1 Naposledy upravil: Mkey (2.7.2015 16:05:03)

Téma: Opravdé zkušenosti s pásem cudnosti (CB6000)

Zdravím! Ahoj!

Dovolte mi se představit, protože mně to u ostatních profilů chybí. Je mi 27 jsem 188 vysoký a vážím 83 kg, péro mám 16/5 (mohlo by být větší) smile a jsem dominantní. Neskutečně mě vzrušuje, když mám v ruce mladého kluka a ten je sub a má rád, když je hračka v rukou někoho jiného.

Každopádně nedávno jsem poznal zajímavého mladého muže - suba, kterého jeho master zamyká do pásu cudnosti... a neskutečně mě toto téma opět zaujalo. Pás cudnosti CB6000 mám již dlouho a dlouho jsem ho nenosil, používal jsem ho jenom jako jednorázovou hračku při lekci se svými subíky. Teď jsem se rozhodl, že budu sám zamčený, protože chci poznat jaké to je. Neopustila mě totiž myšlenka, že já budu někoho zamykat a ovládat jeho orgasmus, ovdládat jeho sexuální život. A jak jistě víte, tak pás cudnosti (PS) není normální tradiční hračka a není úplně jednoduché a snadné ji používat. Používat tak, aby to mělo opravdový smysl a význam, pro který byla stvořena.

A tak si nasadil svůj pás... proč budu psát toto vlákno? Protože si myslím, že jsem docela zkušený jak dominant obecně, tak taky majitel PS. Přečetl jsem hodně a hodně a něco, ano, málo už i vyzkoušel... Btw. tento web je super smile) Ale bohžel mám dojem, že všechny články i popisky uživatelů a nosičů PS jsou tak trochu přes růžové brýle. Chápu, že PS je strašně vzrušující věc a chtěl bych, aby ho nosili všichni mladí kluci a já měl klíče... ale to nejde, bohužel smile) Každopádně mým cílem je, psát sem svoje pocity, dojmy a zkušenosti z nošení PS. A chci psát pravdu i když to nebude vždy k samotné myšlence PS apod. úplně košér. Pravdu a opravdé zkušenosti a pocity.

Aby to nebyl tento post moc dlouhý, tak můj základní problém, který v současné době vidím je jednoduchý: v pásu se dokážu relativně v pohodě udělat. A tak v současné době budu zkoumat, jak tomu zabránit. Zda je to velikostí klece nebo to prostě jde bez ohledu na cokoliv... Objednal jsem si CB6000s s menší klecí a uvidíme, jestli to bude lepší varianta... Na druhou stranu vím od jiných, že se v tom prostě udělat nedokáží... Já ano... Jsem z toho trochu smutný... smile smile

CO VY? KDO SE V PS UMÍ UDĚLAT?

Další posty budou následovat...

2

Re: Opravdé zkušenosti s pásem cudnosti (CB6000)

Ahoj, vítej mezi námi.

Články na cudnosti už byly co se týče množství informací mnohokrát překonány tímto diskusním fórem. Najdeš tady hromadu autentických informací od mnoha nositelů klícek a pásů, plusy i mínusy, pocity, změny, zážitky atd atd.

Máš zajímavý přesah od své dominance k pásům cudnosti, ale proč ne - je to jen dobře, když dominantní osoba ví, co svému submisivnímu protějšku dělá.

Nerad to říkám a radost z toho nemám, ale taky to umím, udělat se s nasazenou klíckou. Stačí mi k tomu vibrační masážní hlavice. Měl jsem doma dvě, jedna se mi zkratovala a bouchla mi v ruce přímo při činu (asi boží trest) a druhou jsem daroval, aby mi radost z uzamčení nic takového nekazilo. Teď nosím Holytrainer.

3 Naposledy upravil: Mkey (3.7.2015 22:05:30)

Poprvé jsem v PC strávil celou noc. Bylo to utrpení, ale nic, co by se nedalo přežit. Nebylo třeba žádné
studené sprchy, žádného ledu. Nepříjemné jenom, že mě to vždycky probudí. A jelikož nejsem na
přerušovaný spánek zvyklý, tak to mě možná štve úplně nejvíc. Ale dobrý, přežil jsem to.

Další poznatek je, že mi začíná trochu napuchat péro a hlavně předkožka. Není to sice žádný extrém
ani to nijak necítím, ale je to vidět, že je péro nateklé a předkožka taky. Každopádně pohodaaa…
Co však chci říct je to, že si nedovedu představit provádět KVALITNÍ hygienu bez toho, aby byl PC
sundán. Nějaké vytírání štětičkami apod. je prostě blbost a hygiena trpí. Prostě je nutné si přiznat, že
bez sundání PC se není možné pořádně umýt. Ale myslím, že to přece nemůže být žádný problém.
Naopak je to sexy. Váš klíčník, u mě jedině klíčník, jsem gay, Vás odemkne, pustí do sprchy a honí si
péro přitom, když hlídá to, aby nedošlo k ničemu jinému než důkladné hygieně… Takže sundávat a
pod kontrolou pořádně umýt – jediné řešení. A sexy řešení…

A taky platí, že dále chci PC zkoušet a žít s ním a zároveň hledám někoho podobného… mladého,
nadrženého, štíhlého, gaye, kdo to chce taky zkoušet a chce být pod mou kontrolou… Tak neváhejte a
piště. Včera jsem se setkal se zajímavým: navzájem si na svých PC vyměnit zámky a držet se
navzájem… přišlo mi to docela sexy.

Těším se, až se dneska večer odemknu, dám si sprchu, vyholím se a pak se zase zamknu…

Hezký víkend a pište, ať tu není nuda!

Mkey!

4

Otok nezní dobře a celkem pravděpodobná příčina je špatná velikost. Co zkusit o číslo větší kroužek?

5

Pokud je otok kůže způsoben otvory v pasu, stává se to. Jemná kůže tím reaguje na podráždění..Stačí pas sundat a za hod ku dvě je vše ok.

6

díky za reakce... otok není nic zásadního, spíš to nestojí za řeč... smile a věští kroužek už stejně nemám, jsem na tom maximálním. a pokud chci nosit pás dlouhodobě, menší si vzít nemůžu, to nedávám.

každopádně teď jsem se odemknul... chvilku pauza smile Hezkou neděli!

7

Co píšeš zní fajn, taky bych předal klíček, akorát by mi to doma asi neprošlo smile
Ale ad hygiena, dlouhodobě tohle řešení nevydrží. Naštěstí ono to v pásu jde, příběhů se dá najít hodně, z místních mě zaujal třeba ten od páru, který tyto stránky taky navštěvuje, vedou si vlastní blog zde: http://www.chastity-game.com/

8

Jo, tenhle blog je sice fajn, ale poslední aktualizace na začátku února :-(