1

Téma: Zámek ovládaný klíčnicí na dálku

Tedy nikoli zámeček přímo na klícce, ale zámek (původně na kolo) svírající na míru vyrobenou schránku v níž by byl klíček od klícky samotné. Vojto, co takhle zkusit takovou sestavu zařadit do Vašeho sortimentu?

https://www.skylock.cc/

2

Re: Zámek ovládaný klíčnicí na dálku

Odkaz je to zajímavý, moc díky. Ale vidím na tom pár mínusů. Zatím berou jen předobjednávky, cena je 159 USD a s distribucí začnou až koncem roku. To je docela pálka a teď bych si to předobjednat netroufl, když ani nevím, jestli to bude pasovat do klícek. Je to zámek na kolo, tak asi bude moc velkej.

3

Je to hodně velké, viz video na jejich webu. To rozhodně na zamykání klícky fungovat nemůže.

4

Opravdu píšu tak nesrozumitelně, pánové? :-)

Klícka cudnosti nasazená na patřičném místě se zamkne normálním malým zámečkem na malý klíček (který Vojta posílá spolu s klíckami). Tento malý klíček od zámečku na klícce se pak dá do schránky (dózy), na jejíž obvod bude přesně pasovat tenhle zámek na kolo (resp. bude pasovat na nějakou drážku v obvodu té schránky, nebo půjde provléknout oky na obvodu té schránky, aby z ní nešel silou sundat). 

Zacvaknutý zámek na kolo pevně sevře schránku => nemožno schránku otevřít a dostat se ke klíčku uvnitř schránky => nemožno sundat klícku cudnosti. Ledaže klíčnice na dálku mobilem zámek na kolo otevře. :-)

5

noooo bylo by to hodne zajimavy mit na klicce zamecek ovladany na bluetooth big_smile

6

Myslím si, že je to výborný nápad. Nedávno jsem řešil, že by se hodil zámek se simkou, který by se da otevřít na dálku. Tady toto řešení, které psal Armin, si taky dovedu představit.

7

Pro ovladani pres BT musíte mít ta dvě zařízení v rozumné vzdálenosti. Přes oceán to fungovat nebude. Nicměně, existují i zámky fungující normálně přes síť. Ty jdou otevřít/zavřít odkukoliv.

8

A vis o nejakem? muzes mi poslat link pls?

9

Staci vam obycajny bytovy alarm so simkou za par euro. Krabica alarmu byva standarne chranena proti otvoreniu (tzv. tamper). Takze ak bude kluc dnu, da sa vybrat len ak sa alarm prepne do servisneho rezimu, napr cez sms. Inak bude hlucny a klucnici pride SMS ze sa niekto vlamal krabice.

10 Naposledy upravil: BIHOLKU (8.8.2015 20:09:10)

Tohle mě nějak nezaujalo,  mám radši když má moje Láska klíček u sebe,  ale možná by bylo zajímavý, kdyby se vyráběl zámeček (podobný co se používá teď),  který by byl na SIMku. Jen klicnice by znala její tel. číslo a stačilo by jen poslat sms a zámek by se odemkl. Ale to je zatím jen sci-fi,  ale kdo ví,  co bude na trhu za pár měsíců.