1

Téma: Sklouzávání klícky

Mám cb6000s kovový ale potrebujem radu keď ho mám na sebe tak to vyzerá takto takze či je lepší cb6000

http://s17.postimg.org/igfx562r3/20150608_181648.jpg

2

Re: Sklouzávání klícky

Podle mě potřebuješ menší kroužek a delší klícku, takže CB6000. Kroužek se má nacházet u kořene penisu a držet tam, nosit to takhle nemá smysl.

3

Vojto, Vaše rada kroužku u kořene (a vůbec co nejmenšího kroužku) je ovšem odlišná od toho, co píše David v návodu na dlouhodobé nošení CB6000 (v sekci Články): "Je potřeba pochopit, jaký je vlastně princip uchycení (nebo lépe zachycení) CB. Oproti očekávání CB nemá držet na kořeni penisu. Správné zachycení je takové, kdy CB v podstatě volně spočívá na penisu a šourek s varlaty mu brání v sesmeknutí. Pro dlouhodobé nošení musí CB po penisu volně klouzat a mít možnost rotovat!"

Když se držím Vašeho návodu na malý kroužek držící u kořene, tak mi se mi při erekci bolestivě nedokrvují varlata. K tomu opět David: "Malá bolest [při erekci] je normální a nepřišel jsem na to, jak se jí vyhnout. Velká bolest normální není a je známkou toho, že máte nasazenou špatnou velikost. Pokud vám kroužek tlačí velmi bolestivě na varlata (až tak, že máte nutkání na velkou), nasaďte si větší kroužek."

4

OK, tak se mých rad nedržte. V tomhle s Davidem nesouhlasím, myslím že většina fotek nasazených klícek, co se dá na netu najít, dává za pravdu mně a mám i sám takové zkušenosti.

Když si nasadím kovový CB6000s, vypadá to takhle, klícka mi drží, nebolí mě to a varlata se mi prokrvují dobře:

http://www.cudnost.cz/fotky/cb6000s-kovovy2/cb6000s-2m.jpg

Ohledně té velikosti kroužku každému radím nosit raději menší, aby mu klícka nesklouzávala, ale samozřejmě zas ne tak malý, aby se mu neprokrvovala varlata. Ale přece jen je to jen můj vlastní názor, nikoliv jediná pravda na světě platná pro každého.

5

Souhlasim s Vojtou. Ja mel delsi dobu , necelych 8 tydnu, plastovou klicku CB6000 s krouzkem 45mm a bnz problemu. Po case se dali vklidu prezit i nocni erekce ze nebudili. Naopak zkousel jsem i mensi krouzek 41mm bez erekce suprove, ale po par dnech kdy koule zacinali byt znacne plne dochazelo pri erekci bodave bolesti do kouli, takze jsem se vratil zpet na 45mm. Tim chci ric ze krouzek u CB ma byt opravdu na korenu penisu.

6

Tenhle problém vnímá každý jinak. Je to logické, protože kromě délky penisu má každý i jinak dlouhé kulky. A de facto tento rozdíl (délka penisu při erekci - délka pytlíku)  je to, co člověka při noční erekci bolí, protože kroužek mačká varlata.  Takže pokud se daří udržet co nejtěsnější koužek, resp., klícku co njvíce u kořene penisu, dojde ke "kratší" erecki a je menší i utlačení koulí posunutou klíckou. Způsob, jakým toho dosáhneme může být různý..

7

Je to u každého jiné. My jsme s Vojtou narazili na to, že máme každý jinou anatomii a co je dobré pro jednoho, nefunguje u druhého. Vyzkoušejte oba přístupy a sám uvidíte, co vám vyhovuje lépe. Podle fotky rozhodně souhlasím s tím, že CB6000s pro vás není vhodná klícka.