1

Téma: Který vybrat?

Zdravím, ráda bych příteli pořídila pás cudnosti. Rozhoduji se mezi CB 6000 a CB 6000 S a opravdu nevím který. Přítel má poměrně široký penis a proto mám obavy, aby se do S vešel. Za názory a rady budu vděčná.

2

Re: Který vybrat?

Dobrý večer, Lady,

pokud je (bude) váš přítel úplný začátečník, doporučil bych mu klícku průhlednou, takže plastovou. Ta se začátečníkovi hodí i proto, že součástí sady je 5 různě velkých kroužků a až v klidu doma může v klidu testovat, který kroužek pro něj bude ten správný. Nebo případně silikon, ale ten je průhledný méně a není tak bezpečný (snadněji se z klícky dostane ven). Průhlednost je pro začátečníka důležitá proto, aby včas odhalil sebemenší problém - odřeninu, otok, nebo zarudnutí.

A jak vybrat mezi CB6000 a CB6000s? Jednoduše, podle délky penisu v klidném stavu. Pod nějakých 7 nebo 8 cm doporučuji CB6000s, při větší délce CB6000.

Co se týče šířky, tak všechny klícky mají průměr plus mínus 3,5 cm. I 4centimetrový penis se do nich v pohodě vejde, ale pro muže se širším penisem je docela problém si vůbec nějakou klícku vybrat.

3

Taky váhám s výběrem. Docela se mi zamlouvá zde na foru nabízená kopie holly traineru. Mam vsak strach ze pro muj rozmer 3.8 cm prumer\8 cm delky bude klicka úzká...Nemate nekdo zkusenost?

4

Všechny klícky mají vnitřní průměr plus mínus 3,5 cm. Se 3 milimetry navíc se do ní ještě v pohodě vejdete, takovýhle malý stisk ničemu nevadí.

5

HT ma prave podle popisu 3,2 tak vaham jestli nevzit radej cb6000(s) s prumerem 3,5cm, zda by nebyl pohodlnejsi?

6

Mám obě klícky velice dobře vyzkoušené a můžu vám říct, že pocitově je podle mě Holytrainer méně těsný než CB6000s. Může to být konstrukcí klícky nebo nevím čím, ale to je moje reálné zkušenost a čísla jsou jen čísla.

7

I Já mám takové zkušenosti