Téma: Holytrainer - porovnanie a pár otázok
Čaute čaute,
aj keď som to tu už na fóre viac menej videl a aj s Vojtom riešil cez maily, mám ešte pár otázok na vás všetkých. Koniec koncov viac hláv viac rozumu ![]()
Tí čo nosíte napodobeninu HT z tohto eshopu, aké máte skúsenosti? Ja mám penis cca 20cm/5cm v stoporenom a v kludnom záleží ako kedy povedzme od 5 do 8cm a chcel by som vedieť či je pre mňa lepší CB6000s, alebo táto alternatíva.
Nosievam momentálne Spiderwire 2, ale vadí mi na ňom drenie predkožky (ktorá vytŕča často cez klietku) o boxerky. Rovnako aj erekcie, krúžok mám 45 mm, pri nepostavenom je to super, v momente ako sa snaží postaviť tak sa klietka oddiali aj s krúžkom od tela až dokiaľ nie je na hrane vajec...Menší krúžok som skúšal no nenazval by som to príjemným nosením...
Rovnako riešim aj diléma jednodielneho krúžku nakoľko jeho nasadzovanie a následné dávanie dole je veľmi zložité (minimálne zdĺhavé).
Čo myslíte, ktorý PC, je vhodnejší ak chcem niečo pohodlné, čo nebude skĺzavať, nebudem mať problém s odretou predkožkou a bude čo najmenej vidieť pod nohavicami? (vrámci business oblečenia nosím slim fit nohavice, preto s tou nenápadnosťou to myslím vážne
).
Ďalšia otázka je aj, že tí čo nosíte holytrainer a nie ste obrezaní, nosíte predkožku stiahnutú a žaluď odokrytý, alebo nie?
ďakujem za odpovede ![]()