1

Téma: Jak se to zvrtlo

Jak se to zvrtlo

Vše začalo v jednom baru při setkání naší party kdy jsme se všichni znali jen přes jediného člena mezi námi, naše kinga. Když už byla nálada z alkoholu značně veselá a bez zábran, začal jsem s jedním trošku rejpat do jedné slečny co mezi námi byla poprvé, ale znal jsem ji už dříve po mailech. Sympatická mladá slčna s modrýma očkama a zrzo-blonďatými vlasy štíhlé postavy. Vydržela náš rýpavý nápor dlouho než nás oba uzemnila. Natáhla ke každému z nás svou dlaň se slovy :
    „Tak navalte klíče, frajeři.“ Koukala nejprve na druhého a ten se začal vykrucvat jak je nemá, že je má jeho žena a že to tak nemyslel. Pak pohledla na mě, upřeně do očí a čekala na mou reakci jako všichni okolo. Já se ještě s ledovym klidem napil piva a také ji stálě upřeně hleděl do očí. Jakmile jsem položil pulitr na stůl a zhluboka nadechl. Sáhl jsem pro peněženku do kapsy u bundy a vytáhl klíček a dal jí ho se slovy:
„Tak fajn, tady je.“
„A zbylé dva???“
„K té černé CB co mám na sobě jsou jen dva … viď „kingu“ ?“
„Ano má pravdu.“ Potvrdil mi s trochou úžasu v hlase.
„Dobrá, máš týden mi ho také odevzdat.“
A mě v tu chvíli nenapadlo co jsem právě odstartoval svým souhlasem.
  O týden později jsem měl narozeniny a nadešel den setkaní se s mojí novou paní Lolou. Sraz jsme měli v jedné pizzerii. Já už na ní čekal par minut a jen co dorazila přisedla si těsně vedle mě dala mi malou pusu s pozdravem a už se ptala po druhem klíčku. Ten jsem ji dal do ruky a ona jej položila na stul a řekla:
„Paráda, jsi šikula. Mám pro tebe malý dáreček.“
Vytáhla z kabelky maly darkový sáček a dala mi ho do ruky s přáním k narozeninám. Podle hmatu jsem poznal že jde o zámeček vysypal jsem ho opatrně do dlaně abych neztratil hnedka kličky, ale k mému překvapení tam nebyli, jen odemčený zameček, trošku mohutnější než ty běžné. Trošku jsem se zalek a podíval se tázavě na ni. Přihnula se ke mně blíž a zašeptala mi do ucha“
„Tak šupšup brouku na toaletu a vyměnit.“
Začal jsem být nervozní, ale času na rozmyšlení nebylo mnoho, přece teď nebudu za srabíka když jsem jí před týdnem dal suvereně jeden klíček? Tak jsem se sebral a šel splnit už druhý úkol. Po návratu z toalety jsem dosedl na lavici a  Lola se přitiskla a nenápadně pod stolem mi sahla do rozkroku, ohmatala si že mam opravdu klicku na sobě, pak prozkoumala přes kratasy zámeček, že je opravdu zacvaknutý a s náznakem polibku mi pomačkala koule a já zaražebým dechem seděl a nevěděl co dělat, líbilo se mi to. Aby provokací nebylo málo a možná i pro mou útěchu vytahla ze své peněženky krouzek maličky se třemi klíčky a se slovy, že se nemusim obavat, že klíčky existují od toho zámečku. No moc me to neuklidnilo.
   Za další týden přijela přímo ke me domů až nečekaně, když zazvonila a jelikož jsem nikoho v ten podvečer nečekal byl jsem doma nahý jen s klíckou na svém penisu, jsem otevřel a překvapeně Lolu pozval dál. Jen co jsme zavřeli dveře padla mi kolem krku s pláčem a na otázku co se stao neodpovedela. Jen řekla že chce utěšit. V objetí v jakém jsme byli jsme jí rozepnul na zadech její černé upnutější šaty stáhl ramínkaa šaty z ní sjeli na zem jak ze saténu, pak jsem jí vslékl její krásně černé krajkové kalhotky a zaroven vyzul z lodiček, ale u každé nožky nastavila nárt k nekolika polibkům. Pak se na mě upřeně zadívala a já poznal že touží po sprše. Vzal jsem ji do náruče a odnesl do mého sprchového koutu a něžně ji celičkou umyl.
„Neutírat! Pěkně polibkama usušit.. CELOU!“
A tak jsem začal polibkama ji sušit od nožiček směrem nahoru, trvalo to docela dlouho že jsem už nevedel jestli mám hotovo nebo uz sama stacila oschnout.
„A teď bych chtěla masáž, po celém tělě.“
Opět jsem ji vzal do naruče a odnesl do své ložnice na postel, jak tam tak ležela lehce se sama hladila po těle až mě to vzrušovalo, jenže to nebylo hlazení ale kontrola osušení, když koncila ve svém klíně ostře se na mě podívala.
„Ale ale, tu jsem stále vlhkááááá…… nesplnil jsi rozkaz!“
Vstala a šla rovnou ke skříňce s hračkama, nebyla u me poprve tak už veděla kde jsou. Na přikaz jsem musel klečet u postele s oblečejem zaborenym v postelil a s vyšpuleným zadkem, ani jsem nestačil rozeznat zvuky co vše si na mě vytahuje jen to že něco kovoveho. S něčím břinkala na druhé straně pokoje a pak jsem ucitil jak přisla ke me. Chvilečku mi maírovala pulky a pak palcem zavedla trošku lubrikantu do mého análku a hned na to jsem cítil jsk mi tam závadí cosi kovového až jsem si řikal že t snad nemyslí vážne, myslela.
Než jsem se nadál už jsem mel v sobě zámek análu a slysel cvaknutí zámečku s rachotem retězu. Po té si Lola sedla rozkročeně na postel pěkně pro ti mě.
„ Teď ti dám druhou šanci mě tady – lehce si masírovala svou sexinku – pořádně osušit.“ A škodolibě se usmála.
Jen co jsem se k ní přiblížíl a ani né natolik abych na ni dosahl jazykem me zastavil ta věc v zadku s řetězem  přidělaným na druhé straně pokoje. Když jsem se na ní podíval poraženým pohledem tak řekla že se trosku přisune a taky tak udělala, ale jen tak abych se opravdu mohl dotknout její sexinky jen spičkou jazyka. Nechala se takto utěšovat asi hodinu a mě už pomalu dochazeli sily z překonávání tahu řetezu. Sáhla si na ni …
„Dneska jsi ale pěkně nešikovný, jsem tam vlhka vic než před tím!“ kárala mne. Vstala a šlo opět do skříně a tentokrát vytáhla kuličkový roubík a už mi jej nasazovala. Lehla si na postel břichem  a řekla že teď chce tu masáž a ať se snažim nebo takto budu až do druhého dne ale neví jestli přijede hned ráno nebo až večer. A tak jsem začal pěkně od chodidel přes lítka, hýždě, záda a zkoncil za jejíma ouškama, celou dobu si zpokojeně a odlehčeně broukala slastí. Dále nasledovalo její otočení a pokračování její přední části. Ale tentokrát od obočí směrem dolu. Jelikož i ona mohla lépe škádlit rukou tak celou dobu co jsem jí masíroval z předu si pohrávala s míma kulkama a když jsem se měl vrátit kousek zpet, nebo postupoval rychle , silněji mi je zmáčkla.
Po masáži, ikdyž krásně zpokojená, na mě koukala a vrtěla odmítavě hlavou.
„Dneska jsi se mi moc nevenoval umiš to líp, takže tě pustím z řetězu až zitra.“ Vstala a odešla do chodby se oblect a obout. Já poraženě a ponížene klečel u postele, když v tom se vrátila a ve mně vzbudila naději že mě preci jen pustí, ale omyl. Ještě mi křetezu od meho zadku připoutala ruce a kratsi řetezy že jsem si nedosahl ani k puse, sundala mi roubík, ale s výstrahou, že než odejde nechce slyšet odemě ani slovo. Vzala veškeré klíče a odešla s nimi do pokoje prd chodbičkou a položila je na stůl, z hacku na zdi si vzala klíče od mého bytu a jen mi zamávala na rozloučenou a odešla. Ještě jsem slyšel že zamkla dveře jen na jednu petlici.
„ Do prdele….“ Řekl jsem tiše a zoufale.
Lola vyšla z baráku, ale s myšlenkama težšíma, že mě tam tak nechala. Došla ke svému autu sedla si bokem na sedačku a vytahla jahodové lízátko a pustila se do něj. Když docucala zvedla se a šla zpět za mnou. Tiše a pomalu odemkla, abych neslysel její přichod. Opatrně zula lodicky na mekkým koberci a sla tiše do pokoje kde me nechala. Viděla jak se s rukama za zady snažím nalít vodu do sklenky s brčkem abych se napil.
„Počkej, pomůžu ti.“ Řekla a já se jen nehnutě ohledl k ní. Nalila mi vodu do sklenky, no spíše do kelímku a dala mi jej k ustum k napiti ale jen jsem stacil smocit rty, pustila kelimek na zem se slovy „Jejda“ a opět se na mě škodolibě usmívala, klesl jsem v ramenou.
„Chceš bumbat? Tak to mas na zemi.“
Klekl jsem si a jazykem se snažil chytat rozlitou vodu. Nechala me tak se snazit parkrát až mi to zacla stezovat tak, že mi pod pusu stále nastavovala svou nožku. Po vysušení loužičky mě pohladila po hrudi a řekla že by chtěla ještě porádný sex, ale že zustanu na  řetezu, že to je poslední pokus na to aby me ještě tento vecer pustila. Ale zkrátila mi řetízky na poutech na rukou a nasadila  opet roubík. Odemkla a sundala mi klícku, ale kroužek od ní nechala na mě. Odtáhla si mě k posteli kde si s jejimmojim ptačkem pohrala aby se postavil pak se otocčila a našpulila zadeček. Měl jsem co dělat bez podpory rukou jí ho tam vubec strčit ale povedlo se, sex byl nadherný a povedlo se mi ji udělat nekolikrát, jen já nijak nebyl ani jednou, jen uvolněný od semene a bez orgasmu. Tentokrát se na mě mile usmívala, sundala roubík a vášnivě políbila.
„výborně bjouku, zasloužís si teda pro dnesek volnost, otoč se odemknu ti to všechno. Po osvobození jsme se šli společne osprchovat a tentokrát jsem jí už mohl osušit osuškou. Oblékla se , obula se a s rozloučením odešla. Ještě od ni přišla smska:

„Bylo to fajn bjouku, moc si mi tím zvedl náladu, nasad si zpet klicku a posli foto co nejdriv. Uvidime se zas za čtyři dny.“

2

Re: Jak se to zvrtlo

Moc pěkná fantazie!

3

Pěkné

4

velice povede uz se tesim na pokracovani.