1

Téma: Zopár otázkok

hojte, mám 19 a už rok sa zaujímam o pás cudnosti. Posledný čas ma čoraz viac ťahá si jeden kúpiť. Som dosť naviazaný na masturbáciu a tým pádom by som s ňou chcel skoncovať prípadne ju nejako zredukovať.

Týmto by som sa vás chcel opýtať niekoľko otázok.
1.    Je nutné sedieť keď pôjdem na  záchod?
2.    Ako sa dajú zvládnuť erekcie alebo aké sú pocitovo. Prípadne ešte nočné erekcie.
3.    Čo sa stáva pri dlhodobom zamknutí  so spermiami. Alebo ako sa dostanú von bez masturbácie.
4.    Je pás cudnosti viditeľný pod oblečením ? Presnejšie pod riflami, teplákmi, basketbalovými šortkami a plavkami.
5.     Aké je najvhodnejšie spodne prádlo na pás cudnosti, aký typ a prečo.
6.    Ako to je so športom- basketbalom, futbalom, či pri bicyklovaní . Bude pás cudnosti pri týchto aktivitách nejako prekážať ? či bude viditeľný?
7.    Hygiena- je možné vykonávať hygienu aj keď som uzamknutý ? Keďže by som chcel časom zostať zamknutý dlhodobo. Proste aby sa dala vykonať dôkladná hygiena bez odomknutia aj keď za dlhší čas. Prípadne holenie je možné?
8.    Mám obriezku kvôli fimóze tak či to bude nejaký problém.
9.    Aké su pocity keď ho mám na sebe budem si ho uvedomovať ?
10.    Je možné v páse dosiahnuť orgazmus alebo ejakuláciu ?
11.    Aký pás cudnosti by ste mi odporučili pri rozmeroch cca 6cm v kľude , 15cm v erekcii.
a.    Birdlocked Pico
b.    CB6000
c.    CB6000s
d.    CB6000s silikónový
e.    Spiderware
f.    Spiderware 2
g.    Nejaký iný hocijaký návrh

Ďakujem každému za odpovede.

2

Re: Zopár otázkok

Pane jo.  Na všechny otázky lze už na fóru najít odpovědi, ale z nějakého záhadného důvodu mi to nedalo a sepsal jsem stručné odpovědi. Třeba poslouží jako dobré FAQ.

1.    Je nutné sedieť keď pôjdem na  záchod?

Obecně ano. V některých případech lze močit i ve stoje, ale ne vždy se to povede bez nehody.

2.    Ako sa dajú zvládnuť erekcie alebo aké sú pocitovo. Prípadne ešte nočné erekcie.

Ze začátku těžce, pak si člověk zvykne.

3.    Čo sa stáva pri dlhodobom zamknutí  so spermiami. Alebo ako sa dostanú von bez masturbácie.

Stejně jako celou tvojí pubertu, polucí.

4.    Je pás cudnosti viditeľný pod oblečením ? Presnejšie pod riflami, teplákmi, basketbalovými šortkami a plavkami.

Ne. A pokud trochu ano, tak stejně nikdo neví, o co jde.

5.     Aké je najvhodnejšie spodne prádlo na pás cudnosti, aký typ a prečo.

Spíše trenky než slipy, ale je to individuální a mže se to měnit v čase. Lépe vyzkoušet.

6.    Ako to je so športom- basketbalom, futbalom, či pri bicyklovaní . Bude pás cudnosti pri týchto aktivitách nejako prekážať ? či bude viditeľný?

Nebude překážet a nebude viditelný.

7.    Hygiena- je možné vykonávať hygienu aj keď som uzamknutý ? Keďže by som chcel časom zostať zamknutý dlhodobo. Proste aby sa dala vykonať dôkladná hygiena bez odomknutia aj keď za dlhší čas. Prípadne holenie je možné?

Ano, je to dokonce nutné, každý den vypláchnout klícku.

8.    Mám obriezku kvôli fimóze tak či to bude nejaký problém.

Nebude.

9.    Aké su pocity keď ho mám na sebe budem si ho uvedomovať ?

Neuvěřitelné :-) Na to se nedá odpovědět písemně, to se musí prožít.

10.    Je možné v páse dosiahnuť orgazmus alebo ejakuláciu ?

Některým se to už podařilo, pomocí elektrických vybrátorů. Dokonce existuje i video, kde se to někomu podařilo i ručně, ale to je spíše výjimka.

11.    Aký pás cudnosti by ste mi odporučili pri rozmeroch cca 6cm v kľude , 15cm v erekcii.
Znám je CB6000 a z nich je pro udané rozměry vhodná varianta CB6000s.
Birdlocked Pico také, ale pozor na vnitřní výstupky.
Silikonová verze CB6000s bude rozměrově také dobrá, je ale potřeba vzít v úvahu, že se jedná o měkký silikon. CB lze sundat zámek nezámek.

3

Ahoj,
Na foru jsem uplny novacek (jen ctu a nepisu) ale prave vidim ze je vyjimecna moznost pridat muj prvni prispevek. Tak chtel bych vas vsech tady pozdravit. Cestina a slovenstina jsou pro me cizi jazyky proto na zacatku se omlouvam za vse gramaticke chyby a predem dekuji za pochopeni (prave ted jsem se zjistil ze Ada a Vojta uz asi vedi kdo jsem :-) )

Pro rozmery "tveho nejlepsiho pritele" bych osobne doporucil maly HolyTrainer - je pro me komfortnejsi nez ten standardni velikosti. Jediny problem je velikosti krouzku kterou musis opatrne vybrat sam.
Originalni je opravdu moc drahy - cca. 5000 czk v eshopu vyrobce, vcetne cla/DPH nebo vice nez 6000 czk v eshopu UberKinky.co.uk. Doporucil bych pockat az Ada a Vojta to pridaji do nabidky na cudnost.cz abys to mohl vyskouset / otestovat / zazit sam a trosku penez usetrit.

Na zachode neni nutne sedet ale predpokladam ze nemas rad curat sam na sebe - tak doporucuji sedet. Ja casto sedim - kdy mam klicku nebo kdy jsem hrozne chlastal a nechci pak klidit zachod :-)

Jak uvolnit spermia pri dlouhodobym uzamknutim, bez masturbace - v pripadech tzv. Female Led Relationship, kde domina zabranuje orgasmus, pouziva se milking prostaty, minimalne jednou za 4 tydny.

To by bylo vsechno co se tyce "technicke strany" ukonceni nebo redukce masturbace.
Ja bych ale doporucil trosku jiny pristup - zkus myslet neco ve stylu "to neni opravdu nutne". Zkus nemasturbovat den, dva nebo tri ale hlavne zkus vydrzet bez masturbaci. Nco ve stylu "psychickeho pasu cudnosti", pak bojuj sam ze sebou a zkus vydrzet co nejvic.
S meho osobniho pohledu, vydrzet v cudnosti - ve klicke nebo uvolneny - moc souvisi s osobnim pristupem a postupem. Prave ted uz jsem nekolik dni bez uzamceni a uz asi 2 tydne bez uvolneni ale vubec nemyslim na orgasmus. Ano, myslim na uvolneni ale pouze na milking prostaty. Cim vic na to cekam tim vic se na to tesim.

4 Naposledy upravil: nahaha (5.4.2015 01:15:40)

Vďaka za reakcie.

to sebix: toto som už veľa krát skúšal no proste vždy som znova začal vydržal som týždeň, niekedy viac no proste čoraz ťažšie až znova vedel som že môžem tak môžem. Toto by som chcel upraviť s pásom cudnosti. Viem že nemôžem lebo mi v tom niečo bráni a nie len psychické ale aj fyzické. A to fyzické neprekonám tak jednoducho ako psychické.
Vďaka za pripomenutie Holytrainer-u. Teraz už pripadá aj táto možnosť a tento typ. Na pás cudnosti budem sám no po nejakom čase možno niekto kto by sa staral o kľúč. O milkingu som niečo čital no stale som poriadne nepochopil ako sa to vykonáva a aký to ma zmysel keď má vyjsť semeno von poluciou.

to davidt: Dik za info
len pár pod otázok keď by si ešte mohol odpovedať prípadne aj niekto iný
čo je myslené tá nehoda v 1.
bráni v niečom v nejakej činnosti pás cudnosti vo veľkej miere ?

+Nejaké porovnanie Holytrainer vs CB6000s prípadne vs CB3000 a Birdlocked Pico (výhody a nevýhody) keď by niekto vedel.

5

nahaha: Můžeš být v klidu, s obřízkou ti taková nehoda nehrozí a můžeš močit i ve stoje do mušle. Davidt tím myslel to, že proud moči nemáš pod kontrolou a bude mokro někde, kde být nemělo. Buď kolem tebe nebo na tvém oděvu.

6

Už nějakou dobu sleduji tento web a rozhoduji se, jestli do toho jít nebo ne, ... jediné na co jsem tady nenarazil (v nějakém celkovém shrnutí) je, jaké má PC nevýhody a případná rizika při dlouhodobém nošení.
Mohl by mi to prosím někdo ozřejmit. Díky.

7

Já o nějakých nevýhodách nebo rizicích při dlouhodobém nošení nevím. Jediné zdravotní problémy můžou nastat s prostatou, měla by se "používat" alespoň jednoou za dva týdny, ale způsobů je mnoho i bez odemčení.
Za mě má pás jen výhody. Žádná masturbace, nikdy se nestane, že nemám chuť, jsem neustále vzrušený, neustále myslím na partnerku, když mě náhodou odemkne okamžitě stojí.

Stojí to za to, já už bych neměnil.

8

A co třeba z hlediska plodnosti?? Jako neni moc dobré mlácení do varlat, tak přivírat je kroužkem taky nemusí být zrovna dobré ...

9

Ale oni nejsou přivřéné kroužkem, jsou tam vlastně volně, jinak by to bylo špatně

10

to jo, ale je to mezi kroužkem a klíckou ne??

11

Nikde nic neškrtí, kdyby ano je to špatně.

PS: plodnost neřeš, protože s nasazenou klíckou se ti to stejně nepovede :-D

12

Ok ...

No mé uzamčení spíš záleží na mně než na mé partnerce. Oproti mě je spíše sub. a já pro ní dom., takže se jí tato myšlenka (mého uzamčení) zrovna moc nezamlouvá a v budoucnu bych s ní chtěl mít rodinu, proto to taky tak řešim, kdybych jí s ní už měl, tak by mi to mohlo být ukradené ;-)