Téma: Chastity games
Tady na fóru se objevuje spoustu technických dotazů i odpovědí, a tak mne napadlo založit vlákno, kde bychom si vyměňovali zkušenosti a nápady o tom, jak si se CB vlastně hrajeme. Třeba to povede k našim bohatším zážitkům. Abychom se od něčeho odpíchli, popíšu několik chastity games, cizích i vlastních.
Na internetu se dá najít pár nápadů, ale vesměs se všechny točí kolem dvou témat. První je hod kostkou a použití nějaké matematiky, která stanoví den odemčení. Při čtení některých návodů jsem měl pocit, že si ti lidé více užívají matematiky než erotiky. Ať už je ale postup jakýkoliv, výsledkem je pokaždé datum (nebo počet dnů do) odemčení. Nám se tento přístup vůbec neosvědčil a to hned ze dvou důvodů. První důvod je, že mě osobně nedělá dobře, když znám den odemčení. Přicházím pak o všechno napětí a vzrušení z toho, že třeba zrovna dneska... Když nám pak kostky jednou určili odemčení za necelý týden, bylo to několik nudných a zbytečných zamčených dnů. Zažili jsme i druhý extrém, kdy nám kostka dala termín až za půl roku. Šli jsme do toho, ale za tři měsíce jsme to přerušili, protože nebylo co prožívat (mimochodem, tři měsíce jsou zatím můj rekord nepřetržitého nošení).
Druhý přístup vyčtený na internetu je plnění úkolů a sbírání bodů. Zamčený sbírá body za různé činnosti (úklid, partnerčin orgasmus, holení přirození apod.) a za nějaký počet bodů je za odměnu odemčen. Tento postup se určitě hodí do jasně vyhraněného SM páru. Protože my takový pár nejsme, ani jsme ho nezkusili.
Více jsem z internetu nedostal a nezbylo, než přijít s vlastním nápadem. Navíc jsme v našem případě zjistili, že není-li partnerka dostatečně zainteresovaná (protože ona má všechno, co potřebuje), tak odemčení nemusí přijít nikdy. Než jsme to zjistili, prožil jsem zamčený šest měsíců, pouze se dvěma vydundanými krátkými přestávkami. Problém byl, že už po měsíci jsem si na CB zvyknul tak, že se stalo mou součástí, nijak nepřekáželo a vlastně už ani nevzrušovalo, a neozvat se, tak jsem možná zamčený do důchodu.
Podmínky námi hledaná pravidla hry byly pro mne neznámý, a přitom existující den odemčení, a zainteresovanost partnerky. Velmi se nám osvědčil tento přístup: v den nula zamkneme a partnerka určí den odemčení a konzumování odměny. Ví ho jen ona, já ne. Do té doby mám, co se erotiky týče, smůlu nejen já, ale i ona. Výhody: termín není nehorázně vzdálený, oba se na něj těšíme a náležitě si ho užijeme. U mne je to navíc o tom, že se každé ráno můžu těšit na to, že třeba zrovna dnes večer je ta správná chvíle.
Když už jsme měli výše popsaný fungující rámec, zkusili jsme vymyslet jeho varianty. Nejodvážnější varianta (námi nikdy nezrealizovaná), která by ale na tomto fóru mohla leckoho potěšit, byla, že odemčení nastane až zmizí všechny stopy po výprasku. Měli jsme i vymyšlené za co by byl, takže by bylo možné, abych dostal druhý výprask před úplným vymizením následků toho prvního, ale zase díky zainteresovanosti partnerky by vůbec nebylo jisté, jak moc pevnou ruku by měla. Na tomto řešení je hezké, že bychom oba mohli svým způsobem ovlivňovat výsledek a přitom ten vytoužený den by byl dlouho hodně neznámý. Bohužel, výprask je už za hranicí mé vyvolené, takže zůstalo u teorie a hledáme dál.
Jak si hrajete vy?