76

Re: Dominantní hotwife - submisivní cuckold

Pondělní příběh.

Náš pondělní příhěb začíná vlastně už v neděli. Oba s Láskou máme noční. A protože je neděle zpíjemňujeme si noc psaním vzrušivých smsek, probíráme vzájemně naše pocity, co nám život s pasem cudnosti přináší, co změnil.
Moje Láska tvrdila, že má pocit, že od té doby co mi nasadila pás cudnosti ji opravdu miluji, že před tím jsem po ní nikdy tolik netoužil a neprojevoval jí tolik svojí lásku. A, že si všimla, že po té co mi dovolila se v s ní ráno pomilovat a udělat ta touha zase opadla a vše je jako před tím. Myslel jsem, že je něco špatně, že je třeba zklamaná, že mou lásku vnímá až po nasazení pásu cudnosti. Vždyť já se vždy snažil k být pozorný a milý. Vysvětlila mi, že zklamaná není, že se jí ta moje touha líbí, ale proto, že si všimla, že po tom co jsem se udělal opadla, tak se rozhodla mé orgasmy omezit co nejvíc. Jak k tomu se ještě dostanu.
Rozebírali jsme také co bychom ještě chtěli vyzkoušet a zažít s nasazeným pásem cudnosti. Protože je domina a já sub a život s nasazeným pásem k tomu přímo svádí tak mě bude trestat výprasky. Budeme zkoušet různé praktiky jako mě vystříkat bez orgasmu s nasazenou klíckou včetně strapon. Také opatrně přišla s tím, že by chtěla zkusit trojku s jiným mužem. Zeptal jsem se jestli já u toho budu mít stále nasazenou klícku a ona na to, že ano. Vždy mě lákalo být cuckold a ona Hotwife, ale moje Láska to vždy striktně odmítala, ale teď když zjistila, že mě chce mít zamčeného, protože se jí líbí moje chování a protože "ho" tam potřebuje mít změnila názor a dohodli jsme se, že jí spolenčě najdeme milence.
V noci se také po týdnu nošení objevil první problém. Takřka z ničeho nic mě začala neskutečně pálit a tlačit kůže na kulích. Protože omezuji mazání, myslel jsem, že je to tím, že jsem to přehnal. Mazal jsem o stošest, ale nic nepoomáhalo. Ráno jsem přišel domů, rychle vykoupat a znovu namazat, ale nic. Až dopoledne mi došlo, kde je chyba. Já měl na noční i ráno po koupely volné trenky. Hned jsem je vyměnil za těsnější, znovu namazal a úleva se dostavila témeř hned. Za chvíli bylo po problému. No jo no vím to, asi jsem se musel sám vytrestat, abych si příště dával pozor.
Ráno jsme se doma sešli okolo deváté. Musel jsem svojí Lásce udělat dobře a pak jsme si mohli jít na dvě hodinky lehnout. Museli jsme oba po noční dost zařizovat, proto nebyl čas spát dýl. čas jsme na sebe až odpoledne, kdy jsme se utahaní rozvalili u televize a relaxovali. Znovu, teď už ne přes smsky, jsme probírali naše pocty. Moje Láska je báječná ženská, zajímá se o to co prožívám, co cítím, takže nošení pásu je pro mě příjemné a má smysl. Řekla mi, že stále ještě necítí tu touhu jako před tím co mi dovolila se udělat a že to s omezením mých orgasmů myslí vážně, budou prý maximálně omezeny. A když budu mít potřebu a budu chtít klícku sundat, pomilovat se s ní a udělat se, tak dostanu sto ran vařečkou nebo páskem na zadek. Když to vydžím, tak mi to dovolí.
Ani moje Láska ani nikdo jiný si neumí předtavit jak moc se s ní chci milovat, jak moc se chci do ní udělat, ale ještě víc chci, hrozně se na to těším, že mi to nedovolí třeba i několik měsíců. Teším se na to, až jí uvidím jak si užívá s milencem, dává mu to co mě bude dlouhodbě odpírat a já jí u toho budu jen smět líbat, hladit a sát kozičky nebo nožičky. Těším se na to až se budu celý chvět a zrychlí se mi dech jen při pomyšlení na ní, na to jak si budu užívat její orgasmy zatím co já budu trpět, krásně trpět a marně toužit po svých.
Tento pondělní příběh končí v úterý ráno. Láska jetě spí, já jdu do práce. Problém co se objevil už je dávno pryč. Já spal klidně celou noc, v té mini klícce mě žádné noční erekce nebudí.

77

11tý den od uzamčení a v postatě jsem nevěděl o větších prolémech, až dnes. při holení jse zjistil že na dvou místech mám menší odřeninky. Neboleli, ale byli tam. Začal jsem je vnímat až po oholení. Vyřešil jsem to hned, vyměnil jsem koužek za menší. Zpočátku jsem si připadal takový sevřený, ale nakonec jsem dospěl k názoru, že je to pohodlnější. Nové odřeninky už se nemají jak udělat, tak hojivá mast a hurááá, zůstáváme pod zámkem.

A jen tak minochodem, pokud pás resp. já přečkáme tuto sobotu, tak se v tom dá dělat opravdu úplně všechno.

A jen tak mimochodem po druhé. Trochu adrenalinu musí být. Tento týden totiž absolvuji kolečko vyšetření u 9 odborných lékařů kvůli novému zaměstnání. Pás zamozřejmě zůstává nasazen. Jsem za půlkou, ještě mě nikdo nechtěl vidět svlečeného. Ale teď už to asi projde, čeká mě jen ušní, EKG, psychiatr a praktický lékař. :-D

78

Dufam ze ten prakticky si ta bude chciet prehmatnut na vajkach. Nejake sportove aktivity?

79

:-Do to by sítí líbilo :-D

Na sport nějak teď není čas :-(

80

Do buducna. Plavanie, fitko, beh, turistika. Hocico...

81

Chodil jsem trochu do posilovny a dost jsem se věnoval kinologii a figurantstvi. To vše nedávno skončilo, nedostatek času a změna zaměstnání. Az si srovnám nějaké věci a trošku se vše uklidní, tak mám v plánu začít jezdit na kole.

82

Tak sobotu s pásem nezvládnu. Ne proto,  že by mi vadil,  to me,  ale proto,  že jsem podcenil logistiku. Jde o to,  že se tento víkend stěhujeme,  az dva dny tahám drobnosti osobákem a dneska sevstehuje už jen nábytek. Ty dva dny jsem zvládal úplně všechno,  včetně příprav nového bytu jako je malování atp již minulý týden. Dneska to,  ale nezvládnu proto,  že už jsem tři dny neoholený a od noci to nesnesitelně svědí. Oholit se nemůžu protože, holení už mám v novém bytě. Takže Vecer az se oholím jdu hnednzpatky pod zámek.
Dnes je to 14 co jsem nepřetržitě po zámkem. Měl jsem jen jednou svobodu zhruba na hodinu. A musím říct,  že dnes mi to přijde divný,  že nemám pás,  už se těším zpátky pod zámek.

83

Od soboty od rána jsem odemčený. Důvod - stěhování (vysvětleno výše) . Dnes se mě ovšem moje Láska zeptala jestli už nejsem odemčený nějak dlouho, zítra jdu pry zase pod zámek.

84

Ráno jsem dostal dárek k svátku - milování s orgasmem a hned pod zámek. S úsměvem mi řekla, že další úplný orgasmus mi dovolí až na narozeniny (prosinec). Doufám, že kecala :-D

85

Tak jsem již od pátku 26.6. zamčený v CB6000s, už jsme vychytali s miláčkem správný kroužek 38mm- do toho jsem se nevešel, 41mm - tlačilo mě to již od začátku a pořád se to zhoršovalo, 45mm - ten je mi akorát.V noci se vzbudím, ale erekce za pár minut ustoupí aniž bych se musel jít projít.U Spiderwire 2 jsem se musel jít projít a budil jsem se tak 2-3. Orgasmus jsem měl naposledy minulou neděli ve 23:00.

86

chtěl bych vydržet, co nejdéle, protože prožívám nádherné pocity, strašně rád se dívám na nahé tělo mojí lásky, chci se jí pořád dotýkat a líbat ji, néé, že bych to dříve neměl rád, ale teď je to jiné. Bohužel nejspíš zítra mě bude potřebovat, protože se snážíme otěhotnět.Včera me přes den na půl hodinky pustila, aby jsem ji protáhnul mušličku, sice jsem se nemohl udělat, ale i tak to bylo nádherné, jiné než jindy.Teď jsem v práci a pořád na ni musím myslet. Bojím se, že až se udělám, tak mi nebude nejlíp a budu začínat zase od znova sad((

87

Přesně jak píšeš, se Spiderwire jsem se nudil několikrát za noc a musel jsem to jít rozchodit. Co mám Cb6000s tak spím od první noci v klidu a Když mě vzbudí erekce tak se otočím na druhý bok a spím dál.
Stejně jako ty tak když se udělám,  tak to všechno začíná od začátku než se dostanu do stavu, kdy se celý chvěju jen ji vidím. I mojí Lásce so to líbí,  možná se jí to zalíbilo víc než jsem čekal a chce mě orgasmy co nejvíc omezit.
Vlastně se na to těším,  být na ní neustále nadržený,  chci vydržet co nejdyl i když celkem mě straší a zároveň těší její slib,  že další orgasmus bude az v prosinci k narozeninám.

88

Tak jsem vlastně omylem přišel na to,  že mi líp sedi menší kroužek a prostřední tyčka. :-D

Bylo to po tom,  co jsem po dvou dnech šel opět pod zámek. Dal jsem prostřední tyčku a Když jsem se šel večer vykoupat vyklouzla mi jedna kule a pas šel sundat.  Tak jsem nechal tyčku a vzal menší kroužek,  který mě předtím s krátkou tyckou škrtil.  A ono to všechno sedi ještě pohodlněji.

89

A to su vsetko tie plastove kruzky. Co boli pribalene. Nerobi profil tojo kruzku neprijemnosti?

90

Jojo to jsou ty kroužky co k tomu byli. Profil jsem zadělal silikonem,  takže problém nedělá.

91

Alebo ako ja, kupil som kovovy kruzok a funguje perfektne. ten nedrazdi vobec.

92

Tak jsem se po dvou dnech musel vrátit k původní konfiguraci kroužku a tyčky. sedí nejlíp a všechny ostatní varianty mi dělají problémy.

Dneska odpoledne jsme na sebe měli trochu času. Směl jsem svojí Lásce jazykem umýt nožičky a pak i prdelku a kundičku. Samozřejmě se u toho několikrát krásně udělala. A dostal jsem i já. Ale výprask na zadek. Místo sexu, místo orgasmu jsem dostal jen výprask. Bylo to zvláštní, ale moc se mi líbí, když nade mnou takhle stojí. A prý se to líbilo moc i mojí Lásce, prý byla znovu vzrušená. Hned mi slíbila ráno další výprask. Sice se tak nějak trochu bojím, ale moc se na to těším, na ten pocit jak nade mnou zase bude stát, dávat mi rány a já počítat. Pak si ji budu smět zase umýt.

A termín svého odemčení stále nevím. Nechce prozradit nic. jediné co říká, že ještě není čas, že ještě nejsem na tom tak, že se celý chvěju, jen se jí dotknu nebo jí jen vidím. Tohle je možná lepší než nějaké hry, protože si se mnou hraje každý den, každý den to může přijít, ale taky to může být ještě hodně dlouho. Moc to chci, ale taky chci vydržet co nejdýl.

93

Kamaráde, ty se máš. Vzpomínám, jak jsi tady skoro házel flintu do žita a teď máš se svou Paní takovýhle krásný zážitky. Moc vám to přeju, užívejte si to souznění a ať vám to co nejdýl vydrží.

Myslím, že se mnou budeš souhlasit v tom, že na cokoliv z BDSM je ve vztahu prostor a čas jen za předpokladu, že všechno ostatní klape taky a oba zúčastnění mají čistou mysl.

Tak ještě jednou, ať vám to takhle klape a vydrží pokud možno už napořád. Moc vám to přeju a držím vám palce.

94

Tak mě dopřála orgasmus přesně po 10 dnech, jelikož se snažíme o početí.Dny před orgasmem mě pokaždé večer dala výprask rákoskou přes zadek. Je to hodně vzrušující.Řekla mi, že pokud se zadaří, tak mě bude odemykat jen vyjímečně.

95

cudnost.cz:

Určitě s tebou souhlasím, že v BDSM vše klape pokud to klape celkově. jinak to nemá ani smysl.
Myslím, že nám to vydrží hodně dlouho. Ani jsem netušil jak to mojí Lásku teď začne bavit, viz. hry s klíčky nebo kostkami. A to není vše, dnes mi sdělila, že mě jednou týdne odemkne kvůli pořádné hygieně, ale tu provede sama a hned mě zase zamkne. Sama začala hledat články na netu nebo vymýšlet věci, aby mě mohla jen vypustit, ale nemusel mě odemykat. Také přišla s tím, že nebude strapon používat jen ona, ale i já, aby si mohla užít "normálně" ale já nic. Výprasky už asi budou samozřejmostí.
Docela mám obavy z toho, že myslela vážně, že já budu mít orgasmus až v prosinci, ale na druhou stranu se na to těším na tem pocit věčné nadrženosti a touhy a pokud jí to bude dělat radost mi ho tak dlouho odpírat, tak to moc rád vydržím, stejně jako ty výprasky na které se vlastněi těším, protože vím, že se mi věnuje.

96

Pár postřehů a pocitů.
Zjistil jsem, že tak 4 až 5 den po uzamčení po orgasmu mě bolí koule, to pak samo přejde.
Ačkoliv se dá říct, že od začátku nemám větší problémy jeden mě přesto celkem trápil. V noci při erekci a pak ráno tak 1-2 hodiny co vstanu tak mě hrozně páli a svědí kůže pod kroužkem. Včera večer jsem zkusil namazat obyčejnou ISOLDOU s heřmánkem. V noci klid a ani ráno žádné svědění.
A další nový zážitek. Opět jsem ráno musel svojí Lásce, když přišla z noční umýt jazykem nožičky, prodelku i kundičku. Prožila zase někoik krásných orgasmů, ale pak přišlo něco nového. Musel jsem si nasadit připínáka a milovat jí s ním. bylo to takové divné, pohyby jako při milování, koule se dotýkali jejího zadečku a já cítíl takové zvláštní chvění, něco jako z dálky, ale jinak nic. Přirážel jsem, jak bych se měl udělat, chtěl jsem, ale prostě nic. Ona si krásně užívala a já byl stále víc nadržený a bezmocný. Bylo to krásné. Navíc jsem měl pocit, že si užívá víc než se mnou. Nakonec si mi sedla na obličej a ještě si to nechala párkrá udělat a u toho mě stále zamčeného dráždila vibrátorem, dokud mi z něj nezačaly téct čiré kapičky touhy. Hrozně se smála, že mám mokrou postel.
V pondělí mě prý odemkne a umeje. Taky bude výprask, už mám nasbíráno 30ran. Prý se budeme i molovat, ale mě to udělá tak, abych se neudělal, abych jen vytekl. Stále mluví o tom, že orgasmus bude až v prosinci. I když se už chci uděla, tak mě to stále víc láka a to její odpírání vzrušuje. Stále víc se mi líbí být bez orgasmu.

97

Tak jsem se rozhodl, že zkusím vlastní blog. Zde bude ucelený pohled na náš životní styl, naše zkušenosti a zážitky, postřehy a i fotky.

http://muzbezorgasmu.blogspot.cz/

Samozřejmě budu spát i sem, pokud to místní komunitu stále zajímá.

98

Jé to je super. Píšeš skvěle, moc se mi líbí jak jsi popsal, co uzamčení přináší každému z vás. Daří se ti skvěle vystihnout ty věci v hlavě, to všechno co není vidět, dokud si člověk jen prohlíží eshop s klíckami.

Už mám tvůj blog ve čtečce a přeju ti, ať tě chuť psát nepustí. Ono to i pomáhá rovnat si v hlavě pocity a dojmy - při psaní o sobě sám sebe víc rozebereš a poznáš.

99

Presne jak píšeš,  pomáhá to srovnat si věci a pocity v hlavě. Vše prožívám znovu Pri psaní a hlavně dávám tak dalším způsobem na jevo svoji Lásce co všechno to pro mě znamená a co všechno pro ní rád udělám.
Doufám,  že do budoucna bude na blog psát i moje Láska.

100

Hezký blog, gratuluji. Jen mám takový pocit, že ta hlavička není správně česky. Asi tam chybí nějaké slovo. Ale možná se mýlím a špatně jsem četl.