1

Téma: Holytrainer - porovnanie a pár otázok

Čaute čaute,

aj keď som to tu už na fóre viac menej videl a aj s Vojtom riešil cez maily, mám ešte pár otázok na vás všetkých. Koniec koncov viac hláv viac rozumu smile

Tí čo nosíte napodobeninu HT z tohto eshopu, aké máte skúsenosti? Ja mám penis cca 20cm/5cm v stoporenom a v kludnom záleží ako kedy povedzme od 5 do 8cm a chcel by som vedieť či je pre mňa lepší CB6000s, alebo táto alternatíva.

Nosievam momentálne Spiderwire 2, ale vadí mi na ňom drenie predkožky (ktorá vytŕča často cez klietku) o boxerky. Rovnako aj erekcie, krúžok mám 45 mm, pri nepostavenom je to super, v momente ako sa snaží postaviť tak sa klietka oddiali aj s krúžkom od tela až dokiaľ nie je na hrane vajec...Menší krúžok som skúšal no nenazval by som to príjemným nosením...

Rovnako riešim aj diléma jednodielneho krúžku nakoľko jeho nasadzovanie a následné dávanie dole je veľmi zložité (minimálne zdĺhavé).

Čo myslíte, ktorý PC, je vhodnejší ak chcem niečo pohodlné, čo nebude skĺzavať, nebudem mať problém s odretou predkožkou a bude čo najmenej vidieť pod nohavicami? (vrámci business oblečenia nosím slim fit nohavice, preto s tou nenápadnosťou to myslím vážne big_smile).

Ďalšia otázka je aj, že tí čo nosíte holytrainer a nie ste obrezaní, nosíte predkožku stiahnutú a žaluď odokrytý, alebo nie?

ďakujem za odpovede smile

2

Re: Holytrainer - porovnanie a pár otázok

Ja jsem měl Spiderwire a měl jsem  stejně jako ty jen samé problémy,  odřeniny,  nesnesitelně noční erekce. Pak jsem zkusil CB6000s a naprostá spokojenost od prvních okamžiků. Rozměry mám podobné (o kousíček míň v průměru a o neco delší a v klidu asi jako ty).  Pod oblečením vidět není.
HT nemůžu porovnat,  ale Spiderwire a céčko ano. A stoporo pro to céčko.

3

A ako by si hodnotil jeho viditeľnosť pod nohavicami štýlu slim fit? Je vidieť oproti spiderwire2 menej?

Ďakujem smile

4

Nosím radši volné kalhoty,  ale mám i celkem těsné džíny  a vidět  to není vůbec.

5

No já nosíval Spiderwire II, a často jsem se budil, a byl docela velký. Akorát co měl plus tak že snadno nasadil.
Teď už mám nějakou dobu Holytrainer odtud webovek, a naprostá spokojenost. Nebudím se, když už tak jednou třeba za noc. Pod oblečením není vidět, ani když mám rifle, a když mám něco volnějšího tak už vůbec.
Co se týče velikosti, tak Spiderwire II jsem v klidu vyplnil tak na 4/5 nebo míň. Holytrainer je pro mě těsnější, běžně v klidném stavu ho mám vyplněný celý a nebo jen trochu míň. Takže když se mě chce postavit tak cítím. Což mi vyhovuje tongue

6

Nazdar,

a ak sa mozem spytat ako by si hodnotil lahkost nasadzovania kruzku na holytrainer oproti spiderwire 2? Je to rovnako komplikovane, alebo.vdaka tomu anatomickemu tvaru to je jednoduchsie?
Dakujem za odpoved smile

7

Spiderwire II to má trochu jednodušší, to nebudu říkat že ne, je to o tom, že jak je kruhovej tak protáhneš koule, a potom penis v klidu, i když je trochu ztopořený, ale u Holytraineru je ten kroužek těsnější díky tomu tvaru, takže penis se dá nejlíp protáhnout pokud je v klidu, jinak je to trochu složitější. Ale když si vemu že díky tomu tvaru sedí mnohem líp, tak mě to vůbec nevadí.

8

A ak sa môžem spýtať, Holytrainer nosíš s predkožkou vyhrnutou, či stiahnutou dole? Lebo si myslím, že cez tie spodné otvory by mi mohla vyliezať von koža a drieť sa o boxerky, čo je jeden z problémov u Spiderwire 2.

Inač to navlikanie som nečakal, že bude zložitejšie, ďakujem za info! Zatiaľ to vyzerá tak, že sa asi viac prikloním k CB6000s...

9

Ono nejde jen o tu kožu, ale taky o hygienu. Je lepší když máš předkožku v klícce staženou. Se Spiderwire2 je to ještě celkem jedno, ale u klícek, kde je jen dírka na močení ve špičce, je to důležitější.

10 Naposledy upravil: Martin B. (28.7.2015 19:30:17)

U Spiderwire II jsem ji míval staženou, tam šlo, ale stejně mi po čase dycky sjela dolů, no prostě byla mi ta klícka velká. U Holytraineru jsem ji s velkou radostí měl staženou, ale nakonec jsem skončil u natažené, je to pohodlnější, a lepší celkově.
Jako složitější je to o zvyku v podstatě, jakmile se to naučíš dělat tak to je raz dva, a mega složitý na naučení to taky není takže pohoda.

11

Já měl jen Spiderwire ne !dvojku! takže nemůžu porovnat, ale CB600s mám. nastupuji do něj se staženou předkožkou a přesto, že je mi ten hooodně na těsno, tak se stejně časem stáhne dolu a pak je to občas i trochu nepříjmné když vyleze dírkou na špičce ven.

A jen k tvé otázce: já nikdy o HT neuvažoval, po zklamání ze Spiderwiru jsem se rozhodl, o tom co jsem se tu dočetl pro CB6000s a nelituji, neměnil bych.

12

Co jsem koukal tak dvojka je mnohem lepší než jednička, ale pořád to není tak dobrý jako HT a nebo CB6ks.

13 Naposledy upravil: BIHOLKU (28.7.2015 20:29:57)

To určitě, ale už bych kov nechtěl. A když jsem uvažoval a CB600s jestli plastový nebo silikonový, tak mi tenkrátVojta poradil, že radši plast, že silikon by tahal. Nerozuměl jsem tomu, ale nechal jsem si poradit a dobře jsem udělal. Už to nosím vlastně měsíc a půl v kuse a bez problémů.
Ale jak jsem psal, já o HT nikdy neuvažoval.

14

no já kov nakonec měnil kvůli tomu že byl z kovu, prostě to někdy píplo, a to mě vadí. Začal jsem dělat v obchodě a to už bylo hodně proti srsti ten kov. Tak jsem hledal plast, silikon mě přišel moc měkký na tyhle účely. A nechal jsem se zlanařit dobrými ohlasy na něj. Jinak byl v plánu původně CB6s taky.

15

Holitrainer je nejlepší nosím už měsíc v kuse a absolutně žádný problém u cb ať normální nebo s ať velký, nebo malý krouzek,změnou teplot jsem měl vždy po čase odření kůži kolem krouzku a sport  a normální pohyb byl omezeny holitrainer úplně v pohodě ve všem.

16

no vidíš, já můžu s "eskem" taky dělat naprosto vše bez omezení, sedí mi perfektně od první chvíle. Ono to je spíš, tím, že každému sedí a líp vyhovuje něco jiného. Na rady se tu může ptát každý, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost. nevyhodou je, že je to hold drahá sranda na testování.

17

hoj ve spolek ,musím poděkovat  zde  za objednání a následné doručení švýcarské verze Holytrainer ,lehkej popis posilovna rifle jakýkoli pohyb bomba ,nic neškrtí zámek uvnitř nic netrčí ...spokojenost a ještě jednou dík

18

To je ten "pravej" za ty 4 tisíce korun? Na Holytrainer "slyším" jen sámou chválu.:-);-)

19

Ano, švýcarská verze je originál, zprostředkoval jsem objednání. I když zakladel tohoto vlákna se ptal na zkušenosti s tou kopií, co nabízím přímo, tak díky moc za chválu.

20

Tak taky musím pochválit Vojtu za perfektní komunikaci a objednání,nebylo to poprvé a vše dopadlo jak mělo.

21

a propo pruží po zahřátí

22 Naposledy upravil: rivera (6.8.2015 08:25:49)

Pár mých postřehů. Vzhledem k tomu co se na fóru probíralo dříve jsem původně pořídil CB6000s v plastu. Moje M je o něco menší než tvoje, ale i tak byla pro mě ideální velikost kroužku 45 mm. Po výměně kroužku za kovový jsem ho ani po měsíci nošení absolutně necítil. Problémy nastaly po delší abstinenci v nocí, erekce byli čím dál mohutnější a kroužek se mi snažil utrhnout koule. Rozhodl jsem se zakoupit Holy Trainer. Původně jsem chtěl originál, ať stojí co stojí, ale když se objevila kopie, neodolal jsem a byl jsem mezi prvními, komu se ho podařilo zde pořídit. Sedí dokonale, ten zub na konci klece je skvělý, vůbec mě nedře a v noci se do M zakousne a brání sklouznutí. Klec je skvělá, s vyjímkou otvoru pro močení. Jeho velikost, hlavně to že je proti CB krátký ztěžuje hygienu. Asi ho velikostně upravím aby to bylo pohodlnější. Nejvíc ze všeho mě zklamal kroužek, na novém byl otřep který mi způsoboval hrozné pálení, strhnuto ostrým nožem a je to lepší. Přestože u CB jsem používal 45 mm musím u HT používat ten největší. Vzhledem k tomu jak mi sedí by to chtělo asi o něco menší, ale ten další dodávaný rozměr je už moc malý. Nevím jetli mi sedí správně, ale vzhledem k tomu, že o něm přes den skoro nevím a v noci se vzbudím tak max. jednou, asi ano. CB se mi otáčelo podle potřeby kolem kořene na všechny strany, HT sedí jak přikovaný, jak ho natočím, tak zůstane. Ve volném oblečení to není problém, v pevných jeansech už trochu ano, tam je lepší CB. Vzhledem k tvé velikosti M ti bude podle mě sedět spíš klasické CB než CBs, ale to je jen můj názor. HT je podle mě mnohem míň vidět a ta klec je super, až na tu díru na konci.

23 Naposledy upravil: IN (9.12.2015 13:36:17)

Tak já taky přidám pár kapek do mlýna zkušeností s HT (kopie).

Ale nejdřív pár otzázek na Vojtu a i ostatní, co používají HT:
1) Jaký je materiál klícky a koužku?
   - lze vyvářet?
   - lze brousit?
   - čím zalepit otvory?

2) Neprodává se, nebo se neuvažuje o kratší klícce k HT?

Používal jsem CB6000s, plastové kroužky jsem nahradil kovovými. Pak mám kovový PC svařený (nejkratší) z kroužků a poslední verzí je kopie HT.

+ HT je super na noční erekce - člověka to skoro nebudí
+ materiál klícky HT je pružný
+ do těsných kalhot je lepší než CBs, horší než kovový PC
+ tvar kroužků
+ 3 velikosti kroužků - u kovového PC mám pr 41,5, u HT 45.

- ostré hrany na klícce
- ne uplně hladký koužek - hrany občas dřou
- při sundání klece a ztopoření jde kroužek špatně sundat kvůli zavedení pro klec
- horší hygiena oproti CBs

Pokud to shrnu, být kratší klícka (a pohrát si se zalepením otvorů a obroušením ostrých hran) tak je HT jasný vítěz. Takhe by bylo ideální kovový pc přes den a HT na noc.

24

Materiál je uvedený jako polykarbonát/ABS. Brousit lze, vyvářet nevím. Uznávám, je to taková klícka na osobní doladění, ale je skvělá. U svého testovacího kousku jsem měl problém s ostrou drážkou na vnitřní straně kroužku, tak jsem si to opatrně zarovnal takovým tím ulamovacím nožem.

Jo a to že jde kroužek špatně sundat je rozhodně plus :-) Mínus je, že se trochu komplikovaně i nasazuje. Jde to sice ztuha, ale jde to.

25

No, tak nevím jestli to vyvaření mám risknout.. U neorig CB6s se z s stala mini s big_smile