1

Téma: 7 klíčků

Dnes jsem na jednom zahraničním foru našel zajímavý nápad. Na jednom kroužku je sedm stejných klíčků, ale jen jeden je od zámečku od pásu. Uživatel, který tam psal prozradil, že mu partnerka jednou týdne podá tyto klíčky a má jednu možnost, jeden pokus se odemknout. Když uspěje smí se udělat, když ne, další pokud je zase až za týden.

No a co mi na to řekla moje Láska? Že chce taky sedm klíčků :-D

2

Re: 7 klíčků

Ale k tomu potřebuješ 7 zámků a 6 jich vyhodit :-)

3

7 stejnych zamku a nemusíš jich 6 vyhodit, muze ti je po odemknuti tvoje klicnice stridat takze vlastne nebudes vedet který dala, casem by si presne poznal který je pravy při pouzivani jednoho zamku a klice.

4

každý zámeček má tři klíče, takže stačí pořídit ještě dva stejné zámečky a od zámečku na pásu má  moje Láska jeden klíček na řetízku, jeden je jako klíček poslední záchrany u mě v penežence zalitý v kreditce a ten třetí použijeme na kroužek sedmi klíčků.

5

BIHOLKU napsal:

každý zámeček má tři klíče, takže stačí pořídit ještě dva stejné zámečky a od zámečku na pásu má  moje Láska jeden klíček na řetízku, jeden je jako klíček poslední záchrany u mě v penežence zalitý v kreditce a ten třetí použijeme na kroužek sedmi klíčků.

zajimavy způsob ale tak po druhé když typnes spravny klic uz budes vedet který to je pokazde proto je lepsi 7 zamecku a o každého jeden klic a tva pritelkyne aby mohla zamky ment na pasu a nebyl by si schopen vůbec poznat kterej klic k cemu patri

6

Tak dnes jsem koupil tři stejné zámečky. Ty jsme doma hned vyhodili, ale zůstalo nám 9 stejných klíčků. Přidali jsme desátý od pásu, takže šance, že trefím ten správný je 9:1.
Jen je nebudeme mít ve svazku, ale volně v černém pytlíku a já si vždy, když mi moje Láska bude chtít dát šanci budu smět jeden na slepo vytáhnout.

7 Naposledy upravil: poslusnysubik2 (3.7.2015 19:18:36)

Měli jste si nechat i ty zamky, občas to prostřídat aby jsi neměl jen jeden "ohmatanej". Aby ti partnerka sem tam ty zámečky vymněnila a ty neveděl kterej máš zrovna na sobě ;-) Navíc bych doporučil ještě jednu věc..., a to tu že by jste koupily ještě jeden stejnej zámek, ale klíče by jste do pytlíku nedávali, aby měla partnerka možnost když nebude chtít aby jsi měl sebemenší šanci na úspěch...

8

V černém látkovém sáčku nepoznáš, který je ohmataný, navíc všechny klíčky jsou na pohled i omak úplně stejný.

A navíc jsem musel ještě koupit šest hracích kostek, to bude jako druhá varianta, hodím si, a když trefím číslo tak mě odemkne.

To vše jen když uzná, že mi dá šanci, jinak je to jen na jejím uvážení.

9 Naposledy upravil: poslusnysubik2 (3.7.2015 19:32:11)

Promiň že to řeknu upřímně...,dělám v likvidaci kovů tak vím jak se časem deformuje..., nový klíč má ostré hrany..., čím víc je používán tím je zbroušenější..., neříkám že dneska, nebo za půl roku( s frekvencí kdy ti povolí odemčení), ale časem se klíč zbrousí..., pokud mi nevěříš tak si schválně zajdi udělat nový klíč od domu a porovnej ho se starým :-)

10

No jo no, mě je jasný, že se kov ochodí, ale já se bavím o mini klíčku, klerý se bude používat jen jednou za čas, bude spolu s jinými v sáčku a já budu smět jen sáhnout a vytáhnout, ne půl hodiny pohmatem zkoumat.
Je to šance 9:1 jak často myslíš, že najdu ten pravý a jak dlouho bude trvat, než se tímto způsobem ochodí?
Navíc ten hlavní, má moje Láska na řetízku na ruce, ten se bude používat víc.

11

Jen říkám případný ryzika za nějaký čas a jen tolik že to mohla partnerka měnit. Proto jsem psal že to bude trvat dlouho ale stejně se časem unaví.

12

Pokud máš deset klíčků a jen jeden je ten správný, tak šance, že trefíš ten pravý, jen 1:10, nikoli 9:1. Já jen aby sis nedělal plané naděje, že to bude jednoduché.

13

:-D jojo, ale stejně si ten správný vytáhnu maximálně na podruhé :-D

Ale ve skutečnosti, že šance je témeř mizivá. Jsou v sáčku, jen sáhnu a vyndám jeden. Jestli dostanu šanci jednou dejme tomu za 14 dní, tak si myslím, že se za rok mockrát neodemknu.

14

No... Šanci máš 1:10, tj. v jednom z 10 případů, čili jedno odemknutí za 140 dní a to vychází na cca 2 - 3 odemčení za rok :-). Samozřejmě to neplatí absolutně, někdy se ti může podařit si klíč vytáhnout dříve, jindy později, ale z dlouhodobého hlediska to k těmto hodnotám bude konvergovat.

15

Dobre ty:))