1

Téma: má někdo prosím zkušenosti s tímto ?

Poradí mi někdo prosím jestli je tato klícka dobrá volba ? https://www.aliexpress.com/item/2015-Se … -mqJIy76aM

2

Re: má někdo prosím zkušenosti s tímto ?

Obávám se, že spíš neporadí. To je stejné, jako bys poslal obrázek auta a zeptal se, zda je to dobrá volba. Nejvíce záleží na účelu, k jakému chceš klícku používat. Trochu se rozepiš a určitě se ti nějaké rady dostane.

3

Jen tak stručně, podle mé znalosti klícek tohoto typu a podle toho, co vidím na fotce:

- nevíš co je to za kov a měl bysis to zavádět do močové trubice
- ta dutá trubička je odšroubovatelná zvenku, což může být výhoda i nevýhoda
- tohle spojení klícky s kroužkem není dobré, je tam vůle, kýve se to a hrozí bolestivé skřípnutí
- zámek míří do strany a ne dopředu, což není moc estetické ani přes kalhoty ani bez nich
- ta klícka je hodně malá, asi tak o 3 cm kratší než CB6000s
- pant na kroužku skřípe kůži, dá se překrýt kouskem gumové hadičky, která ale nemá moc dlouhou trvanlivost a praskne

Spíš nedoporučuju.

4

Stejny typ používám:
1)Materiál se poznat neda, to je fakt, ale do trubice to stejně je jen na chvilku.
2)Sroubovani zvenku je výhoda, stejné se to dlouho nevydrží.
3)Já žádnou vůli nemám a nikdy jsem se neskripl (na rozdíl od CB)
4)zámek mířící do strany je možná nneesteticky, ale předsíni je funkcni a klička ani zámek nejsou vidět ani ve slipech. Akorát cinka o klicku.
5) Tahle klicka je opravdu malá, mám o jeden krouzek delší a i ta je menší než CBs.
6) Pant na krouzku je potřeba překrýt, ale me ta gumicka drží..

5

Tu trubici stejne nehodlam pouzivat, Cb6000s je mi velky, chtel bych pevnou klicku abych se z ni bez klice nedostal. Prijde mi to jako dobrej typ, a kdyz rikas ze neskripe ? A da se nosit dlouhodobe ? Predem dekuji za odpoved.

6

Pokud ti je CBs velké, tohle je dobrá volba. Jen teda nevím, jestli tohle provedeni nebude moc male, já mám tuhle velikost:
https://www.aliexpress.com/item/Male-Pe … -F6q33jyjM
a je menší než CBs.
DLouhodobe nošení (myslim v kuse) ti neporadim, já většinou na noc sundavam. Ale fakt je ten, ze při usínání mi víc vadilo CB než toto, stejné tak při sezení vadí méně.

7

Ja si myslim ze ten muj typ bude akorat :-/ :-P ja si ho budu muset sundavat do prace, takze zase tak uplne dlouhodobe to mit taky nebudu, a co se tyce toho krouzku, nebude moc velky ?

8

Velikost kroužku se dala vybrat při objednávce. Myslím, že velikosti byly podobné jako u CB.