Téma: Pravidla zdejšího bazaru
Po delší úvaze jsem omezil práva uživatelů v této sekci. Rozmohlo se tady bohužel jednání, které vyžadovalo čím dál víc mých administrátorských zásahů, tak přichází změna - jeden větší administrátorský zásah místo desítek menších.
Určitě pochopíte, proč jsem tady přestal tolerovat prodej nepoužitých klícek, zvlášť když je tady nabízeli pořád ti samí uživatelé. Pak tu třeba zazněl návrh, abych smazal každý inzerát a i reakce pod ním, když dojde k prodeji. To se mi dělat nechtělo, tohle není čistě inzertní web a na diskusní fórum prostě historie patří. Dále někteří inzerenti se na fórum registrovali pod více identitami a nechci si už hrát na detektiva, nebyl bych lepší než Sherlock Holmes. Děkuji vám za pochopení.
(Ano, dělám tady občas administrátorské zásahy, ale jen pro udržení přehlednosti fóra. Dělím některá diskusní vlákna, která se rozvětví, nebo je přejmenovávám výstižnějšími nadpisy. Přiznávám se.)
Nová pravidla tedy jsou:
1. Inzeráty může vkládat pouze admin, reagovat mohou všichni přihlášení
2. Pokud chcete inzerovat prodej použité klícky, pošlete mi soukromou zprávu tady na fóru nebo email na info@cudnost.cz a uveďte prosím:
- typ klícky
- popis opotřebení klícky
- pevně danou cenu, případně dodatečně úpravu ceny
- cenu můžete stanovit jinou při zaslání a jinou při osobním předání
- můžete nabídnout obojí nebo jen jedno z toho, při osobním předání uveďte město nebo region
- kontakt - email nebo přezdívku tady na fóru, telefon ne
3. Pokud chcete inzerovat poptávku po použité klícce, uveďte prosím:
- typ klícky
- maximální cenu
- město nebo region pro případ možného osobního předání
4. Kdo vloží svůj vlastní inzerát pod inzerát někoho jiného, věnuje pak výtěžek z prodeje na konto Bariéry orgasmu
Váš inzerát pak zveřejním svým jménem, ale s kontakty na vás.
Nedělám takový direktivní zásah do jinak velmi přátelského diskusního fóra vůbec rád, rozhodně je ojedinělý a nechci v tom pokračovat. Můj názor je, že použitou klícku prodáváte třeba jednou dvakrát za celou vaši zamykací "kariéru", konkurenci Cudnosti ani odnož aukra tady opravdu nechci mít.
Věřím, že tato nová pravidla nezabraňují nikomu z vás, kdo máte doma nevyužitou klícku, abyste ji touto cestou nabídli a prodali. Nebo jestli sháníte použitou klícku na testovací účely a nepohrdnete sníženou kvalitou, mohu vám tento postup jen doporučit a ani vy si inzerát neváhejte zadat.
Vojta
Váš admin