1

Téma: cb6000 alebo cb6000s

Čaute všetci. Potreboval by som poradiť, ktorý s tých dvoch vyššie spomínaných kúskov by som si mal vybrať.

Mám celkom dobré skúsenosti s cb6000s, mal som ho párkrát asi tak na dva až tri dni, ale mal som problém s tým že mám dosť silnú erekciu a tým pádom penis dosť odtláčal klietku od tela. V pokojnom stave je mi 6000s akurát, akoby bol namieru robený pre mňa, len pri erekcii nastáva ten problém odsúvania klietky. Problém sa týka hlavne semenníkov, keďže som asi po dvoch dňoch mal dosť podráždenú pokožku na miešku, keď som CB dal dole mal som tam chrastu asi týždeň.

Takže moja otázka asi znie. Mám si kupiť cb6000? Keďže klietka je o niečo dlhšie tak si myslím že penis by tak klietku neodtláčal, ale nemám s cb6000 skúsenosti, čiže neviem či by tento cb nereagoval tak isto ako S-ková verzia. Alebo mám ostať pri 6000s a nejako to poriadne mazať, len neviem či by to pomohlo.

Chcel by som byť dlhodobo zamknutý tak hľadám to správne. Každopádne vopred ďakujem za každú radu :-)

2

Re: cb6000 alebo cb6000s

Ahoj,  ja měl Spiderwire,  dlouhá klec na dlouhé nářadí. Ale v noci erekcemi byli utrpením. Nedávno jsem pořídil cb6000s. Také jsem přemýšlel jestli volil esko nebo ne,  ale nakonec jsem se pro něj rozhodl a jsem rád.  Mě naopak vyhovuje tak mini klec,  při erekci mám 22cm. Ja s ní spím naprosto klidně,  erekcemi mě nebudí vůbec,  možná proto,  že jsem tam tak natěsno,  že nemá kam postavit. Zvolil jsem tu nejmenší tyčku, postupně menší kroužek.
Jde o to,  aby jsi s větší klicku neměl větší problém.

3

Ja tiež mám cb6000s, nemám problém pri erekcii v noci, pod oblečením ho takmer nevidieť, len keď sa mi postaví tak mi dosť značne odsúva klietku od tela a škrtí semenníky a na miešku som potom mal niečo ako odreninu a potom chrastu, ktorá sa tam držala asi tak týždeň. Neviem či mám vyskúšať menší krúžok, alebo viackrát denne premazávať.

Len neviem či mám kupovať cb6000, ale asi by to bolo zbytočné. A keďže ty máš full 22cm, no ja mám cca 13-14. big_smile Ale zase je to tvrďas.

4

Každý to má jinak,  mě se osvědčilo,  že mimi klicka neumožní erekci a menší kroužek neumožní  tahání za koule.

5

Aha tak dik za radu potom :-) a spojovaci dielik by si dal skor mensi alebo vecsi? :-)

6

Ja mám ten nejmenší kroužek.

7

Jak jsem ti psal, skoro celý den jsem včera měl menší kroužek. I celou noc. Vše naprosto v pořádku,  ale teď po ránu to nesnesitelně svítilo a tlacilo, tak jsem musel vzít zase ten větší.
Chce to zkoušet a testovat,  ale co jsem ja měl možnost porovnat tak čím menší klec,  tim menší problém s noční erekci. Jen vychytat to nastavení.

8

By som volil S verziu. Menej miesta na pohyb je viacej pohodlia.
Na 15 cm je to super. Vo vacsom by si plantal. Cim menej sa postavi, tym menej taha vajcia.

9

Tak uz som aj na 90 percent rozhodol pre S-ko. Ngc31, no mne sa postavi v sku tak ci tak, mam dost silnu erekciu a penis klietku odtlaci, a potom kruzok taha za semenniky.

10

No nevím jak to myslíš  že máš dost silnou erekci.  Mě třeba při erekci taky neplanda :-D. V esku, když v noci přijde erekce, tak ji klicka zabrání,  citim jen u korene tlak erekce,  ale to je vše. To esko je tak malé,  že prostě nic nemůže. Oproti tomu když jsem měl Spiderwire, který mi bylo klidu jen malinko volný a v noci tim,  že tam bylo místo nastoupila vždy erekce v plné síle. Pak to tahalo za koule.
Hodně tady čtu,  že je potřeba si zpočátku zvykat na ty noční nepříjemné erekce. Ano se Spiderwire to tak bylo,  ale co jsem v esku,  tak je vše v naprostém klidu od první noci,  občas se vzbudím,  jen zaregistruji,  že se mi chce postavit,  ale otočím se nadruhy bok a spím v klidu dal.

11 Naposledy upravil: IN (26.6.2015 05:23:01)

Tohle všechno je hodně individuální. Mě i Sko tahalo a tlačilo. Měl jsem problém usnout, protože spím na boku a klícka mi mezi nohama překážela. Kovový PC tohle všechno změnil.. Takže, stejně si to každý bude muset vyzkoušet sám, co mu vyhovuje..

Jinak bych se držel zásady, čím těsnější klícka, tím lepší..

12

IN napsal:

Jinak bych se držel zásady, čím těsnější klícka, tím lepší..

přesně

13

BIHOLKU, silnu erekciu myslim to, ze penis sa aj napriek klietke skoro postavy, a odtlaca klietku od tela aj o 2 - 3 cm. A potom ma to taha za gulicky :-) ale vidim ze vsetci ste za sko, tak bude sko smile a kruzok asi vyskusam mensi tiez, mal som vecsinou 48mm a 51mm smile

14

Tak zkusit ještě menší klícku wink Čím kratší bude na délku, tím mín prostoru pro plnou erekci..

15

Alebo skusim mensie kruzky :-) asi zacnem od najmensieho, ked sa mi ho podari nasadit :-) vzdy ked si idem dat pas tak sa mi postavi :-) nemate niekto nejaky trik na to?

16

Ne, jen rychlost, nebo led wink A začít od nejmenšího je blbost, dej o jeden stupeň menší, než který používáš.

17

Rozmyslam, keby ze mam mensi kruzok tak mozno mi tam akurat trosku priskrti koren a nemal by som taku erekciu :-) ci je to len moja milna predstava? Ten kruzok co pouzivam 48mm tak pri erekcii je akurat len v klude mi potom klietka akosi lieta v rozkroku :-)

18

Podle mě bys měl mít koužek volný v ochablém stavu a těsný při erekci. Jak moc těsný, nebo volný, to musíš vyzkoušet..

19

Dnes sem objednal cb6000s sem zvědavý

20

Netreba zabudat na prietok krvi. Ak bude velmi tesny tak si vtaka uskrtis. Nepohodlie,staly pocit ze mas pc akurat privodzuje erekciu. Ked nic necitim zabudnem aj to ze mam pc nasadeny.