1

Téma: Urobil som sa v CB

Caute vsetci. Mam doma cb6000s, je fajn len mensia chyba je ze nemam ziaden problem sa v nom urobit. Stacilo mi na to 5 minut. Nema niekto nejaku radu, ci podobnu skusenost, ze co s tym mozem nieco urobit? Dik za odpovede :-)

2

Re: Urobil som sa v CB

Neumím poradit ze zkušenosti, tak aspo%n odhad - na to, aby ses udělal, jsi potřeboval prostor na pumpování. Menší klícka by možná mohla pomoct.

3

Nebo to treba mit v hlave srovnane a kdyz to chces nosit tak to proste nedelat...;)

4

Madam Z: asi tak :-)

5

No ja som si to predstavoval trochu inak. Chcel som zažiť maximálny pocit nadržanosti a pritom byť celkom bezmocný :-( no ale bohužiaľ.

6

zkus třeba menší kroužek a možná  i ksd vložku,  aby se omezil pohyb. Ale hlavně je to v hlavě,  protože když budeš opravdu chtít tak se asi dostaneš ze všeho.

7

Přesně tak, Madam Z., člověk by to měl mít v hlavě srovnané a když to nosí, tak nepodvádět. Já jsem se po pěti dnech premiérového nošení chtěl kvůli hygieně odemknout, ale nemohl jsem najít klíče, ale vůbec jsem nepanikařil a trpělivě prohledal celý bejvák, nicméně jsem je nenašel a tak zbývala poslední možnost. Zajít do restaurace, kde občas chodívám a kde jsem byl hned první den mého zamčení a pročítal podrobný návod, prohledat prostor pod lavicí a eventuálně se zeptat personálu, což by mohl být docela trapas, pokud by číšnice o tom něco věděla a zeptala se mne, od čeho mám tak drobné klíče. Večer jsem tam zašel a krabičku s klíčky, k mé velké ulevě, našel zapadlou mezi dvěma prknama na trámku lavice. Ještěže si toho uklízečka nevšimla a klíče nevyhodila, i když zase na druhou stranu, pokud by věděla od čeho jsou a chtěla se se mnou poznat, tak bych mohl najít ženu, po jaké toužím - klíčnici.

8

Já jsem se jednou také v pásu CB6000 udělal, ale nechtěně. Po dvou týdnech zamčení jsem napsal mail Paní Nikol z těchto stránek http://pas-cudnosti.tumblr.com/ a ptal se ji, zda se už můžu udělat a ona mi odepsala, abych si to ještě o týden prodloužil. Představa, že tato dominantní žena bude mé odemykání kontrolovat a prodlužovat cykly, mne tak vzrušila, že jsem uchopil klícku do ruky a neplánovaně se udělal. Měl jsem z toho pocit viny, že jsem selhal a porušil její nařízení a samozřejmě jsem se jí kajícně k tomuto nechtěnému orgasmu doznal a že jsem připraven nést následky za své selhání. Teď už jsem bez orgasmu 16. den, občas se odemknu kvůli hygieně, ale nemasturbuji a už jsem si na klícku tak zvyknul, že mi to nečiní potíže. Je to prostě celé o vůli. Ne že bych nebyl nadržený a občas se i vzruším (buď ženskými vnady nebo svou submisivitou) erekce je však v pásu nepříjemná, protože tlačí na klícku a způsobuje mírnou bolest, ale naučil jsem se ovládat.