during the night, typically during REM sleep.[1] NPTs are believed to contribute to penile health.[2]"

Jinak řečeno, zdrojů je málo a jejich kvalita je relativně nízká. Všechny jsou ale více či méně negativní. Tzn.:

1) Kdyby běžně docházelo k nějakým rychle nastupujícím a závažným problémům, fóra zaměřená na tuto problematiku by toho byla plná.

2) Většina problémů je způsobena neopatrným nošením (odřeniny, zaškrcení).

3) Nejpravděpodobnější důsledek nošení CB jsou poruchy erekce, a to spíše v dlouhodobém horizontu. Zcela určitě bude záležet i na věku. Mladý kluk s dobrou a silnou erekcí by asi efekt pocítil rychleji, než čtyřicátník, kterému už "slábne" sama od sebe. Je to něco, co mi velí i intuice a zdravý rozum, zdroje jsou spíš pro ověření... a taky není vhodné do diskuzí házet zcela nepodložené domněnky. ;-)

Ale nic z toho není předmět této diskuze. Fakt, že se jedná o aktivitu, která je minimálně do nějaké míry riziková, tu nerozporuje snad nikdo. A skutečně mám pocit, že pokud se někomu objeví stejný problém jako popisoval Vincenzo, tak by měl místo projíždění fór upalovat k doktorovi, raději zbytečně než pozdě. Proto ty odkazy.

Jinak je mi jedno, že CB někdo nosí. Je to sexy a líbí se mi ty hry okolo, ale dokud se na trhu neobjeví CB umožňující plnou erekci, tak to budu raději sledovat z povzdálí. Otázka je, jestli je něco takového možné vyrobit, ale mám v pány inženýry plnou důvěru!

PS: Vulgaritu tam vidím jednu (vkládání těch odkazů bylo moc frustrující). Možná se počítá ještě slovo "šulínek", ale soudě dle zamýšleného pseudokomického efektu snad ani ne. Ale tak krutá, abych tu někomu nadávala, zase nejsem. ;-)