Téma: pas cudnosti a manzelka nezainteresovana do D/s
Dobry den,
chcel by som vas poprosit o radu ako by som mohol pripravit manzelku na to, ze by som chcel aby moj sexualny zivot kontrolovala prostrednictvom nosenia pasu cudnosti. Nie je domina ale rad by som svoju abstinenciu pouzil na skvalitnenie nasho vztahu. Skutocne by som bol rad motivovany k vacsej pozornosti voci jej osobe. Posledne mesiace som to pre nas vztah s velmi kladnou odozvou z jej strany takto skusal "na necisto". Bez pasu. Odopieral som si orgazmus sam a dosahoval ho vylucne s manzelkou. Pred tym som zvykol onanovat aj 2 x za den co sa samozrejme odrazilo v nasom vztahu, kedze som bol "samostatnejsi" a nemal som potrebu poskytovat tak velku pozrnost svojej manzelke. Preto som sa rozhodol samostatne nedosahovat vrchol. Myslim si ale, ze pas cudnosti by to cele zintenzivnil a posunul do ovela zaujimavejsej roviny. Dokazal by som pre svoju mnazelku urobit toho urcite viac. Bol by som lepsim partnerom ak by som citil ten pocit, ze je to skutocne na nej a nie iba na mojej voli. Dakujem za kazdy napad a postreh.