1

Téma: Začiatočník - výroba PC samo-domo (DIY)

Ahojte, pred niekoľkými dňami som narazil na túto stránku a forum, a musím povedať, že ma táto tématika veľmi zaujala. Je mi 24 rokov momentálne som bez partnerky ale predstava nemať nejakú dobu orgazmus ma dosť rajcuje smile Zatiaľ som ale bez PC. Klasický orgazmus som nemal už 14 dní a už celkom šaliem z toho big_smile. Ale zatial je to všetko o sebaovládaní (som zvedavý dokedy big_smile )
Prezeral som si aj ponuku PC na cudnost.cz a z toho všetkého by mi asi vyhovoval tuším CB6000.

Napadlo mi ale, skúšal už niekto z miestných znalcov výrobu PC doma ako sa hovorí "samo domo" ? Pri dnešnej ponuke tenkostenných PVC rúr by to nemusel byť problém. Možno sa do toho aj pustím, ale tak sa najskôr spýtam či sa už o to niekto pokúšal.

díky za info smile

2

Re: Začiatočník - výroba PC samo-domo (DIY)

Ja osobne si myslím že kúpiť ho je lepšia voľba. Tých 50€ na to obetovať nieje moc a máš to dokonale vyrobené.

3

Příznám se, že mne to dríve také napadlo, ale když vezmu v úvahu cennovou dostupnost a možná poranění, tak se přikláním k zakoupení toho správného PC.

4

Ďakujem za predošlé názory, ano určite plánujem zakúpiť si PC, tá výroba samo-domo ma len tak napadla...čo s voľným časom, že ? big_smile

5

Taky jsem dřív nad tím přemýšlel. At už z novodurove či PVC trubky nebo čiré silikonove hadice. Nikdy jsem nesehnal ten správný průměr. I tak jsem se o to pokusil a zjištění bylo,  že PC prostě doma vyrobit nejde.

6

BIHOLKU: Možná na 3D tiskárně by něco šlo udělat, už tady o tom byla i diskuze někde... Jen to asi zatím nikdo (celosvětově) nezkoušel.

7

Tak mi to nedalo, a už sa pracuje na PC ver. 1.0 big_smile krúžok  na koreň penisu už mám sedí perfektne, nikde nehríže ani varlata nič nenamietajú big_smile teraz dorobiť ešte ten zvyšok smile