1

Téma: Ulomené očko u kroužku

Berte tenhle zápis jako zajímavou osobní zkušenost... Stalo se to cca přede dvěma měsíci. Manželka nesdílí moje nadšení pro zamykání a tak jsem se zamykal sám. Jelikož jsem epileptik, ze zdravotních důvodů jsem se na noc odemykal, abych se dobře vyspal. Ten den začal celkem normálně - pondělí, po ranní hygieně jsem se zamkl a klíček dal manželce do peněženky. To, abych měl alespoň nějaký pocit, že se nemůžu odemknout. Manželka měla odpolední a tak jsem musel být v kleci až do pozdního večera. Ten den to ale bylo jinak. Pracuji jako skladník a jako takový si musím často dřepat a při tom se to stalo - prasklo očko u kroužku mé CB6000s. Byl jsem dost naštvaný, fakt mě to hodně rajcuje, nemoci se udělat, ale co se dalo dělat, že... Klec jsem sundal a makal dál. Ale nevěděl jsem, že všechno zlé je k něčemu dobré.... Asi za hodinu jsem dostal záchvat. Rozbil jsem si hlavu o regál a tak mě odvezli na pohotovost, kde mě hlavu zašili, CT a nechali si den na pozorování. Ani nechci vědět, co by se stalo, kdyby mě svlékali a našli mě zamknutého... Takže - ještě, že mi to očko prasklo...!! Máte někdo zkušenosti s tím, že vás někdo někde objevil jako nositele klícky??

2 Naposledy upravil: rm71 (16.8.2015 17:05:53)

Re: Ulomené očko u kroužku

Ahoj, tady vidím, že i na první pohled negativní rozbití očka u klícky, bylo velkým štěstím při následném úrazu vlivem epileptického záchvatu. Ale bylo to opravdu štěstí? Já jako dominantní osoba mívám v podstatě časté choutky v nošení pásů. Nosím ho i v práci, kde naopak tak nějak provokuji. Jediné mé kolegyni v práci jsem to řekl přímo a navrhl, jestli se nechce podívat.;-) Zatím toho nevyužila, jen po sobě sem tam mrkáme, když jdeme spolu v rámci práce po provozech. Dělám také manuálně a teď přes léto chodím jen v látkových bermudech, samozřejmě kvůli "držení" v těsnějších trenkách. Asi by mi tolik odhalení nevadilo. Jsem trochu exhibicionista, tudíž další zkušenost. ;-) A když by se to nějakým způsobem dověděli kolegové? Jaké jiné vysvětlení přichází v úvahu, než že jsem takový nezkrotný samec, že mne musí partner zamykat.:-D Jen ať závidí! :-P

3

No, pokud by úraz nesouvisel s tím dole dole, co je zamčené tak by to snad ani v nemocnici nijak neřešili.. taky nevím proč, maximálně by se to rozneslo po sesterně a drbalo by se o tom, doktoři by o tom nejspíš nedrbali (leda doktorky). A kdo ví, třeba by se mezi sestřičkami našla nějaká, kterou to vzrušuje a ještě by to bylo naopak výhodné.. i přes to počáteční ponížení. big_smile
Mě spíš děsí, jak by se bralo kdybych se nedej bože se dostal do nemocnice a měl na sobě zrovna plenky (což je má druhá úchylka hned po PC, no těžko říct co mám radši tongue) a jestli bych třeba automaticky dostal čistou plenku ze zásob nemocnice.

4

@nadrzeny: Podobné úvahy ohledně plenek, a víceméne i PC, mám taky poměrně často. :-D Vzhledem k tomu, že trávím spousta času za volantem se skoro s každou jízdou děsím, že to do mě někdo napálí, já pak skončím v nemocnici a tam se budou divit. :-D

Ale pak si říkám, že kdyby už se člověk dostal do nemocnice, tak bude mít jiné starosti, než trochu studu z odhalení (já exhibicionista nejsem ani omylem).

5

Taky si plenkař? smile

6

Áno, když je příležitost. :-)