Téma: Návlek na penis
Je tu někdo, kdo to používá aby uspokojil partnerku a nic z toho neměl? 
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Návlek na penis
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Je tu někdo, kdo to používá aby uspokojil partnerku a nic z toho neměl? 
musim te vyvest z omylu, tento navlek jelikoz je ze silikonu , tak funguje jako prezervativ, nositel v tom ma stejne pocity jako kdyz suka bez toho , tam jde s touto pomuckou jen o to , ze to o par cm prodlouzi penis a zvetsi o neco malo prumer penisu. ;-)
A nějaký se kterým to necítí?
No musim povedat ze presne tento sme pred par dnami pouzili, a necitil som prakticky nic. Mohol by som s tym ist aj 2 hodiny a neurobil by som sa.
mám s tím zkušenost. Dá se v tom v pohodě udělat. Posunuje se ti to na penisu, takže to cítíš. I když to má centimetrové stěny, tak orgasmus není problém
Já mám výbornou zkušenost s tímhle kouskem, ještě se mi v tom nepovedlo udělat, akorát je to potřeba pořádně přitáhnout k tělu. Akorát jsem musel po pár použitích vyměnit ty pásk co jdou kolem těla, dal jsem tam pořádnou gumu a vše OK.
http://www.ruzovyslon.cz/pripinaci-peni … s-vibraci/
My máme verzi bez vibrace, ale tu jsem už nenašel.
No, a vážně se to posunuje každému? Ještě když to drží pod varlaty?
Mne sa to teda neposuvalo. Dokonca som to pred akciou zvnutra natrel lubrikantom aby nebol problem s posuvanim sa penisu pri erekcii. Jedine co som citil bol tlak od tych vystupkov co su vnutri.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Návlek na penis
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB