Dostat předkožku do klícky není vůbec žádný velký problém, už se to tady řešilo. Před nasazením klícky si na penis natáhni silonku, tu prostrčíš klíckou a pak postupně na taháš za punčošku a posouváš klícku. (odkaz na fotky http://www.tickleberry.co.uk/male-chast … ng-method/ ). Pozor ať si na konci vytahování punčošky neskřípneš kůži v otvoru na konci klícky. Má to ale dvě nevýhody. První, předkožka je přes žalud, hygiena ?. Druhá, někomu předkožka pak pořád sem tam vykukuje z otvoru a skřípe se mezi spodní prádlo a klícku. Vše záleží na velikosti tvého penisu, někomu to funguje, někomu ne.
Nevím jak ti sedí plastový kroužek, ale kovový je trošku širší, sedí perfektně a vůbec o něm při nošení nevím. Pro zabránění sklouzávání je mnohdy výhodné změnit distanční tělísko a kolík, záleží na mohutnosti tvých varlat a množství kůže. KSD mám sice taky koupené, ale ještě jsem ho nezkoušel. Tak nevím. CB6S jsem nosil několik týdnů bez sundání, s nočními erekcemi jsem měl ke konci taky hrozný problém. Neuděláš s nimi totiž asi nic, tělo si to žádá tak se s tím člověk musí vyrovnat. Zkusil jsem klasickou klec CB6, dlouhou. A vida, erekce sice zůstaly, ale vzhledem k velikosti mého M (16 cm délky při erekci), mi už kroužek nechtěl utrhnou koule. Sice se vzbudím, ale hned zase usnu. Doporučuji ale plastovou klec, kovová je těžká a snaží se taky sjíždět dolů. Když klec přitlačím k tělu, můžu s klasickou CB6 močit vstoje a přestože je klec delší než u CB6s a je i míň vidět. Zámek totiž zapadne mezi žalud a kroužek a nikam netrčí jako u CB6s. Tak to fungovalo u mě, u tebe to může být jinak.