1

Téma: PC zmenšuje penis?

Rád bych se zeptal co je pravdy na tomto výroku (zkušenosti atd...).

2

Re: PC zmenšuje penis?

Myslím, že kdyby to tak bylo ve 100% případů, tak bychom tohle diskusní fórum asi vůbec neměli.

Můžu potvrdit, že zamykáním se penis určitě nezvětší, ale že by se mi zmenšil, toho jsem si nevšiml.

No uvidíme, co na to ostatní. Možná se nám ozve i Madam Cruel, že o tom našla nějaký článek.

3

Pro silně submisivního jedince, ideálně kdyby to byl i cuckold by to bylo jistě žádoucí kdyby se penis při dlouhodobém nepoužívání zcvrkával smile Ale myslím, že by ta osoba musela být zamčená opravdu dlouhodobě (t.j.několik let) aby bylo zmenšení vidět.

4

... a po X letech nošení vymizí penis úplně... Plastiční chirurgové si rvou vlasy a žalují výrobce klícek o ušlé zisky za změnu pohlaví.

5

Viděl bych to stejně. V těch ironických reakcích jste mne jaksi předběhli... ;-)

6

Možná se nám ozve i Madam Cruel, že o tom našla nějaký článek.

:-D

Tak se omlouvám, že jsem v relevantním vlákně založeném někým jiným navrhla, aby dotyčný šel k urologovi a připojila pár důvodů. Že pak do mě bude kopat admin v jiném vlákně o dva týdny později, to by mě fakt nenapadlo.

7

Já mohu říc, že se mi opravdu zmenšil asi o 1 cm. Jen nevím jestli je t nošením PC nebo věkem. Je mě již víc než 50 let a PC nosím skoro pořád už víc jak 3 roky.

8

malep napsal:

Já mohu říc, že se mi opravdu zmenšil asi o 1 cm. Jen nevím jestli je t nošením PC nebo věkem. Je mě již víc než 50 let a PC nosím skoro pořád už víc jak 3 roky.

Tady bych byl na pochybach, ale uvazoval bych nad tím jestli zmensení penisu merite v klidnem stavu nebo ve stoporenem. V klidnem stavu jsou zmeny delky relativní a ne tak skodlive pri dlouhodobem noseni. Uvedomte si ( vsichni ) ze v klidovem stavu je penis jako zelatina, prispusobuje se ke svemu aktualnimu prostoru ( jednoducha fyzika a mechanika) odchylky toho nastupu az pri erekci .... po mechanicke strance je erekce v  pasu cudnosti delsi už kvuli tomu ze penis  nema dostatečný prostor na erekeci tudiz pravidelne a fyziologicke prokrvení trvá o neco dele nez volně. Postupem casu erekce v pasu cudnosti uz neni taková ponevadž telo reaguje na zmenu prostoru a samo zredukuje prokrvovani tak ze neni na obtiz, u nekoho se muze stat ze po sundani nedojde k erekci hned a u nekoh o zas opak ze po sundani se dostavi erekce v takove mire, ze boli vic nez v pasu cudnosti ( jen ta prvni druha uz ne). Je to jako s balonkem ve sklenici >>>
>>> kdyz vlozite nafukovaci balonek do sklenice dnem nahoru a vemete cca 2litry tekutiny, tak balonek nabere na objemu jen co mu sklenice dovoli a trva dele nez jim cely obsah tekutin projde, naopak kdyz balonek bude volne projde jim obsah tekutin mnohem rychleji ale s vetsim obsahem balonku, ktery neni nijak omezeny. .... snad jsem to napsal srohzumitelne.

sam jsem zjistil a mam i potvrzene od lekare, ze lidske telo funguje dost jasne na takovych fyzikalnich jevech.

9

Sory ANGE ale já tomu s tím balónkem nerozumím. Když ho dám do sklenice dnem vzhůru, jak do něj dostanu vodu?

10

Bradinski napsal:

Sory ANGE ale já tomu s tím balónkem nerozumím. Když ho dám do sklenice dnem vzhůru, jak do něj dostanu vodu?

tlakem ano volne ne