Téma: Který vybrat?
Zdravím, ráda bych příteli pořídila pás cudnosti. Rozhoduji se mezi CB 6000 a CB 6000 S a opravdu nevím který. Přítel má poměrně široký penis a proto mám obavy, aby se do S vešel. Za názory a rady budu vděčná.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Který vybrat?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, ráda bych příteli pořídila pás cudnosti. Rozhoduji se mezi CB 6000 a CB 6000 S a opravdu nevím který. Přítel má poměrně široký penis a proto mám obavy, aby se do S vešel. Za názory a rady budu vděčná.
Dobrý večer, Lady,
pokud je (bude) váš přítel úplný začátečník, doporučil bych mu klícku průhlednou, takže plastovou. Ta se začátečníkovi hodí i proto, že součástí sady je 5 různě velkých kroužků a až v klidu doma může v klidu testovat, který kroužek pro něj bude ten správný. Nebo případně silikon, ale ten je průhledný méně a není tak bezpečný (snadněji se z klícky dostane ven). Průhlednost je pro začátečníka důležitá proto, aby včas odhalil sebemenší problém - odřeninu, otok, nebo zarudnutí.
A jak vybrat mezi CB6000 a CB6000s? Jednoduše, podle délky penisu v klidném stavu. Pod nějakých 7 nebo 8 cm doporučuji CB6000s, při větší délce CB6000.
Co se týče šířky, tak všechny klícky mají průměr plus mínus 3,5 cm. I 4centimetrový penis se do nich v pohodě vejde, ale pro muže se širším penisem je docela problém si vůbec nějakou klícku vybrat.
Taky váhám s výběrem. Docela se mi zamlouvá zde na foru nabízená kopie holly traineru. Mam vsak strach ze pro muj rozmer 3.8 cm prumer\8 cm delky bude klicka úzká...Nemate nekdo zkusenost?
Všechny klícky mají vnitřní průměr plus mínus 3,5 cm. Se 3 milimetry navíc se do ní ještě v pohodě vejdete, takovýhle malý stisk ničemu nevadí.
HT ma prave podle popisu 3,2 tak vaham jestli nevzit radej cb6000(s) s prumerem 3,5cm, zda by nebyl pohodlnejsi?
Mám obě klícky velice dobře vyzkoušené a můžu vám říct, že pocitově je podle mě Holytrainer méně těsný než CB6000s. Může to být konstrukcí klícky nebo nevím čím, ale to je moje reálné zkušenost a čísla jsou jen čísla.
I Já mám takové zkušenosti
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Který vybrat?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB